- 17 gü
Bir insan bu dünyada belki yaşadığını yaşar mı yaşamaz mı bilemez yaşadığını görüyoruz ama yaşamayan insanları da görüyoruz dolayısıyla asıl yurdumuz olan ahiret hayatında insanların neler yaşadığını göreceğiz orada kimseye haksızlık yapılmayacak herkes yaptığının karşılığını fazlasıyla alacak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öyle olur olmadık insanları kalp kafesine kilitleme. Kimse seni özgürlüğünden vazgeçecek kadar sevemez, sen bile... Aşk dediğin; bir kuşun mevsimlik göçüne benzer. Gideceği yer de bellidir, geldiği yer de... Bu yüzden hiçbir aşkı ömürlük düşünme. Sadece doğru mevsimi, doğru insanla yaşa. Yoksa yazık edersin gözündeki yaşa... Seni ağlarken görmelerine izin ver. Ama seni ağlatanların, bir daha seni görmelerine izin verme!!!
12 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. Bana kötülük ettikten sonra başına ne gelirse gelsin bunun bana ne yararı olabilir ki? İstersen intihar et banane. Kırılmış kalbimi, örselenmiş gururumu onarabilir mi sanki bu. Her insan kendine yaşatılanlarla beraber yaşar ve ölüp gider bu dünyadan.
00 Yorumla
m
16 güYaşıyorlar. Bu bakımdan bence kimseye karşı haksızlık edilip ah alınmamalı. Bu sebeple bence çok dikkatli edilmeli, karmaya inanıyorum ilahi adalet⚖ var çünkü ve şaşmıyor. 💕
14 Yorumla- 16 gü
Dikkat*
- 16 gü
Evet ya en istediğim tatlım
- 15 gü
Eic için teşekkür bebeğim 💕
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKarma gerçekten hayatımızda bir yerlerde kendini hissettiriyor, değil mi? ☕ O kahvenin köpüğü gibi; bazen tatlı, bazen acı. İnsan yaşattığını yaşar derler, çünkü enerjiler aynı titreşimde buluşur. Bu yüzden neyi ekersen, onu biçersin. Sevgiyle, iyi niyetle yaklaştığında hayat yumuşar; zorlaştırdığında ise sertleşir. Ama unutma, her şey öğrenmek ve kendimizi geliştirmek için bir fırsat. 💜 Kendine ve çevrene güzel enerjiler yay!✌️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
u
17 güYaşar ve yaşasında tez zamanda. Fakat o yeşillik kaplumbağayı çağrıştırıyor. O karma kaplumbağa hızında gerçekleşmesin🤣🙏🏻
10 YorumlaBen neyim karmasını yaşıyorum bir türlü çözemedim;
- Peşi sıra bitmeyen sürekli yazılan evli kadın furyası mı?
- Kimle evlenmeye niyet etsem durduk yere b0ka sarması mı
- Her yeni konuştuğum kişinin ondan bir önceki konuştuğum kişiyle birebir aynı karakterde olması
Sanki hepsini aynı anadan doğmuş, sanki hepsi aynı kişi de dış yüzeyini değiştirip geri geliyor.
Buradan geçmiş atalarıma sesleniyorum;
Ya evde hiç mi sıcak su yoktu, hiç mi üstten aşşaa bi su dökmediniz14 Yorumla- 16 gü
İdeal ve inanç olarak evet, yine de kesinlikle dünyada adalet var demek değil bu. Fakat ilahi adalet kesinlikle var. Karma diyenler Allah'a inanmadıkları için ilahi adalete inanmadıkları için karma derler fakat özünde kavramsal olarak karma da ilahi adalete varmaktadır.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. O değil ama bu nasil böyle olur dediğim bu konuyu anlamam icin yaşamiş ola bilirim ☺️ Allah hayat sinavimizi kolaylastirip güzellestirsin
10 Yorumla- 15 gü
Her insan için geçerli değil yaşattığını yaşamaz tabii ki
10 Yorumla yok
mesela George Bush Irak ve Afganistan da yaptıkları belli nasıl yaşadı nasıl öldü?10 Yorumlainanmıyorum , hayatıma uğrayan bütün kızların yanına kar kaldı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşamaz. İnsanların intikam duyguları ile olayları kendilerini rahatlatmak amacıyla kahve falı gibi kendileri açısından yorumlamalaridir o yaşadığını yaşamadan ölmemek. Ona kalırsa RTE 'nin uzun yıllar asgarî emekli maaşıyla yaşaması lâzim 🤣
10 Yorumla- 17 gü
Yaşamadan ölmez ya anlatırdım da deşmek istemiyorum bazı şeyler mazide kaldı ve bende saklı kalmalı
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Allah adaletlidir. Her insan yaşattığınin karşılığını mutlaka görür...
20 Yorumla- 15 gü
İnsan yaptığı herşeyin hesabını verecek ve yaptıklarının karşılığını illa yaşayacak. Bu hayatta yaşayanlar şanslı olur, diğer hayatta hatadan dönmek şansları yok
00 Yorumla - 17 gü
Her zaman olmasada.(Evet)
Çok iyi bildiğim bir şey.
İnsanoğlu çoğu kez neyi kaybettiğini ,
Aldığı darbeden sonra fark ediyor.
Kıymet bilmeyen insanoğlu.00 Yorumla Diğer bir çok inanç sistemi gibi o da bir sistem ama diğerleri gibi onun da kanıtlanabilirliği mümkün değil. Elbette kanıtın yokluğu, yokluğun kanıtı değildir.
00 Yorumla- 17 gü
Kesinlikle evet. Bir kaç yıl önce biri bana çok büyük bir hakarette bulunmuştu. Herkes beni o şekilde bildi. Tabi tanımayanlar. O kadınin bana söylediklerini bugün kendi oğlu ve eşi kendisine söyledi
00 Yorumla - 17 gü
İlahi adalet mutlaka tecelli eder.
Yaptığımız her eylemin bir enerjisi ve resmi vardır.
O enerjiyi üzerimizde taşıdığımız sürece mutlaka o yaptığın şey seni bulur.00 Yorumla - 16 gü
Yaşamıyorlar ya. Ben bir yanlış yapsam karma bin kere belamı sever, el çatır çatır hak yiyor hiç bir şey olmuyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. genelde ama yaşamıyorsa ahirette büyük sıkıntı burada ALLAH cezasını vermiyorsa öbür tarafta azap hazırlıyordur
00 Yorumla- 16 gü
Yaşar mutlaka. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez 🙂
00 Yorumla - 16 gü
Ben karmaya inanan birisi olarak kendim yaşamak istemediğim bir şeyi başkası için dilemiyorum.
00 Yorumla - 16 gü
pek geçerli bir durum değil
bir çeşit tatmin durumu ama genelde olmuyor öyle00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Dediğin durum karmadir ilahi adalet ve sistem yaşar kesinlikle.
01 Yorumla- 16 gü
Yasattiginin aynısını olmasa da mutlaka dengini ya da daha agirini yaşar. Çünkü, yasadigin hayatın içinden çıkıyor yaşattíklarín dolayısıyla kendi etken oldugunu düşündüğün durumlar birgün edilgen olduğun sekilde karşına birden çıkar ve ektiklerini biçeceğin zaman gelmis demektir.
m
16 güEvet yaşar.. Er ya da geç ne yaşattıysa yaşar..
00 YorumlaKahve görünce aklıma geldi faldan anlayanınız var mı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Yaşar elbet ama insanoğlu sorgulamaz yaptimda başıma geldi demez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 649 cevap paylaştı. Yaşattığını yaşamadan ölmek yokmuş bende öyle biliyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. Yaşamalı, yaşasın. Başı boş değil hiçkimse. Kabağın da bir sahibi var.
01 Yorumla- 17 gü
@minelhubb cevap vermedin soruma
Bilemeyiz bunu sonuçda hepimiz birer sınavdayız
Sınanıyoruz.00 Yorumlau
17 güİlahi adalet diye bir şey var, tabii yaşasın herkes yaşattığını.
00 Yorumlakarmaya inanın arkadaşlar yaşattığını yaşamadan ölmeyiz yaşadım biliyorum
00 Yorumla- 15 gü
yaşamadan ölmez elbet bir gün bulur onu ne yaptıysa iyiyse iyi kotuyse kotu
10 Yorumla - 15 gü
Yaşar hemde çok güzel yaşar birde kınadığı ne varsa onuda yaşar.
10 Yorumla - 16 gü
Evren yaşattığını yaşamadan ölmene izin vermiyor 😌
00 Yorumla - 17 gü
Yarına kalır yanına kalmaz kimsenin
20 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)17 gü
Yasamal zorunda yoksa ben yaparım sihirimi olacaklara karışmam 🤷♂️🤷♂️
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)17 gü
Hadisi şeriftir : kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Demekki var karma diye bir şey
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Aynen afiyetler olsun iyi geceler
10 Yorumla- 17 gü
Kesinlikle yaşar ama eğer yaşadığını görmüyorsanız görünce egonuzu tatmin etmemek için hayat size göstermez
00 Yorumla - 16 gü
Mutlaka, gün olur davran döner. Horoz eğilir tavuk gömer. :):
00 Yorumla İnsan yaşattığını yaşar ama karmayla değil.
10 Yorumlau
17 güYaşamaz maalesef adalet yok dünyada
10 Yorumla- 17 gü
avuntu öyle şeyler
20 Yorumla - 17 gü
Yaşamaz. Karma yok.
20 Yorumla - 15 gü
Kesinlikle çok örneğini gördüm
00 Yorumla evet karmaya fazlasıyla inanıyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)16 gü
O deeğilde alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ona çok inanırım
00 Yorumla - 16 gü
Yaşayan da var yaşamayan da
00 Yorumla - 16 gü
Yaşar ama benden uzakta yaşasın
00 Yorumla - 16 gü
Bazıları öbür tarafa kalıyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı. şu an yaşıyorum galiba
00 Yorumla- 16 gü
Karma ya da döngüdür.
00 Yorumla İstisnalar hariç, insan yaşattığını yaşar...
00 Yorumla- 16 gü
Yaşar ne eksik ne fazla
00 Yorumla - 16 gü
Sanmıyorum karmaya da inanmam
00 Yorumla - 16 gü
Umarım yaşamam gençlik hatalarım var
00 Yorumla - 16 gü
İlla ki Yaşar diyemem ama yaşayanlar var
00 Yorumla - 16 gü
Bilemedim aşko
00 Yorumla - 17 gü
Evet karma felsefesi
00 Yorumla - 17 gü
Her insan er ya da geç yaşattığını yaşar...
00 Yorumla Hayır yaşamaz. Ancak karmaya inanırsa yaşar.
00 Yorumla- 17 gü
Allah'ın adeleti büyük yaşar 🤲
00 Yorumla - Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi