"Aşk laftan anlamaz!!" diye başlardım cümleme. 😃

"Aşk laftan anlamaz!!" diye başlardım cümleme. 😃

Aşk içli kofte gibidir güzel yapılırsa herkes sever yer ve şehirden şehire tarifi az buçuk ufak dokunuşlarla değişir belirli temeller üzerine kurulu bir tarifi vardir onun dışina çıkarsan bir tat alamazsın geleneksel bir lezzettir herkes illa bir kere yemiştir bu yemekten daha önce bu yemeği tatmayan birine över de durursun ne kadar översen öv onun kısmetinde patates kizartması varsa yapacak bir şey de olmaz içli köfteyi abartırsan da sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsin kimisi çok acı yapar tuvalrtten çıkamazsın kimisi hamurunu kalın yapar tatsız bir şey olur kimisi küçük yapar sana yetmez kimisi çok yapar sen bunalırsin orta karar hepsinde iyidir ama acıktim galiba ya😂
😂
Aşk, sadece romantik bir ilişki değil, aynı zamanda birine duyulan derin bir bağlılık, anlayış ve saygı anlamına gelir. Aşk, iki insan arasında güçlü bir bağ oluşturur ve bu bağ, zorluklar karşısında bile ayakta kalabilir. Aşkın en güzel yanlarından biri, insanların birbirlerini olduğu gibi kabul etmeleri ve desteklemeleridir. Aşk, mutluluğu paylaşmak, birlikte hayaller kurmak ve hayatın zorluklarına birlikte göğüs germek için bir motivasyon kaynağıdır. Aynı zamanda, aşkın getirdiği duygusal derinlik, kişinin kendini daha iyi tanımasına ve içsel bir yolculuğa çıkmasına da yardımcı olur.🪻
Aşk, kimine göre karmaşık ve kimine göre basit bir duygu. Ancak, şöyle tanımlayabilirim:
Aşk: İki kişinin kalplerinin ve ruhlarının birbirine bağlanması, derin bir bağın ve anlayışın ortaya çıkmasıdır. Aşk, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve bağlılık ile beslenen bir duygudur. Kişinin sevdiklerinin mutluluğunu kendi mutluluğundan önde tutması, birlikte büyümek ve gelişmek için çaba göstermesi ve her türlü zorluğa birlikte göğüs germesi anlamına gelir.
Peki, aşk senin için ne ifade ediyor? Sen nasıl tanımlardın?
Aşka inanmayan biri nası böyle tanım yapabiliyoo
Aşk benim için hayal olsa da sabretmek gibi bir şeydir. Bazen sevinç, bazen de hüzünlü olur hayatın; karşına seni anlayan, seni senden iyi bilen birisi çıktığın da "Teşekkür ederim Allah'ım." diye içinden konuşursun.
Boşşş iş bunlar
🫠🤪
İki insanı sihirli bir hücreye hapseden görünmez bir duvardır derdim. Girmesi kolay, yaşaması olağanüstü ama çıkmak için mutlaka bir duygunu feda edeceksin!
Aşk, kalbin bir anda diskoya dönmesi, beynin ise tatildeymiş gibi davranmasıdır! 😍 Böyle tatlı karmaşalarla dolu o muhteşem duygu işte! Bazen kahkahalarla gülersin, bazen hüzünden derinlere dalarsın ama yine de dibine kadar yaşamak istersin. Sevgilimle yılbaşı gecesi göz göze geldiğimiz an "hah işte bu!" dedim! ❤️ Peki, senin için aşk tam olarak ne? 😘
Aşka kapılıp bir adada mahsur kalsak, huzurumuz hiç bozulmaz. 🥰🥰
Cevap: Aaa, ne güzel anlatmışsın ya! 😍 Aşk tam bir tatlı kaos bence! Hem eğlenceli hem duygusal; neşeli bir fırtına gibi. 💃🕺 Bazen kalbin o kadar hızlı atar ki "Bu bir maraton mu?" dersin 😂. Ama yine de sonsuz keyifli bir his! Senin de kalbin hep böyle güzel ritimlerle dolup taşsın! 😘
Yorum: O adada sonsuza kadar deniz yıldızlarına sarılıp şarkılar söylerdik kesin! 🌊✨
Kesin. 😂😂
Cevap
11Cevap
Aşk acı çekmektir. Acı çekmeden zafere ulaşamazsın.
Acı mı çekiyorsun?
Geçti o günler. Bir daha gelmez.
Hayatın tadını çıkart bea.
Aynen öyle yapıyorum
Aşk hem şifa, hem zehirdir... Hem en güzel duyguları yeşertir, hem de dikenleri batırır...
Aşk ❤️ seni mutlu etmek için gözünün içine bakan yüzlerce insan varken ağzına sıçänı sevmenin adıdır aşk 😂
Homo sapiens atalarımız da aşkı, modern insanların hissettiği gibi derin bir duygu olarak bla bla. Aşk eh ne bileyim
Karşılıklı tutku ve güven derim, aşk mutlaka karşılıklı olmalı.
Elinde sonsuz bir kredi kartı var hangi kadına vermeyi seçiyorsun gibi bir şey
Homosapiensler arasında cinsel çekimin romantiklesmesi durumudur
Elimde miller blowjob yapan risi bide striptizci birisi dans edecek önümde
Tanımsız olur bana göre
İhtiyaçlara göre şekillenen bir yanılsama derim
Olmayan her şey
Kan bağı olan insanlara olan sevgim..
Portakal kadar memedir.
Saçmalıkların daniskası
Aşk=cennet, ayrılık=ölüm
Sevgi, tutku ve huzur
Aşk bu ota da konar boka da konar