Canım çok yanıyorr, napıcam:(?

Ark iyi geceler; bi eğitimde tanıştık. O zamanlar eski ilşikiden çıkalı 3 hafta olmuştu ve yeni ilişki istemıodum. Derken eğitimde biri ile tanıştım tam 2 ay sürecinde flörtöz şeklinde konuştuk ama ben ark olarak kalalım istedim o ise sevgili olmak istedi, aceleci tavrı olan biri. Sevgili oldum 12 yıl önce esrar kullanmıştı. Bu aklımda soru işareti kaldı ve her buluştuğumuzda bu nedenden dolayı kafam çok karışıktı ve hep dile getiriyordum ( bu yanlıştı ama huzursuzdum napayım) neyse aradan 2 hafta geçiyor bu kez benim mesleğimi etkileme ihtimali olan başka bir önemli konuyu dile getiriyo derken benim kafa iyice karıştı. Bu kez bu sorunu çözmek için başka briinden fikir aldım diye gururu bayağı incinmiş. Neyse kafam karışıktı ilişki konusunda ama ondan kopamıyordum aşık olmuştum. Hatta ona kızıyordum neden ilşki konusunda ısrarcı olduğunu. İlişki istemediğimi söylemiştim. Ocak ayının ilk gecesinde vedalaştı benimle ertesi gün mesaj attım ona onu sevdiğimi ve ondan vazgeçmicemi. O da ara verelim dedi kararını ver iyi ya da kötü. Aradan 3 hatifta geçti ve bugün ben ona mesaj attım buluşmak istediğimi söyledim. O ise Edirneye taşınacağını iş için, bu şehre ne zaman döneceğinin belli olmadığını ve 1 saatt sadece 1 saat görmek istememe rağmen kabul etmedi ve istemedi... şimdi ben napayım? Gece uykumdan uyandıran bu his, gündüzleri değersiz ve önemsiz hissetmeme neden olan bu hissi nasıl aşıcam? Be adam!! İstemeyecektin madem ne diye 3 hafta ara verdik. Baktın 3 hafta bendne ses çıkmadı, il dışı yapıcan yazsanaa ben gdiyorum dye ben niye 3 hafta mal gibi düşünüyorum!! Sadece 1 saat görüşmek istedim yalvardım resmen, ben büyük hata yapmadım. Sadece pişman oldum telafi etmek istedim ama ezdi geçti.. napıcam ben nasıl devam edıcem
Canım çok yanıyorr, napıcam:(?