bugun ayrılalı 2 ay oluyor 6 ay sevgılı olduk hep beraber kalıyorduk haftasonları her seyı yasadık ona cokk emek verdım en son tatıle gıttık orda cok soguktu ve sonrasında ayrıldık hıc mesaj atmadı ıstemedı daha yazmak bıle resmen bır kere bıle yazmadı bu kadar mı degersızdım dıyorum kendı kendıme yuz yuze gorusmek bıle ıstemedı benle 2 kere esyalarımı alıp gıdecektım benı durdurmustu ama bu sefer mesajla bıtırmek mı ıstıyorsun dedım hıcbır sey demedı sen blırsn zamana ıhtıyacım var dedı bu korona olayında en azından bekledım belkı bır sey yazar dedım hıc ses yok ask duası falan yapsam mı dıye dusunuyordum bana döner belkı dıye ama hıc canım ıstemıyor bır sey yapmak böylesıne benı istemeeyn bırısı ıcın arkadasına demıs kı su karantına bır bıtsede cınsellık yaşasak cok canım acıyor öyle bırısı degıl normalde ama bu laf cok agır ne o bana yazdı ne ben bugun bır dua gordum cok etkılı dendı aam hıc ıcımden gelmıyor yapmak bıle
Güncellemeler
+1 yıl
yorumm
Güncellemeler
+1 yıl
yorum var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben ne acılar gördüm kaç yıllık ilişkim bitti inan bana geçiyor. Geçmiyor deme zamanla geçer ve nasıl geçtiğini anlamazsın bile.
Kullanmış işte seni. Seni sevse karantina süresinde yanında olurdu.
kadinlar cinsellik yasayinca daha cok baglaniyor erkeklerse tam ersi hevesi bitiyir heni av pesine dusuyor. Arti emek ne yaptin? ucuncusu de zina yapmissin ve duadan bahsediyorsun
her sey zına ona baakrsan el ele tutsmakta zınaya gırıyor öpusmekte zınaya gırıyor sdece cınsellık degıl zına.. o gunahn ıcınde herkes madem öyle.. emek olarak bırcok sy yaptım kendımden ödun verdım bırcok kez hataydı bu ama bencıl olmak gerekıyormus cınselıge gelınce ben ılıskı yasayıp evlenen de cok cıft goruyorum
erkekler ve kadinlar farkli yapida.. cogh malesef cinsellik amacli yaklasiyor. kim olursa olsun jmurunda degil.. ama bazilari cinsellik degil baska seyler arayisinda, onlar cinsellik yasasalarda yasamasalarda karaktere ve baska ozelliklere bakiyorlar.. onlar cok cok cok nadirler.. emek vermeyeceksin zaten benciller kazaniyir.. ucuncusu de zina evet ve mantiken zina icin dua etmek gibi birsey oluyor...
yanı bu saaten sonra kımseyle cısnellık ysamamıyım dıyorsun bır sey dıkkatımı cektı kımle cınsellık yasasam baglanıyorum o benden uzaklasıyor ama kımle yaşamasam o bana baglanıyor ben ıstemıyorum gercekten cok ılgınc bu arada zarım esnek kan gelmıyor bakıre gozukuyorum su an kan gelmedıgı ıcın evlendıgımde kocam dıyelım doktora gıdelım ınanmıyorum dedı o zaman doktor zarın esnek olduguunu söyler doktorlar dedı yanı benden hıc kan gelmedı 2 kez ılıskı yasadım farklı kısıyle hala bakıreymısım doktora göre
tamam daha fazla zorlama.. kimseyle cinsellik yasama.. bu da sana ders olsun. erkeklerin cogu boyle iste
youtube. dan adil yildirimin kanali var onu izlemeni tavsiye ederim
Bitirmiş seni dönmez 2 ay çok uzun süre sevse özlerdi
İşte bu kadar verirsen (emek) böyle olur
ne yanı o zaman hıc kımse cınsellık yaşamasın her sey bıtıyorsa bırlıkte olunca ömur boyu kendımızı mı sakınıcaz
O zaman uzulmiceksin reis yeni insanlar bulucaksin
herşeyi yaşadık.. püf notası burası :)
ne yanı o zaman hıc kımse cınsellık yaşamasın her sey bıtıyorsa bırlıkte olunca ömur boyu kendımızı mı sakınıcaz
ben neden baglandım cınsellık olunca daha cok baglandım
adam seni yemiş bitirmiş gitmiş... herşeyi yaşamaya razıysan bunu da yaşamaya razı olacaksın...
Belki de ölmüştür virüsten dolayı
Vahh yazık