Birşeyler tavsiye verirmisniz..
Kitap okuyorum telefona bakyorm ana bir yere kadar sosyal medya vs kullanmıyorum sevmiyorum onun dışındaa tavsiylerniz neler. Yaş 25.
Birşeyler tavsiye verirmisniz..
Kitap okuyorum telefona bakyorm ana bir yere kadar sosyal medya vs kullanmıyorum sevmiyorum onun dışındaa tavsiylerniz neler. Yaş 25.
Cevap
9Cevap
Benim gibi yap ben pencereden sabahtan akşama kadar kaç adet kırmızı kaç adet beyaz araba felan geçti diye sayıyorum seninle işim aynı gibi bişey tüm gün oturuyorum sadece shshshs
😅😅 arabaları niye sayiyim. Kitap oku bnce sende
Kitap okumayı severim okuyorum okumasına da oda bi yere kadar shshs okurken uykum geliyo uyuyup kalıyorum sonra can sıkıntısından kalkıp temizlik yapıyorum canımın sıkıntısı geçsin zaman geçsin diye her yeri silip süpürüyorum geçen zaman yalnızca 30 dakkika shshshsh😅😅
Kitap okumaya devam et bi kaç küçük hobi edin. Kitap önerisi verebilirim
Hnagi kitaplar
Kemal Tahir
Orhan Pamuk
Hakan günday
Oğuz Atay
Zaten bunları okursan sıkılmaya vakit bulamazsın
Müzik dinle en güzeli hayatında ne kadar az insan olursa o kadar huzurlu oluyorsun
Hiç sevmem
İlahi dinle
😂😂
Onu seviyorsun demek 😁
Sosyal ol gez dolaş arkadaş edin sevgili degil iyi dostluk edin sinema müze tarih yerler gez
Öyle kisiler yok.
Biraz sosyalleşmen lagzım knk acıl biraz konuş sohbet et arkdaş edin
İyide nasıl nasl
Nerdensin bu arada. Tanışma fırsatımız olabilir mi
Biraz sosyalleşmen gerekiyor
İyi de nasıl
Küçük bir ilçededym ne kütüphane var ne cafe ortamm var hepsi bnden yaşça küçük kişiler taklyor
Arkadaşın olmak isterim
Cokmu asosyal birisin
Evt
Ailen ile aran nasıl biraz kendinden bahseder misin
Hiç iyi değil
Neden
Yanlıs anlama kardeşim benı sana yardımcı olmak istiyorum eğer kabul edersen
E Instagram neden kullanmiyorsun be
Sevmiyorum ya bilmiyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, tam sıkıntıdan patlıyorsun gibi hissettim! 😅 Kitap ya da telefon bir yere kadar haklısın. Ama neden yaratıcılık katmıyorsun? Mesela çizim yapmayı dene, yanına küçük bir eskiz defteri alabilirsin. Ya da puzzle bulmacaları falan seven bir ruhun varsa alabileceğin minik dert taşları var hani. Kendine küçük bir proje oluştur, mesela bir dil öğrenmeye başla. Sevgilinle de akşam oturup yaptıklarını anlatırsın, keyifli olur! 💕 Sence neler hoşuna gider diye düşünmeye başladın mı?