Patronum iş arkadaşımla ilişki yaşıyor olabilirler mi?

Arkadaşlar, objektif olarak değerlendirebilirseniz sevinirim. Kızın sevgilisi var patron evli ama eşi felçli. Patronla kız arasında 32 yaş fark var. Kız çok güzel. Şimdi gel gelelim patronla kızın ilişkisi olduğunu düşünmek istemiyorum ama patron kızı ayartmaga mi çalışıyor onu da anlamadım. Kız da bunu kullanıyor mu onu da anlamadım. Şu şekilde sürekli tartışma oluyor şile alakalı kız çıkacağım işten diyor çıkmıyor. Geçen bir iş tartışmasında yere kalem fırlatıp bağırdı kız patron dengesiz tavırların var doktora görün dedi sadece. İş yerinde bir ben bir o kız bir de patron var. Bu kız bana üstten bakıp iş yigiyor patron cimri olmasına rağmen bu kıza en başından beri maaşı fazla veriyor. Bir de kız çok fazla bağırdığı halde tolere ediyor. Adam iş yerini dışarı anlatmayın diyor bu anlatıyor dışarda adam duyuyor buna tepki vermiyor. İşe geç geliyor kız güya patron biliyormus. Ne bileyim ya kıza özel müsamaha gösteriliyor resmen. Ama ben bir ellesmelerini falan görmedim. Bu konuda ne yapmalıyım patron kıza toz kondurmuyor kendi hariç. Yani yeni başladım ise ama çok zorlanmaya başladım iş yerinde iki patronum var gibi oldu. Çok can sıkıcı

Patronum iş arkadaşımla ilişki yaşıyor olabilirler mi?