Güncellemeler
1 yıl
Lütfen yardım edin
Sinirle ayrıldı. Laf söyleye söyleye ben de onu sinir ettim. Instagramdan seni engelliyorum beni göreme diye mesaj atıp engelledi. Telefonlarıma çıkmadı. WhatsApp'tan ve telegramdan beni engellememiş. O hatasını kabul etmiyor. O bana göre ben de ona göre hatalıyım. Sizce engellemedi ise umut var mıdır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslanın öfkesi, siniri saman alevi gibidir. Bir anda parlar söner. Hele bir de hatalıysa öfkesi geçtikten sonra geri dönmekle kalmayıp özrünü de diler. Aslanlar kin tutumaz ki, hep affederler. Fakat gururu ya da duyguları incinirse karşı taraf özür dilemedikçe geri dönmez. Bu süreç uzun sürerse geri dönüşü de pek mümkün olmaz...
Mesajla tartıştığımıza göre sana olan duygularım bitmiş dedi. Hep yüz yüze ayrılırım ayrılırsam demişti. Olay bugün oldu karşısına çıkmalı mıyım? Gece evine gitsem
Şu an üzüldüğüne, seni beklediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam sjgjk
Seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan bir adım at. Fakat hatalı değilsen diren aşkom.
Aslan erkeği gelmez, Puma erkeği gelebilir
Aslan sa gelir
Eski erkek arkadaşım için şehir değiştirip gittiğimi biliyor. Onun için ne kadar değerli olduğumu mu test ediyor. Yazdığı o kötü şeyleri de sildi herkesten sil yapıp onları okuyup dönmemezlik yapmasın diye mi?