Aslan burcu erkeği geri döner mi?

Merhaba. Yaklaşık 1 bucuk bir çocukla konusmaya basladım. Bu cocuk bi yakın arkadasımın arkadasıydı. Beni lisede görüp beğenmiş ancak o zmaanlar sevgilim oldugu için bana açılamamıstı. Arkadasım bana söyleyince bu durumu o zamanlar erkek arkadasımla ayrıydık bende bu çocukla tanıstım. Yaklaşık 6-7 ay flört olarak takıldık. Kendisi aslan burcu bende yay burcıyum. Çok kıskanç ve sahiplenici aynı zamanda da kibar, beyfendi bi erkekti. Arabada otururken camım açıkken kaldırımdan erkek geçince benım camımı kapatır. Üst camı açardı. Mini şeyler giymemi istemezdi. Benimle ciddi düşündüğünü , beni diğer kızlar gibi görmediğini söylerdi. Yaklaşık 4 ay önce sevgili oldk. Kendisi beni görmek için fazla fazla calısıp 1 günü tamamen bana ayırırdı her Pazartesi beni arabayla alıp evime kadar bırakırdı. Sevgili olduktan sonra ben buna soğuk davrandım. Çok calısıyordu bana 10 saatte bi yazıyordu ben onunla konuşmak isterken o hep çalısıyordu. Bu durumdan sikayetçi oldum ve bu mesele yüzünden kavga ettik. En son o gel aramızı düzeltelim dedi ben bulusmaya bile gitmedim :( Sonra bana 1 hafta boyunca yazmadı. Bende kızdım ve yazınca büyük bi kavga cıktı ve ayrıldık. Ben yüzyüze 10dk konusup öyle ayrılmak istedim. Sinirlenip söylediğim birkaç yüzünden beni heryerden engelledi. Onunla konusup özür diledim dediklerim için yeniden deneyelim eskisi gibi soğuk davranmam cok pişmanım seni seviyorum dedim. Bana ben istemiyorum senden soğudum. İlişki istemiyorum dedi. Arkadaşlarımdan ulaşmaya calıstım aradım mesaj attım beni o numaralardan da engelledi. Benim çok zoruma 1 ayda bi insan neden bu kadar cok değişebilir. Birbirimizi aldatmadık sadece kavga ettik çok fevri davrandı. 1 ayda sevgin nasıl geçebilir demek ki böyle sahte bi insansın dedim ve bende ona yazmadım. Yaptıkları çok zoruma gitti en ufak şeyde silip atması gerçekten tam onu sevip aşık olmusken bana bunları yaptı. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ona asla ulaşamıyorumda. Zamanında beni sevdiğini hissedebiliyordum çok güzeldi o anlar. O zaman soğuk yaptıgım cok pişmanım. Sizce geri döner mi?
Aslan burcu erkeği geri döner mi?