Aslan erkeği geri döner mi?

Bundan yaklaşık 2 ay önce bir çocukla konuşmaya başladık burcu aslandı her şey çok güzeldi bana ilgisi inanılmaz derecede yoğundu bana ilk yazdığında ona pek yüz vermemiştim fakat bundan Birkaç ay sonra ona yazmaya Ben karar verdim aslında yazmadım beni takipten çıkmıştı Ben de beni takipten çıktığını fark edince Tabii ki de aylar sonra fark ettim ona geri istek attım. sonra bana yeniden kendi yazdı bir şans vermeye değer olabileceğini düşündüm ve kahve içmeye çıktık Aradan birkaç hafta geçti ve ben benim Birkaç arkadaşıma istek attığını öğrendim O an Felaket derecede sinirlendim ve kavga ettik beni bir şekilde Manipüle etti ve haklı olduğuna inandırdı Yine aramız iyi olsun diye Sustum Çünkü çok ısınmıştım ve kafa yapıp gerçekten uyumluydu sonra bana tavırları aniden değişti mesajlarıma geç bakmaya başladı Ben de denemek için bir arkadaşımdan istek attırdım Mesajlarıma bakmazken kızın isteğini aniden döndü bana neden garip davrandığını sorduğumda garip davranışlarımdan olduğunu soyledi o an kafamda bitirdim ve bi daha yazmadım aradan yarım saat geçti ve bana konuşmayı kesmek istediğini söyledi o mesajına da asla bakmadım o Günün Akşamı beni her yerden engelledi son birkaç gündür aklıma devamlı geliyor ve rüyalarıma giriyor Normalde böyle bir şey yoktu ama bir anda aklıma gelmeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum Bana geri döner mi veya benden özür dilemek için yazar mı aklı başına gelir mi Çünkü Bana yapılan bu saygısızlığı hazmedemiyorum

Aslan erkeği geri döner mi?