ama beni bu herif ilgilendiriyor. zira Thor gibi bi şey 😂 sadece biraz sorunumuz var. Bu herifler kadınlardan adım bekliyormuş 😂 öyle öğrendim biraz araştrnca. eşitlikci ve kadın egemen millet
yok yahu ne ünlüsü 😂 sıradan biri. hatta bir kasabada yaşyor. doğru düzgün takip ettiği kimse yok. hatta tek yabancı olarak beni takip ediyor. diğerleri hep akrabası filan.
ben de Türküm, Türk erkeği de oldu hayatmda gerçekte ve yetti. Çekemem daha fazla. örnek vereyim sana bı Türk erkeği beni takip edince hemen mesaj atyor. her kıza yazdkkarna eminim. Ama bu İskandinav ne mesaj atyor ne bişey fakat beni kendi takip etti ve hikayelerime de sürekli bakıyor. ben de arastrdm biraz kimdir nedir faceten filan ve doğrusu fena düştüm.
senin o taptğn Rus kızlarından Japonuna Fransızına Amerikalısına hepsi bunlara hayran. Vikinglerden geliyorlar, ırk olarak baya tapıyor dünya bunlara. gelişmiş ve eğitimli herifler üstelik. bizimkiler gibi geri kalmış yobaz değiller.
Ne mutlu bana o zaman sizler gibi seküler olmakdan iyidir yobaz olmak geri kafalı olmak hadi sen yabancı sevgili avına çık yabancılar Türk kızlarına ucuz kadın diyor haberin olsun
arabın inancıyla işim yok tabii ki ve ben de ailem de yüksek eğitimli insanlarız. ama oturup senle bunu tartışacak değilim. benim konum yukarda. neyse tekrardan iyi geceler.
ne muhalefet ne iktidar yanlısıyım. iki tarafı da hatta iki tarafın seçmenini aynı görürüm. ülkenin hali ortada. bizim kültürel konumumuz saçını sarıya boyayıp ama eline kitap anlamışlardan da değil arapseverlerden de. başka da bı şey yazmam sana. konu nerden nereye saçma şekilde evrildi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende de manken kız var İstanbul'da mankenlik yapıyo ama aynı memleketliyiz hemşeriyiz diye bi yerden tanıdık o yüzden yürümedim ona
kızlara yazan çok. ben şahsen bana yazan erkeklere engel atarım
Bende çok engel yedim reddedildim sanaldan kabul edilmek için baya bi ortalama üstü tip lazım zaten ama reelde normal insanların da şansı var
erkeklerin işi zor. senin gibi yüzler yapıyordur ona. benimki ise doğru düzgün takipçisi bile o yakışıklılıkla 😄
Umarım reelde ki halide iyidir sanalda her gördüğün güzele düşme bence
iyi olmama ihtimali yok adam Viking 😄
Allah allah yaz o zaman ne diyim haha nicki ney belki ben daha yakışıklıyımdır
niki mı adama mı bakacan girip 😂
Evet abarttığın kadar var mı diye
Tipimi başka insanlarla kıyaslamayı seviyorum
adam Viking yahu 😂 lafın gelişi demedim. Irkı İskandinav 😂😂😂
Sjsjsjs görmez kanka hiç yazma o zaman bende Türk sandım haha
gir yaz Google İskandinav erkekleri diye anlarsın 😂
Türk erkeği kendine yazan kıza daima geri döner skajsja
Bende sarıyım nolcak biliyorum
valla Ruslar da sarı ama Ruslar kadar çirkin erkek miletri yok. öte yandan İskandinav erkekleri zaten dünyanın her yerinde beğenilir.
Rus kızı güzel ama
İskandinav kadınların getir götürünü bile yapamazlar 😂 sadece bizim ülkede nataşalar ünlü
Türk kızlarından iyidir ama rus kızı belki İskandinav kadar olmasalar da hı
ama beni bu herif ilgilendiriyor. zira Thor gibi bi şey 😂 sadece biraz sorunumuz var. Bu herifler kadınlardan adım bekliyormuş 😂 öyle öğrendim biraz araştrnca. eşitlikci ve kadın egemen millet
Kanka kusura bakma o senin mesajı görmez ya adam ünlü belli ki
Beğendiğin için güzel hayaller kuruyorsun ama kendine daha gerçekçi hedefler koy
yok yahu ne ünlüsü 😂 sıradan biri. hatta bir kasabada yaşyor. doğru düzgün takip ettiği kimse yok. hatta tek yabancı olarak beni takip ediyor. diğerleri hep akrabası filan.
Güzel hayallerin var çok film izleme
yazacam cesaretimi toplayıp, bakalım ne olacak 😂 hayalse bile güzel bir hayal.
İyi yaz o zaman belki cevap verir
umarım 🙂 ilk kez bir erkeğe yazacam, cesaretimi toplamam zor 🫣
Bende ilk kez bi kıza yazarken ödüm kopmuştu sonra alıştım ilk deneyeceğin herşeyde heyecan yaparsın normal
Ama tatlı kızdı kırmadı beni tatlı şekilde reddetti terslemedi hiç
ilk ve son olur benim için. zor çıkar bir daha karşıma böyle biri herhalde.
Yoo reddederse tipi daha normal birine yazarsın
Gittikçe olmadıkça düşüyor modu insanın
Bende ilk güzellerden başladım sonra git gide düştüm daha tipi sıradan kızlara
hiç sanmıyorum 😂 bana onlarca yazan var umrumda bile değiller. kimseyi çekemem. olacaksa ya en iyisi olsun ya da başkasnı istemem. hele de Türk asla.
Niye Türk asla sen nerelisin
ben de Türküm, Türk erkeği de oldu hayatmda gerçekte ve yetti. Çekemem daha fazla. örnek vereyim sana bı Türk erkeği beni takip edince hemen mesaj atyor. her kıza yazdkkarna eminim. Ama bu İskandinav ne mesaj atyor ne bişey fakat beni kendi takip etti ve hikayelerime de sürekli bakıyor. ben de arastrdm biraz kimdir nedir faceten filan ve doğrusu fena düştüm.
Kaç tane sevgilin oldu daha önce
Evet öyle tabi sana yazan başkasına neden yazmasın senden önce de yazıyordu senden sonra da yazacak reddedersen
bir tane ciddi ilişkim bir tane de kısa süreli oldu.
Benim hiç olmadı hiç olmamış dolu erkek var ama kız yok neyse seni tutmuyum daha mesaj yazacan adama
daha cesaretimi toplamam lazm 😂 hayırlısı bakalım. iyi geceler sana da
Gavurdan ne hayrı bekliyon neyse
Adam gavur yani
senin o taptğn Rus kızlarından Japonuna Fransızına Amerikalısına hepsi bunlara hayran. Vikinglerden geliyorlar, ırk olarak baya tapıyor dünya bunlara. gelişmiş ve eğitimli herifler üstelik. bizimkiler gibi geri kalmış yobaz değiller.
Geri kalmış yobaz olmak ne demek 1 tane örnek ver hadi seküler kız
İnancın var mı acaba din ve allah inancın
ülkenin %90nı demek. sen de onlardansın belli.
Ne mutlu bana o zaman sizler gibi seküler olmakdan iyidir yobaz olmak geri kafalı olmak hadi sen yabancı sevgili avına çık yabancılar Türk kızlarına ucuz kadın diyor haberin olsun
arabın inancıyla işim yok tabii ki ve ben de ailem de yüksek eğitimli insanlarız. ama oturup senle bunu tartışacak değilim. benim konum yukarda. neyse tekrardan iyi geceler.
Yüksek eğitimli insan olunca dinsiz mi olmak zorundasınız? Benim de çevrem üni mezunu üni okuyanı da var ama hiç inançsız biri yok çevremde şükür
ayrı dünyaların ve sınıfların insanıyız kanka, boş verelim en iyisi.
Egoya bak egoya ailem öğretmen ikisi de üni mezunu ve müslümanlar.
Biz egolu değiliz ama üst statüden olduk diye çok mütevazidir ailem
öğretmenlerin üst statüden oldugunu bilmiyordum 😂 neyse kardeş uzatmaylm.
Cumhurbaşkanı külliyesinden mi geliyorsun ne bu ego madem üst statüdensin mesleğin ne onu söyle önce
cumhurbaşkanları üst kültür olsaydı baya gelişmiş olurdu ülkeler !!! sen zor anlarsın bunu da. biz sizden değiliz orası kesin.
Evet muhalefet seçmenisin diye alimsin profsun çok zekisin he he
ne muhalefet ne iktidar yanlısıyım. iki tarafı da hatta iki tarafın seçmenini aynı görürüm. ülkenin hali ortada. bizim kültürel konumumuz saçını sarıya boyayıp ama eline kitap anlamışlardan da değil arapseverlerden de. başka da bı şey yazmam sana. konu nerden nereye saçma şekilde evrildi.
Sen evrilttin
Korkanın çocuğu olmazmış
yaz diyorsun
Arkandayız biz KS ce