Şarap gibi bir erkek bence.. Adam 50 yaşını geçti ama hala çekici hala çekici.. "Brad Pitt gibi" değimini odilimize yerleştirdi, yakışıklıığın ölçütü oldu resmen herif.. Bu konuda tahtını ele geçirebilen birinin geldiğini düşünmüyorum ama çağatayla kıvançla bu adamı kıyaslayanları görüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
saçlarını merak ediyorum nasıl dökülmüyor aynen adam çok seksi fight club ı en az abartmıyorum 50 kere izledim hergün izleyip tyler durden felsefesini kafama yerleştirmeye çalışıyodum :D
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen saçları yılların fönüne falan nasıl dayanıp dökülmemiş o da ayrı konu:) hala kıvançla karşılaştırıyorlar bu adamı bea :D
Dünya'nın gelmiş geçmiş en yakışıklı adamıdır kendisi..
Adam hem yakışıklı, hem karizmatik.. Adı bile karizmatik yahu..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
işin ilginç yanı bu adamın kadınların yanı sıra birçok erkek hayranı da var.. gay demiyorum bildiğiniz erkek hayranları var.. Bence farkı bu.. Bide 51 yaşında yuh.. Hala kıvançla çağatayla kıyaslayanlara gülüyorum ciddi anlamda:)
Objektif olarak cevap verirsek aksini söylememiz saçma olurdu zaten azizim.. Dediğin gibi "şarap" gibi adam. Yıllandıkça güzelleşiyor.
Ben yakışıklı erkeklerin güzel kadınlarla evlenmesini / çocuk yapmasını isterim. Bu yüzden Brad pitt & Jolie çiftini dünyanın en iyi çifti olarak gördüm/ görüyorum..
" Kıvanç / Çağatay "diyenlere bi' sen gülmüyorsun, ben sesli gülüyorum..
la bu adamı yakışıklı bulmuyorum diyenlerde nasıl bir lüks var anlamıyorum :D onun yaşına gelip hala çekici kalabilen 3-5 erkekten fazlası yok dünyada :D
Bu kardeşimiz olsun David Beckham olsun bizim Türk oyunculara nasıl kıyaslıyorlar anlamıyorum. Hele ki David Beckham 4 ürününü (serisini) de kusursuzca piyasaya çıkarmışken :D
Sırf yabancı diye böyle duşunuyorsunuz türkmüş gibi odaklan fotolara birdaha bak ;)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır yabancı diye öyle düşünsem diğer yabancı aktörleri de yakışıklı bulurdum ama bu adam kusursuz.. İnsan değil sanat eseri gibi maşallah.. Ben kız olsam düşünmeden verirdim diyen erkekler biliyorum konu brad pitt olunca :D
Kökene bakarsak hiç birimiz türk çıkmayız. bu topraklarda doğmuş ve yaşamış adanalı diye biliyorum. 50 yaşındada adam yakışıklı olacaktır emin olabilirsin tescilli hemde.. benim savunduğum şey brad pittten daha yakışıklı erkeklerimiz var.
En İyi Cevaplar