Güzellik veya yakişiklilik insandan insana degişen bir durum bazı kızlar kıvanç Tatlıtuğ nun tipini beğenmiyorum bana göre yakişikli bir adam bred Pitt yakişikli bulmayan var mı sadece merak ettm
Artık bununda tarihi geçti şimdikiler paralı erkeğe muhtaç eskiden bu filmi izler hayal kurardı kızlar şimdikiler büyüdüler abisi artık evli kıllı göbekli çocuklu torunlu erkeklere kaçıyorlar.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
herkes değil ama bu tür kızların sayisis artıyor özellikle ekonomi kötüleştikce
Bulamıyorum diyelim, bakış açısı mı dersin zevk meselesi mi dersin bilmem ama biri ne kadar abartılırsa güzellik/ yakışıklılık algısı o kadar bitiyor bende.
bu adamı beğenmeyen bir erkekse kıskançlığından diyordur. beğenmeyen kızsa da zaten keko tipli, falçatalı tipleri beğendiğinden ona bu adam üst düzel kalıyordur. :D
Adam yakişikli ama kimsenin ne duşundugunu bilmeden yorum yapamıyorum güzellik algısı insanların çok farklı bir halde topluma ve kültürüne g9rede degişen bir durum
güven bu dediğime... al alttaki kız zayn malik yazmış. aslında tam tarif ettiğim bir tip o. bizim falçatalı kekonun parası olduğu için parlayanı, daha şık olanı. :D sen ünlü örnek ver dediğin için onu demiş.
Gözlemlene bilir evren 93 milyon ışık yılı uzaklıkta ve tam olarak ne kadar büyük olduğunu bilmediğimiz bir evrende tek olduğumuzu duşunmuyorsundur umarım