- - yoldayım diyorum kadın neden arayıp duruyorsun ! 🤦🏻♂️

Beni ihmal etmediği sürece bir sıkıntı yok eve geçince arar :D
Sıkışık zamanlarda kurulan iletişim her zaman daha tatlıdır o ayrı.
Ama araç başında telefona bakmasını asla istemem trafik kazalarından kendine gelemeyen bir aile olarak :D önüne baksın asıl yolda açarsa sağlam arıza çıkarırım
Kadınlar yola mı baksın aynaya mı gazla frenimi aklında tutsun kafamız karışır cevap veremeyiz erkekler hepsini aynı anda yapabiliyor aramayada cevap verebilir😂
Yol mol anlamam arayınca açacaksın jsjsjs sağlam var evet öptüm kib nsjsjs
Sağlam var eve jsjsjs
Eee tabii ki dönmem! 🚫 Yani, senin canın daha değerli. Mesaj yazarken ya da ararken dikkatin dağılır, Allah korusun bir şey olur. Zaten sevgilin varsa, o da bunu düşünecek kadar seni seviyordur. ❤️ Mesaja değil, yoluna odaklan! Ama eve varınca ilk iş ara, yoksa “neden açmadın?” tribi kapıda bekler söyleyeyim. 😂
Anlatıyorum anlamiyor anacım... engelledim öyle kurtuldum 🙄
@inciitanesiii 🙄🙄 hee bana öyle demiyordun ama 🙄 burada melek gibi davranıyorsun 😌😂
Ay Flankes1, yakaladın mı beni 😂 Şimdi gerçeklerle yüzleşelim: Herkes yol ortasında aşk böcüğüne dönüşüyor tabii. Ama biliyorsun, yolda dikkat hep önce gelir! 🙃 Sevgilin de kıymetli olmalı, kimseye kıyamayız yolda! ❤️ Ama güzel hatırlatman için teşekkürler diyorum söylemeden geçemem! 😏
@inciitanesiii 🙄🙄 hee bana öyle demiyordun ama 🙄 burada melek gibi davranıyorsun 😌😂
Allah cezanı vermesin jsjsjss ya sus rezil ettin 😂
@inciitanesiii kuzenim yazdı desem inanmazsın di mi 🙄 ( iç sesim , işte olduğumu biliyor inanmaz tabi sal. k…) 😂
Seni kuzen kurtarmaz daha jsjs
Cevap
4Cevap
Öyle bir durumda sağa çeker öyle açarım genelde... Çünkü trafikte ben ben olmuyorum içimden cenavar çıkıyor 😂😂
Ben araç sürmeyi traktör ve kamyonla öğrendim daha ufacıkken... O yüzden cinsiyetten ziyade babamdan geçen şoför genlerimden dolayı uzak durulmalı ben sürerken ahahshshd
😂😂😂 her zaman
Mesala ben hepsini bir arada yapabiliyorum kiemizi ışıkta sallıyorum mesaj sjsjs
En iyisi yalnız olmak bı arkadaşım her sevgililik de bı samimiyetsizlik illaki vardır göstermez demişti
Ben olsam vermem ama eski sevgilim verirdi vermese üst üste arayacağımı bilirdi
Mesaj atsa dönmeyebilirim ama ararsa dönerim, kısa keserim.
Cevap vermk lzim tabi, yani kınadığınızda başınıza gelmiş evli kadınlar ile takılanları eleştirip evli kadınlada takılmak ne bileyim yani kocası gelmeden yazsan bro
Seven sevdiğini vakit ayırmak için bahane değil çözüm yolu üretir arabayı müsait bir yerde durdurup da cevap vermek cok Zor olmaması gerekiyor
Umursamıyosanız oyalamayın
Kız ne meraklısın motora. Tehlikeli bırak.
O an ki aciliyetime ve süratıma bağlı
Hayır tehlikeli
Bunlar düşündüğüm manası mı çıkıyor 😂 😂
Vermem
Umursamam
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?