Ben aptal mıyım?

2 gün önce arkadaşımla yemek yemeye gittik kasaya gidip ödemeyi yaptıktan sonra tam çıkacağımız anda bir kız girdi içeri ama geçerken uzun uzadı bana bakmaya devam etti aynı şekilde ben de öyle ama biraz anksiyetem tuttu gözümü kaydırdım (sosyal biriyim ama bu tarz durumlarda hala bu durumu yaşıyorum) . Çıktığımız zaman arkadaşım "kesti baya seni neden konuşturmadın?" dedi. Ben de o an konuşturmamın doğru olmayacağını düşündüm hem gidip kıza o an ne söyleyecektim ki merhaba dışında? Bu olay benim çok içime oturdu bu tarz durumları çok kafama takıyorum sanki elime sevgili yapma fırsatı geçiyor ama bir şekilde ne oluyorsa bu anlarda hep aptallığım tutuyor sonrasında bunun pişmanlığını yaşıyorum işte, sık sık birileriyle kesişen biri de değilim. Aklıma çok fena takıldı bu durum keşke tekrar bulabilsem onu da gidip konuşturabilsem diye düşünmeye başlıyorum , gereksiz fazla kafaya taktığımı biliyorum ama bir türlü bu durumu düşünmeden edemiyorum arkadaşla yollarımız ayrıldıktan sonra kendime baya sövdüm :D

Ben aptal mıyım?