Kendimi cok aptal gibi hissediyorum aptal olmayi seviyorum 😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Olabilir :D
Aptallar genelde aptal olduklarinin farkinda degillerdir. Sen aptal degil de umursamaz veya gevsek olabilirsin
Öyle hissediyorsan öyledir.. Daha çocuksun belli pp den
madem bu durumdan hoşlanıyorsun bu şekilde devam et kaldıki kendinde bahsettigin durumu anlamanın en basit yolu bunu kabullenmiş olman
Sen şu fotonu değişir artık
Bu kız kaç yaşında
@Luciferlova Sence
10 falan?
@Luciferlova 14-17 olabilir
Yok be max 14
@Luciferlova Ne yapacaksın yaşını anlamadım
Yazık yani o yaşta bu site üzüldüm şahsen yanlış insanlarla konuşup başına dert almasını istemem.
@Luciferlova Sen kapalı mısın
Hayır açığım
@Luciferlova Kızı sal boş ver
Tabi ki kendi kararı beni bağlamaz ve tabi ki yargılamak amaçlı bakmıyorum bende 16 dan beri burdayım ama burada boş insanlar çok onun için dedim.
@Luciferlova Abazan çok ama her yerde var onlar cevap vermezse sorun olmaz
@Luciferlova Senin yaş kaç
Bir kaç gün sonra 19
@Luciferlova Gençsin hala sende neyse gelecekte ki doğum günün kutlu olsun peki hiç Kız kardeşin var mı bu Kız gibi
Teşekkür ederim. Erkek kardeşim var.
@Luciferlova Peki seni kısıtlıyor mu sana baskı veriyor mu
Hayır tabi ki bizde cinsiyet fark etmiyor benden küçükse o bana danışır ben ona değil. Ve benden büyükte olsaydı kardeşim o tarz biri değil. Küçük olmasına rağmen ben ona ilişkilerimi anlatır fikir alırım bazen çünkü zeki ve mantıklı düşünen bi çocuk.
@Luciferlova Ya bırak yeme beni muhafazakar ailede yaşıyorsun neyin ilişkisinden bahsediyorsun küçük olması neyi değiştirir
Benim ailemi biliyor musun? Daha doğrusu bir ailem olduğunu nerden biliyorsun? Ben burada o yorumu yaptıysam aynılarını yaşadığım için yaptım. Küçük yaşta yaşamak marifet değil.
@Luciferlova Tanımama gerek yok bu ülkede ki aile faktörleri Arap kültürü ile yaşıyor ve Kız çocukları sürekli kısıtlanıyor ne yaşadın ne küçük ne alakası var şimdi
Kısıtlamak değil. Benim çocuğum olsa sosyal medyayı kullanacak tabi ki eğer istiyorsa. Ama bilinçlendiririm. Bu tür sitelere 18 yaş altı yasak mesela. İnstagram sınırı 13 yaş üstü. İnstagramı 13 yaşından büyükse benim kontrolüme ihtiyaç duymadan kullanabilir ama bu her uygulamayı kullanım yaşında istediği gibi kullanmasına karşı çıkmam ki oğlum olsa da böyle. Bunun kızı erkeği olmaz zaten. Siteleri kullanım yaşına göre kullansın yeterli.
@Luciferlova Ben senin ailenden bahsettim sen gidiyorsun Kızdan bahsediyorsun ya
Benim ailem çok dağınık ya annem bizimle genelde babamda bazen çok sık bazen hiç görmeyeceğim şekilde. Küçüklüğümden beri böyle. Annemle pek bir şey paylaşmam. Babamla da denk geldikçe üniversite hakkında sorar dersler falan. Onun dışında çok bi muhabbetimiz olmuyor. Günün çoğu saati evde de olmuyorum yani bundan önce de böyleydi zaten üniden önce de ben saatleri uzun aralıklı okullarda okudum. Sormak istediğin bu mu bilmiyorum ama kısaca ben bi aile kavramı görmüyorum kendimde.
@Luciferlova Tamam işte ülkede ki aileler böyle diyorum kabul etmiyorsun hep muhafazakar olup sevgisiz aşksız yaşıyorlar sonrada bir çocuk getirip onu da öyle yapıyorlar seni çok sevgisiz mutsuz ilgisiz alakasız çok bırakıyorlar gerçi Karı Koca mutlu değiller sürekli kavga görültü tartışma derken her şeyi unutuyorlar bizim ülke böyle sen nerde yaşıyorsun ya
Cok guzel gorunuyorsun bence
Aptal seksiyi mi oynuyorsun yoksa
Psikiyatr zamanin gelmis
aynen
Birde bayil istersen feriha
canım gibi görünüyor sun bence
Bende cok dalgın dikkatsiz hissediyorum
Aptalın anlamı nedir bilirmisin
sen öyle diyorsan öyledir :)
Son derece aptal sorular soruyorsun
Kendinle barışıksın :P
Bilemiyorumm Altan