Çok sevdiğiniz hâlde sevdiginizin mutluluğu için onu terk edermisiniz açıklama uzun oldu ama okuyup ta yorumlar mısınız rica etsem?

Bir yılı aşkın bir birlikteliğimiz vardı bir kaç kez ayrıldık bu süre içerisinde çok şeyler yaşadık beni çok kırdı çok üzdü bende onu ama hiç kopamadık birbirimizden defalarca engelledik birbirimizi sildik ama dayanamayıp tekrar bir araya geldik sevgilim daha önce bir evlilik yapmış ve iki çocuğu var bense hiç evlenmedim benim için bu hiç sorun değildi fakat bu bizim en büyük engelimiz önümüzdeki sevgilime göre ailemin beni ona vermeyeceğini düşünüyor benim kendi dengimde bekar hiç evlenmemiş biriyle evlenip çocuk sahibi olmamı istiyor beni çok seviyormuş ama bana istediğim hayatı verememekten korkuyormus düğündür altındır yeni bir ev döşemesi mobilyadir bunları ailen ve sen istiyeceksin en büyük hakkın ama benim bunları yapabilmem için yıllarca çalışmam gerek senin vaktini ömrünü çalmak istemem ben vicdan azabı çekiyorum içimde diyor sürekli ben yanlız yaşayıp yanlız ölücem asla seni sevmekten vazgecmiycem ömür boyu kalbimde yürek yaram olarak kalacaksın ben aşkı sevgiyi sende gördüm diyor ben bende her seferinde nasibimizde olanı yaşayıp görücez diyordum en son onunla yine bu mevzudan sonra bi tartışma yaşadık ben seni hep üzüyorum mutlu edemiyorum dedi ayrıldı ve her yerden engelledi canım yansada pişman olsamda kaldırmayacağım engeli yolunu çıkıp senin hayatına engel olmacağım dedi ve engelledi 5 gündür engeli kaldirmadi normalde engellesek birbirimizi en geç ertesi gün kaldırdık ama kaldırmıyor ortak arkadaşımızla konuştum baya üzgün olduğunu ve beni çok sevdiğini söyledi fakat benim mutluluğum için böyle olmasının gerektiğini söylemiş ve sosyal medyadan karı kız ekliyor sürekli 4 günde 25 tane kız eklemiş amacı ne bilmiyorum yaptığı ve söylediği sözler çok farklı sizce ne yapmalıyım beni kendinden soğutmak için unutmam için mi böyle davranıyor?

Çok sevdiğiniz hâlde sevdiginizin mutluluğu için onu terk edermisiniz açıklama uzun oldu ama okuyup ta yorumlar mısınız rica etsem?