Merhaba KScanlar nasılsınız? Soru başlığa tam sığmadı Şöyle tamamlarsak :
Sevgilinizden ayrılacak olsaydınız onun çok önemli sınavı, mülakatı vb. durumları olaydı onu mutsuz etmemek için onlardan sonra mı önce mi ayrılırmıydınız?
Malum bir ayrılık bir ölüm zordur demişler
İnsanlar umutlarla yaşadıkları için hayatlarında onları destekleyenler oldukça önündeki her şeye pes etmeden hazırlanırlar.
Sevgili olan bir çok insanın da çoğu öğrenci sınavları ve sınav sonrası mülakatları oluyor. Büyük umutlarla bunlara hazırlandıkları için sınav öncesi yaşanan her olumsuz şey heveslerini kaçırıyor.
Bu açıdan bakarsak sınav öncesi mi sonrası mı ayrılırdınız yoksa girsin sınavına mülakatına hayallerini yıkmayım sonra giderim mi diye düşünürsünüz?
valla ayrıldığım zaman her türlü ben suçlanacağım için ayrılırım. son ilişkimde yaptığım gibi. ki son ilişkimde erkek kişisinin taaa 1 sene sonra sınavı vardı. ben ayrılınca "sınavı geçemezsem senin yüzündendir" diyip belalar lanetler okumuştu bana. 1 sene sonraki sınav için de olsa siz suçlusunuz 1 gün sonraki sınav da olsa. o yüzden kasmayın. ayrılın gitsin.
Bence de doğrusu bu sonuçta bir birliktelik yaşamış güzel şeyler paylaşmışsınız.
İnsanlar severek isteyerek sevgili oluyorsa ayrılırken de iki taraf birbirini mahvetmeyecek şekilde olmalı yoksa birlikte güzel geçen günlerin hatırına ihanet olacaktır.
Sonuçta onun için hayati bir şeyse yapacağı bunu mahvetme belki onu intihara sürekleyecek bir ömür pişmanlık yaşamaktansa başarsın emek verdiğini sonra giden gider
Tabi bu ayrılık çeşidine bağlıda değişebilir. Kimisi kinci oluyor kaderci değil
Ama bu sadece onu sensiz bırakmakla kalmıyor geleceği için de karar vermesini yok ediyor. Giderken büyük bir iyilik yapmış olunmaz mı sınavlarından sonra gitmek.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizden ayrılacak olsaydınız onun çok önemli sınavı, mülakatı vb. olsaydı mutsuz etmemek için ayrılırmıydınız?