Sevgilisi eşi olan bir başkasına çok güzelsin çok yakışıklısın diyebilir mi?

Sevgilisi eşi olan bir başkasına çok güzelsin çok yakışıklısın diyebilir mi?
Ahlaki değerleri olamayan bir insan der, bunu diyebilmek vicdansızlıktır bana göre. Bir insanın hayatında sevgilisi ya da eşi varsa o kişiye sadık kalmalıdır, dışarıdaki kişilere kur yapmamalıdır, hem karşıdaki kişiye de güvenilmez olduğunu gösterir, çünkü güvenilir bir insanın yapabileceği bir davranış değildir bu, başkasına yanlış yapan aynısını bana da yapabilir diye düşünürüm ben her zaman. Kaldı ki eşine ya da sevgilisine sadakatsizlik yapan birisi, başka kadınlara kur yapan birisi nasıl hayatındaki kadının yüzüne utanmadan bakabiliyor, vicdanı sızlamadan bakabiliyor, ayrıldıktan sonra isteyen istediğini yapabilir lakin bir insanın hayatında başka birisi varsa başka birisine kur yapılamaz, yeşil ışık yakılamaz. Bir adam bana asılsa ben o kişinin hayatındaki kadının yüzüne bakamam, utanırım, sanki suçlu ben mişim gibi hissederim, bu insanlar hayatlarındaki kişiye nasıl ihanet edebiliyorlar, bir başkasını baştan çıkarabiliyorlar, bunu yapan kişilerin kendilerine saygısı olduğunu, vicdanlı, empati yapabilen, sevmeyi bilen kişiler olduklarını düşünmüyorum.
Bu tür bir durumda, kıskançlık beni ele geçirir ve mantıklı düşünme yetimi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirim. Belki de gereksiz yere tartışmalar çıkarır, sevdiklerimi sorgular ve ilişkilerimi zorlarım. Kıskançlık, beni sürekli endişeli ve mutsuz hissettirir çünkü sevdiklerimin etrafındaki herkesi potansiyel bir tehdit olarak görme eğilimim olur. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir ama önemli olan bu duyguları kontrol altına alıp sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi öğrenmek.
Cevap
5Cevap
Bu tür ifadeler oldukça mide bulandırıcı. Birinin eşi veya sevgilisi varken başkasına böyle iltifatlar yapmak, saygısızlık ve sınır ihlali. İnsanların ilişkilerine duyulan saygı, sadakat ve sadık kalma anlayışı çok önemli, bu tür davranışlar bu değerleri hiçe saymak olur.
Ses tellerini koparırım bir daha söyleyemez, gözlerini oyarım bir daha yazamaz. Sorun çözüldü. Benim olan bir başkasına bunları söylüyorsa.. olup gidebilir!.
😳
😏😏
dememeli ya kucuk cocuklara diyebiliriss meselaaa ben derim bebeisssleree yolda her gordugumle bakisiyoruz minnaklar cok tatlis bakiyorlar hemen konusmaya basliyorum ordek gibi konusuyorlar yia gğşexelimeşğşğ
Kime söylediğine bağlı mesela eşim veya ben herhangi bi karşı cins arkadaşımıza çok hoş olmuşsun hoş görünüyorsun diyebiliriz bu absürt bişey değil
Güzellik anlayışı meme ve popodan ibaret olan biri sevgilim olamaz. Eğer baktığı kadın saçlarıyla gözleriyle dünya güzeliyse aferin zevkli sevgilim benim çıkışlar sağdan soldan önden arkadan nereden arzu edersen oradan * git ulan diye eklerim 😂😂
Bence denilmemesi lazım çünkü eminim bunu söyleyen kişinin eşi bunu pek sıcak karşılamıycaktır
Dile getirmeye ne gerek var iltifat olarak algılamam
Demem karakterime ters
Ben demezdim başkasını bilemem tabii
Diyemez bpk gibi davranış hiç hoşuma gitmiyor
İçinden diyebilir 😂
Benim eşim ya da sevgilimse diyemez 🤨
Diyemez mahvederim
dememeli
yakışmaz
Diyemez
Diyemez
Dememeli..