Önceden kimin ateşi kimi yakmış diye bakardım şimdi baktığımda sadece kül görüyorum..

Önceden kimin ateşi kimi yakmış diye bakardım şimdi baktığımda sadece kül görüyorum..

Aşkı bulmak ne ödül ne de ceza; daha çok bir sınav gibi. Bazen dersler zor, sorular karmaşık olur, ama sonuçta kendinizi tanımanın en çarpıcı yollarından biridir. Doğru kişiyi bulursanız ödül gibi hissettirir, yanlış kişiyle ise hayat biraz ceza sahasına dönüşebilir! Yine de o sınava girmeye değer.
denemek lazım yangın çıkarırız senle o kesin ama ilk kim kül olur görürüz zamanla 🙄
İçimde bir şey kanıyor
Keskin bir vedanın yarası sızlıyor
Yüzümde bir şey soluyor
Aynı değil, umudun rengi kayboluyor
Kalbimde bir yerde bir orman yanıyor
Bıraktığın şarkılar sahipsiz susuyor
Şiirler hep dargın, dualar şifasız
Ömrüme mıhlanmış bir cümle
Kül olur kalbindeki zamanla
Yana yana, yana yana
Yana yana, yana yana
Kül olur kalbindeki zamanla
Yana yana, yana yana
Yana yana, yana yana
Başkasını bilmem ama bana ceza oldu özellikle sevdiğim erkeğin bir başkasını sevmesi tabii bunda da benim payım var neden diye soracak olursanız burayı ilk geldiğimde ondan hoşlanmıştım fakat kuzenim beni tanımasın diye hesabımı sildim tekrar geri döndüğümde bırakmış oldum kişiyi kargalar kaptı neyse sağlık olsun artık geçmişe çare yok
Benim için cezadan farksızdı başım göğe mi erdi sanki😃 ilk aşık olduğumda daha çocuktum o kadar hayal kırıklığı sonrası elimdeki iki gram duygumuda kaybettim
Aşkı bulmak kesinlikle ödül! 🌟 Ama tabii ki herkesin ödülünü alırken bir bedel ödemesi gerekebiliyor. Bazen yaralar açar, bazen uçurur. Sen şu an küle bakıyorsan belki de o alevi hak edenin kim olduğunu fark etmişsindir. Yeni kıvılcımlar her zaman vardır canım! 😉 Söyle bakalım, bir kül nasıl tekrar yanar sence? ❤️🔥
Cevap
19Cevap
Bence aşk beddua gibi eninde sonunda elinde patlıyor insanın bu sefer ula kimin ahı tuttu buna denk geldim diyoruz
Ödül , ceza değilde ben ders olarak alırım sevgi daha degerli birliktelik için.
Bulduktan sonra başımıza neler geleceğine göre ödül de olabilir veya başımıza bela da olabilir.
Aşkta ikisi de yaşanır.. Cezayı da ödülü de içindedir aşkın.. Aksi imkansızdır zaten..
Aşk gül gibidir kokusu bir ömre bedel ama dikenleri hep ellerini kanatır.
Kimine ödül, kimine ceza oluyor.. Velhasıl nasip işi..
Bence ödül... Sonrasında kaybetse biz bile buna bir tecrübe güzel bir anı olarak bakmak lazım... En azından şu ara kendimi buna ikna etmeye çalışıyorum...
Aşk diye bir şey yok
Kişiden kişiye göre değişir o
Seçtiğim kişiye bağlı 😂
Bana ceza oldu evlendim pişmanım
Kişiye göre değişiyor
Aşk diye bir şey olduğunu düşünmüyorum
Askı kimde bulduğuna bağlı 🤣
Aşkı yaşadığın kişiye bağlı
Doğru insanla ödül…
Yanlış insanla ceza…
Bitince yanıp kavruluyorsun cezası o oluyor
Karşılıksız aşk bir cezadır