Sizce en ufak yalanlar dahi, ileriye dönük aldatma ihtimali veya şüphesi taşır mı?

Sizce en ufak yalanlar dahi, ileriye dönük aldatma ihtimali veya şüphesi taşır mı?
Bence sık sık yalan söyleyen birinin sadakatini inanmak oldukça zor. Çünkü sadakat, güvenle beslenir ve yalan, güvenin temelini sarsar. Yalan söyleyen biri, küçük konularda bile dürüst değilse, daha önemli meselelerde dürüst olmasını beklemek mantıksız olur. yalan alışkanlık haline gelmişse, bu kişinin sadece çıkarlarını düşündüğünü gösterir. Sadakat, sadece sözle değil, davranışlarla ilgili. Eğer biri sürekli yalan söylüyorsa, onun sadakatini inanmak kendini kandırmak başka öteye geçmez.
Kesinlikle çok doğru
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim
Sık sık yalan söyleyen birinin sadakatine inanmak oldukça zor olabilir. Sadakat, güvene dayalı bir kavramdır ve güven, dürüstlükle inşa edilir. Eğer birisi sürekli yalan söylüyorsa, bu durum onların güvenilirliğini sorgulamamıza neden olur. Yalan söylemek, ilişkilerde ciddi yaralar açabilir; çünkü her yalan, güven duygusunu zedeler. Bu kişi, aldatmasa bile, yalanlarıyla duygusal bir mesafe yaratır ve bu da sadakat algısını sarsar. Kişinin davranışları, onun niyetleri hakkında soru işaretleri oluşturur. Bu durumda, yalan söyleyen biriyle olan ilişki, sürekli bir güvensizlik içinde sürer ve bu da sağlıklı bir bağ kurmayı zorlaştırır. Sonuç olarak, yalan söyleyen birinin sadakatine inanmak, ilişkideki güvenin zedelenmesi nedeniyle oldukça karmaşık bir durum haline gelir. 🙌🏻
Sık sık yalan söyleyen birinin sadakatine inanmak zor çünkü sadakat sadece fiziksel değil, duygusal ve dürüstlük temelli bir bağlılıktır. Yalanlar, güveni kemiren küçük çatlaklar gibidir; zamanla büyük yarıklara dönüşür. Sadık biri, önce dürüst olmalı ki sadakati sağlam bir zemine otursun. Aksi takdirde, ilişki pamuk ipliğine bağlı kalır.
Hayır inanılmaz. Yalan söylemesi sadece ileride aldatmayı doğurmayacağının asla garantisi değil. Kaldı ki sosyal yaşamda da yalancı insanlar sevilmez ve güven vermez.
Çok doğru
☺️☺️
☺️🙏🏻
Bence güven, bir ilişkide o pamuk ipliği gibi, bir kez koparsa bağlaması zor olur. Sık sık yalan söylüyorlarsa bir noktadan sonra ister istemez "Acaba başka ne konuda dürüst değil?" sorusu akla geliyor. Ufak yalanlar masum gibi dursa da güveni zedeler ve ileride sana mutlaka soru işaretleri bırakır. Sadakatin temel taşı güven, olmadan olmaz 💔. Sence her yalan bir aldatma potansiyeli taşır mı? 🤔
Kesinlikle katılıyorum Semih! 👏 Güven olmadan ilişki sağlam bir temele oturmaz. Ufak tefek yalanlar bile bir süre sonra "acaba başka neler gizliyor?" dedirtir. Sadakat dediğin şey, şeffaflıkla el ele gider. Bir ilişkide sırlar veya yalanlar güveni kemiren kurt gibi maalesef. 😔
Sana sormak istiyorum; ilişkide güveni sarsan biriyle devam eder miydin? 🤷♀️
Cevap
31Cevap
Her yalanın altında bir gerçek yatıyor ne yazık ki
Erkeklere inanılmaz özellikleri fark etmiyor kdkdk
Yinede y kromozomu ağırlıkta sende güvenilmez sjjdj
Tabi aşık olmayan bir kadına güvenmicen zaten sjjsj
Varlığı bile mükemmel x 😃y ye bak şekil olarak bile yarıda kalmış gibi skkd
Hep bişiler yanlış olur zaten djjd
Bir X etmez bu da çift taraflı yay djjd
Erkeklerin en çok haşır neşir olduğu şey😃
inanmam
Semih kardeşim. Öncelikle güzel konu. Aldatmayabilir ama güveni azaltır ve bir süre sonra ciddi meselelerde de güvenememeye sebep olur. Hatta hadis şerifte "Mümin, her hataya düşebilir, ama hainlik yapamaz ve yalan söyleyemez."
Hayır inanılmaz tabiki. Sadakat sadece ihanetle bağlantılı bi durum değil sonuçta ona göre ufacık pembe bi yalan bile ilişkiyi büyük bi çıkmaza sokup zarar verebilir. O yüzden yalanını yakaladığım birinin sadakatine bidaha asla güvenemem çok zor benim için.
Yalan söylemekte aldatmaya giriyor. Ben şahsen inanmam.. Yalan söyleyen bir gün ihanetini de gerçekleştirir.
Aldatmak bir tek fiziksel aldatmak değildir ki. Kumar oynar bütün varlığını kaybeder ama onu da söylemez o da aldatmaya girer.
Altındaki nedene odaklanırım belki de çözülebilir bir sebeptir. Diğer türlü güvenilmez.
Hayır inanılmaz.. Ama yalan söyleyen birinin ihanet etmediğine artık inanmıyorum..
Kimse tamamen dürüst olamaz. Tamamen dürüstüm diyen insan yalan söylüyordur
Ne bileyim ben, soruyu üç defa okudum anlamadım, ben de yazdım öyle 😂😂
Allah senin cezanı vermesin, tanımadın beni dimi. Nerden tanican 😂😂 sen de haklısın 😂
Valla anlamadım soruyu 🤪😂
tüü yazıklar olsun, unutmuş pembeyi 😂
Evrim geçirdim, konuşuruz sonra 😂😂
Aldatan adama inanmayı seçen kişiler zeka seviyesi olmayan, aşağlık kompleksi olan, miğdesiz, Allah korkusundan yoksun kişilerdir. Bunlardan ve bu bku yiyen kişilerden şiddetle uzak durulmalıdır
Hahsd hayır tabi ki abim
Yalan ağzına yuva yaptiÿsa ne hayır gelir o elden
Aldatmak illa cinsel ya da duygusal münasebetten ibaret değil yalan söyleyince de aldatmış oluyosun
Sadakati geç hicbir dedigine inanamıyorsun artık durum daha vahim bence😂
Bedenen olmasada yalan söylemekte aldatma benim gözümde
İnanılmaz yalan söyleyen bir insan uzak durulması gerekir net söyliyorum.
Yes bro
Palavra palavra inanmam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa😂😂😂
😂😂😂
Yalan en nefret ettiğim şeydir bunun için yalan söyleyen birinin sadakatini asla güven olmaz ama mecbur kalınıp yalan söylenirse o başka tabi
Birinci yalandan sonra tüm gerçekler şüpheli ikinci yalandan sonra tüm şüpheler gerçektir konunun özeti budur.
Eğer bu yalanlar ilişkiyi etkileyebilecek ciddiyette yalanlarsa sıkıntı fakat ilişkiyi daha iyiye götürecek pembe yalanlarsa (hayatım harika olmuşsun, hiç kilo almamamışsın gibi) sorun yok...
Asla inanmam yalan söyleyen kişilerin elinden her şey gelir
Yalan söylemek de güven kırar asla güvenmem sadakatine
Sürekli yalan söyleyen insandan her şey beklenir. Güven vermez.
Ben kendisini yine de düzeltmeye çalışırım, düzelmezse yapacak bir şeyim yok
Kesinlikle güveni yok edip her şeyi sorgulatır kankacım 🙃
Yalanlar ihaneti de beraberinde getirir. O yüzden direkt ilişkiyi bitirmek daha sağlıklı olur..
Hayır eski ilişkim yalan üzerine kuruluydu sürekli yalan yalan yalan artık yordu beni evet küçük yalan affet diyordım kendime ama sonra farkettim de bu yalanların ardı arkası kesilmiyor
Ne kadar sessiz kalırsam ve tepki vermezsem dahası geliyor zaten
Benim sucumdu alttan almak pek doğru bir karar değil
İnsanlaeı tanıya tanıya master yaptım
Yalanla sadakati nasıl aynı cümlede kurdunuz ;) mümkün değil inanılmaz.
Hayır yalan söyleyenin hiçbir şeyine inanamam.
Hayvan gibi yalan söylerdim asla ama asla aldatacak birisi değildim kendime çok güveniyordum sevgilimde hakeza ama günün sonunda aldattım 😞
Hunlar hastalık karakter hastalıkları tedavi gerekir
Belki mesleki deformasyon yaşıyordur.
Yalan söylemek de aldatmaktır. Aldatmak sadece fiziksel veya duygusal olmaz.
Gayet net.
Bayramlık ağzımı açarım 😂
Emin misin 😂
Ben senin...₺#@&-())?;-:_₺"₺&&+((;
Mola vereyim dur 😂
Sorudaki insanlara 😂
Yalancılara yani 😂
🤣🤣🤣
Sanmıyorum knk
Bedensel aldatmasa bile yalanlarıyla aldatıyor zaten sürekli güven olmaz
Yalandan nefret ederim aldatsın itiraf etsin daha iyi
Bir yalan bütün doğruları şüpheli hale getirir. Karşımdaki insanın bir yalanını görmeyevereyim
hayır. bir zaman sonra paranoyaklaştırır. çekilmez ömür geçmez.
Güven bi kez sarsıldığında bi daha inanması çok zor başgan
Niye başgan
Hayır sen beni başkasıyla karıştırıyorsun herhalde
Yok ben buradayım, diğerini kapattım 😅 bu değilim yahu 🤷
Kafam karıştı 😂🤷
Lan benim ben pembe, tüküreyim ya 😂😂
Aman neyse boş ver siz takılın benim başımda var bi sürü kişi. Onlara yetişemiyorum. Hadi eyvallah.
Ben ne biliyim niye diyo😂🤷 benim pembe panter, töbe töbe 😂😂🤷
Yalan ile sadakat çok farkı şeyler , karıştırmamak gerekir.
yalan bir psikolojik rahatsızlıktır ve sadakat ise bir yaşam biçimidir
Sık sık yalan söylemesi bile aldatma sayılır
Yalanda bir sadakatsizliktir..
Hayır inanılmaz.
Güven vermez sürekli yalan yalan
Taşır tabi ki. Güven vermesi gerekiyor
Hayır çünkü gözümde yalancı çoban olur
Güvensizlik olur. İnanılmaz
İnanılmaz. Güven duygusu yıkılır.
Sadakat değil de güvenilmez işte
Yalan söylemek güven kırar.
Yalan söyleyen insana asla güvenmem net..
Ben inanmazdım
Hayır.
Ahh demek ki profesyonel değilmiş
Yalan da bir aldatmadır
Hayır inanılmaz
Tek yalanı bile sadakat kaybına sebebiyet
İnanılmaz yalan söyleyen güveni sarsar
İnanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?