Yalan söyleyene güvenilir mi?

Merhaba. Kız arkadaşım üniversite de sevgilim vardı okulun son günü alkol aldık birlikte olduk bi daha görüşmedik zaten bitti demişti. Evlenme niyeti aldık ailem tanıştı çıkmaya başlayalı 6 ay oldu. Yalan söylüyorsun deyince geçen gün başka bir şey anlattı: üniversitede bişey olmadı aslında bu şehirde biri olduğunu duyarsan kabul etmezsin diye üniden başka şehirden biri dedim sana dedi. Biriyle 1 ay konuşmuştuk pandemi vardı kafeler kapalıydı evine gittim. Bana iyi geliyosun bırakmıcam deyince inandım boşluktaydım dedi. İç çamaşırıylaydım bir an sızı hissettim kanı görünce kalktım gittim bi daha görüşmedim kimseylede olmadı. O gün ilk bir de sen diyo. 6 ay boyunca her bulusma da sordum. "zafer beni bırakır söyleysem ayrılır diyerek yalan söylediğin eksik anlattığın veya sakladığın bişey var mı" diye sürekli sordum hep yok dedi. Benlede ilk3 ay evliliğe sakladığımız güzel bişey olsun dedi bişey olmadı son üç ay on günde bir buluştuk her eve gelmede bişeyler yaşadık. Sizce kapısı açılmış bi kız yapmadan durur mu gerçekten? Aynı kişi veya başka kişiyle? Sosyal medyada whatsaptan 100 tane erkek var engellediği. Hatta veri indir yaptım instagramda bir sürü jig0la mesaj atmış. Sordum jig0lonun ne olduğunu bilmiyorum araştırdım zaten engelledim dedi. İyide bir sürü kız arkadaşım oldu hiç birine jig0lo yazmamıştı buna 10 15 tane hesap yazmış. Başta aşık değildim güvendiğim için evlilik kararı aldım. Şimdi güvenim gitti ama güvenmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Yalan söyleyene güvenilir mi?