https://i.hizliresim.com/agsurdk.png
Bu mal beni gene engelledii
https://www.youtube.com/watch?v=S7erBUraS6k
ya sabır Allahım sabır ver delirtir bu kadınlar adamı
Ya Allah'ın belası bir kız bu kız var ya ayrıldığımızın ertesi günü bizdeydi anneme kahve içmeye gelmiş 5 ay oldu 5 ay her günüm hangi bir saçmalıkla karşıma gelicek diye beklerken buyrun yeni bir saçmalığı daha öğreniyorum
gün için anneme çeyrek verdim nisaya vericem diyo gülüyo bide
bunlar beni delirtmeye mi çalışıyor?
Eski sevgilinizin annenizle ilişki kurmaya başlaması gerçekten karmaşık ve rahatsız edici bir durum olabilir, özellikle de bu durumdan hoşlanmıyorsanız. Bu tür bir durum, duygusal olarak zorlayıcı olabilir çünkü hem eski ilişkiniz hem de ailevi dinamikler arasında denge kurmanız gerekecek. Bu süreçte dikkate almanız gereken birkaç önemli nokta var:
1. Duygularınızı Anlayın ve Netleştirin:
Öncelikle, eski sevgilinizin annenizle yakınlaşmasından nasıl hissettiğinizi netleştirin. Duygularınız karışık olabilir, çünkü eski bir ilişki söz konusu ve bu kişinin aile üyelerinizle ilişkisi, geçmişinize dair çeşitli duygular uyandırabilir. Kızgınlık, üzüntü veya rahatsızlık gibi hisler tamamen normaldir. Kendi duygularınız hakkında net olmak, sonraki adımlarda size rehberlik edecektir.
2. Annenizle Açıkça Konuşun:
Annenizle samimi bir şekilde bu konuda konuşmak önemli olacaktır. Onun da durumu nasıl gördüğünü öğrenmek faydalı olabilir. Durumu şöyle ifade edebilirsiniz:
"Anne, eski sevgilimle ilişkinin yeniden başlaması beni gerçekten rahatsız ediyor. Bu durum hakkında daha fazla konuşmak isterim." Böyle bir konuşma, sizin hislerinizi ve sınırlarınızı belirlemenize yardımcı olabilir. Anneniz, eğer niyetinin sizi üzmek olmadığını söylüyorsa, durum hakkında açıkça bir anlaşma sağlamak gerekebilir.
3. Eski Sevgilinizle Doğrudan Konuşun:
Eğer annenizle konuşmak yeterli olmazsa, eski sevgilinizle doğrudan bir konuşma yapmanız gerekebilir. Ona saygılı bir şekilde, ancak net bir şekilde sınırlarınızı anlatmalısınız. Durumu açıkça ifade edebilirsiniz:
"Eski ilişkimizi geride bıraktık ve annenle görüşmen beni rahatsız ediyor. Bu konuda biraz mesafe koymamız gerekebilir." Unutmayın, siz kendinizi rahat hissettiğiniz şekilde sınırlarınızı belirlemelisiniz. Eski sevgilinizle dürüst ve açık olmak, sorunu daha kolay çözmenize yardımcı olabilir.
4. Duygusal Olarak Mesafe Koyun:
Bu tür bir durum, karmaşık duygusal yan etkiler yaratabilir. Hem eski sevgilinizle hem de annenizle olan ilişkinize daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Zihinsel ve duygusal olarak sağlıklı bir mesafe koymak, sınırları netleştirmek ve gerektiğinde başkalarına müdahale etme hakkınızın olduğunu bilmek önemli olacaktır.
5. Hangi Durumun Sizi Rahatsız Ettiğine Karar Verin:
Eski sevgilinizle annenizin arkadaşlık kurması, tek başına problemli olmayabilir. Ancak, eğer eski sevgilinizin bu ilişkisi başka bir şekilde, örneğin sizin yaşamınıza müdahale edecek şekilde ilerliyorsa, bu konuda adımlar atmanız gerekir. Hangi durumun sizi rahatsız ettiğini belirleyerek o alanda sınır koymak, durumu daha sağlıklı bir hale getirebilir.
6. Geleceğe Odaklanın:
Bu süreci sağlıklı bir şekilde çözmek için, geçmişe takılmak yerine geleceğe odaklanmak önemlidir. Eski sevgilinizle ilişkinizin artık sona erdiğini ve kendi yolunuza devam etmek istediğinizi hatırlamak, bu tür durumlarla başa çıkarken daha sağlıklı bir yaklaşım sergilemenize yardımcı olacaktır.
Sonuç olarak:
Bu tür bir durum, özellikle geçmişin etkilerinin hala devam ettiği bir süreçte zorlayıcı olabilir. Ancak duygusal sınırlar koymak, duygularınızı ve isteklerinizi açıkça ifade etmek, hem eski sevgilinizle hem de annenizle olan ilişkinizde daha sağlıklı bir denge kurmanıza yardımcı olacaktır.
Ne abartıyorsun kardeşim belli ki kız seni çok seviyor , bu gün atarlı konuşuyorsun ama yarınlarda burnun sürtünür başını vurursun. Kız seviyor belli ki kız anneninde hoşuna gidiyor ne asilik yapıyorsun? Bu anlattıkların bir senaryo olabilir , haliyle bu konu üzerinden yürüyerek buradan konuşacak kızlar bulurum düşüncende olabilir senin , o kızlara da sesleniyorum , bu gün bir kıza bu ithamlarda bulunan ergen kalıntısı kişiliği gelişmemiş şahıs yarın sizin için daha kötülerini yapar ... birde gizlenmiş yaaa bakar mısın? Ne kadar ucuz bir komikliktir bu. Ama doğru , şimdi açık olsan burada yazışmakta olduğun kızlar görecek ve seninle yeni başlangıç yapacağın kızların gelmesi hayalinde suya düşecek öyle değil mi?
Dayı ne anlatıyosunya eksik bilgiyle boş çıkarımlar yapma
Sen gayet iyi anladın, düşüncelerin ve kopyala yapıştırların ifşa oldu. Bu yazıyı böyle bir senaryo ile karşı karşıya kalan insanların ve özellikle kadınların , bilmesi gerekenler olarak örnek nitelikte yazdım. Yine senin dediğin gibi olsun , ben eksik bilgi ile daha fazla boş çıkarım yapmayayım iyi geceler dilerim.
Beğeni için teşekkür ederim @yaymuuyyy
Ne kadar doğru şeffaf yorum aynen dediğin gibi akıllı yorumlarına teşekkürler herkes umarım olurda dikkatli olur soru soran kişiyi sinsi buldum
Gördüğüm en yaratıcı troll bayıldım soruya
onun şimdiye kadar aldığı verdiği gün parasını sen al ver kapansın konu annenide uyar
Favori şizofrenim sensin shdhd
@_suveyda
@_Süveyda sen onun hayatını çalmışsın shshdh
@_Süveyda ahahsh umarım 😂
Ya sabır
@_Süveyda güncellemeye bak
@_Süveyda kız her tarafa yaymış konuşmaları ve beni de engelledi annemi biraz zorladım o da ağlamış kızı aramış ikisi de var ya beni el ele bakırköye yatırtacak
Oha ciddi miymiş 😄
Böyle bir şey olmuş olamaz ahshsh.
Cevap
34Cevap
Güzel etmiş kız ekmeğinde belki orada başka sevgililerinin anneleri de var kdjjd kendi üstüne alınman saçma dkdj
Hepiniz beni sınıyor musunuz?
Güzel bakış açısı kendi üzerine alınmak yerine kızın belki de bir diğer sevgilisinin annesi kayıtlı üye olabilir :D
Gerçekten öyle çok güzel bakış acisi fena güldüm ya 😀😀😀
valla knk belki ikinizi baristurmaya calisiyirlardir :)
Ne baarıyon be!
Konumuza gelirsek, sinir bozucu insanlara en güzel tepki nedir? Tepkisizlik. Çünkü arzuları senden tepki sağmak. Alamayınca çocuğun sıkıldığı oyuncak gibi kenara atılırsın.
Dene gör hiç sekmez. Ama ne olursa olsun uzak ve tepkisiz kalmalısın. Her şeye sen bilirsin, sana kalmış, senin hayatın, beni karıştırma, umrumda değil de salla devamlı.
Kız annemi karıştırıyor
Sosyal medyadaki hikayeleri kendiniz yaşıyor gibi paylaşmayın mqqqq troll soru boş soru geçç saftiriklerde ciddi sanıp yorum yapmış
Bu gerzzek kız gidip reels yapmış mall gibi sosyal medyaya yaymış
Hahaha çok iyi ya😅 intikamın böylesi. Sesli güldüm. Boş ver. Takılsınlar kafalarına göre.
Ben gülmedim annem uğraştırıyor
Ya uğraşma işte. Onlar takılsınlar😅 boş ver. Ne hali varsa görsün.
Kıza ne yaptinda taktı sana bu kdar. Bir kadın eğer hakiszliga uğramış ise bu şekilde davranır. Seni sevdiğinden de değil evlenmeden kadından kadına giderdeniz olacağı bu şimdi caremi. ariyorsun asıl çareyi evlenipte karın olduğunda bul bir tane senin gibi bende de koca vardı. Hiç gecmisimde bir erkek yoktu ama eşimin. Atmış bela gibi coktuler. ne oldu. ? Karnimda bebeğimle terketmek zorunda kaldım. biraz temiz kalın be herkese ediyrosunuz.
Anneyle bir olmuş o işin içinden çıkmak zor ama sama tavsiyem hayatının salahiyeti için kızı bir şekilde annenin de senin de hayatından çıkar o kız sizi diker😂😂
Annem ağlıyor baş edemiyorjm
Kız seni takıntı yapmış düşman falan diye kaydetmesinden belli. Annene söyle muhatap olmasın niye ayrıldığın nişanlın bile değil sevgilinle gün yapıyor annen
Ağlıyor annemle sert konuşamıyorum
Hakkınızda hüküm verilmiş, kalem kırılmış. Hayırlı olsun ((:
Sağdıç lazım mı, gelelim mi? ((:
Deme öylee
Lan yoksa shahhahqhahshskdkdldkfmktkttjfkkf bir kızda eski sevgilimin annesiyle güne girdim kudurdu diye soru atmıştı mesajlaşma fotosuda vardı o senin ex mi yoksa shshshshrjr
O o her tarafa yaymış mall
Abi mükemmelsiniz ya
Senin adına üzüldüm
İnstada gördüm az önce biz ayrıldık annemle niye güne giriyorsun diyo kızda senlik bişey yok yazmış sizsiniz heralde o sdxcxg seni şahsi düşmanım diye kaydetmiş
Evet 😣
Kıza ne yaptında böyle yapıyor acaba hahsga
İdeal ilişki budur yaaaa böyle olabilirdikkkk cgbgnbvnbhnvn bu ablamızdan öğreniceğimiz çok şey var
Ne demek troldü yaaaa siz evlenin bu mükemmel ilişki yaniğ cgbfbbfbv
Cnım bende biliyorhm mükemmel olduğumu 😏 ama kendimle evlenemem cınım 😔 hehdjznz
Şahsen ben bu toksikliğinizden etkilendimmmm vfhvhvbgbv
Tabii hanımefendi başvuru değerlendirmelerimize hemen başlayalım , yaşınız kaçtı öncelikle. d
18 yaşındayım da ühühüğğğğ tırstım şimdi lütfen yaşıt çevresi çık yaaa
Sen kaç yaşındasın
Katıldığınız için teşekkürler, biz size döneriz shxjjxj
Hissettim beee
Senin canın saağ olsun vade farksız daha çıtırlarına denk gel inş. d
Sorma ya piyasa bozuk yaşıt ve çevresi kafa dengi beyefendiye denk gelim arnının çatından öpücem cfhggbg
Döv bide bunca zamandır nerdeydin diye ben öyle yapıcam. d
Ya ben direk evin bodrumuna kapatıcam sıkıyorsa kaçsın vgbvbbbnb
21 yaşında dul kaldık 🥺
Kötülere bir şey olmazz
🤣
Kız seni seviyor harcama derim eğer sebepsiz yere ayrılmadıysanız annenle arasının da güzel olması iyi bence
Böyle bir deliye nasıl güveneyim
Kesin senle irtibatı kesmemek içindir 🤣🤣annenin günden cikarican büyük para vadedeceksin başka şansın yok🤣🤣
Tek çözüm bu gibi de annem çok direniyor
Olmamiş daha iyi çalış trollük için özgün ol yahu😂
Ya sabırr güncellemeye bak
Aynen taaaam inandık
Kötüsün 🥺
Yaa ağlarım demesene öyle 🥺😭
I * soryy ne sorri😂
Seni ben affetsem bu geceler affetmez
Gizlenmeden yaz senin ne kadar sağlam olduğunu görelim bakalım biraz büyü belki o zaman sana bakan olur
Sana mı yazayım?
Geçmiş olsun. Gerçekten zor bir durum. Bence eski sevgilin ve anneni karşına alıp konuşmalısın. Duruma göre artık karar verirsin.
İkisi bir araya gelmesin bitirirler beni
İyi de sende çok ciddi olmadığın bir kızı ne diye tanıştırırsın be kuzu anlamam ki saplantı haline getirmiş demek seni!
Ciddiydim kızın deli olduğunu hesap edemedim sadece
😂çok geçmiş olsun umarım geçer
Ahahahahdjaka kraliçem ya böyle taktikleri tanışsak da bize de öğretse bu kız napar eder evlenir işte ahahajdhsmaöaöz
Kız kaleyi içten fethetmek için her yolu denemiş ne yüzsüzmüş.. açıkça istemiyorum diyorsun bilerek görüşüyor ilan eder annen diye
Kraliçe ya bence sen fazlalıksın çekil aradan rahat bırak kadınları
Beni rahat bıraksa bu deli ama salmıypr ki
Harika bir fikir 😅😅 bende eski kaynanamın mevlütüne giderdim
Yap yap benimle aynı derdi olan gelsim de çözüm üretiriz belki
Ohhh ne güzell afiyet honey sugar olsun onlara ehehhe
😒
Geri istiyor kız seni, annen de onu istiyor. Evlilik görüyorum hocam.
Hocam ben istemiyorum
belki de el birliğiyle seni adam etmeye çalışıyolardır, ne dersin? kim bilir kıza naptın ki o da sana uyuzluk yapma peşinde. ya da annenle olan iletişimini senin yüzünden kaybetmek istemiyodur yani seni etkisiz eleman olarak görüyodur, kim bilir?
kıza napıcam ya kız deli deli
Evlen artık bu kızla
Kız seni seviyor
İste
Daha ne istiyorsun
Olabilir de annen niye senin fikrini almıyor hem bu kız işsiz mi mesleği ne
rüyalarım daki kabuslar dan biri kaleyi içten fet ediyor :D tarantula
Allah sabır versin kardeşim çekilecek dert değil valla ahahha
hahahhah bilemiyorum dostum istersen kendisinden özür dile 😂
Nisa sana fena çakacak gibi görünüyor. Hazırla kendini nikah masasına 🤣🤣🤣
Bırak uğraşma ne yaparlarsa yapsınlar üstüne alınma
Instagram da görmüştüm aynı muhabbeti. Çıkartamazsın hele bir de ortamda sevildiyse çok zor
annenle kızı başbaşa bırak,
tacizlere devam ederse dava edersin.
Bu sevgi değil takıntı kız normal değil pskolojik problemleri var normal bir insan ne kadar severse sevsin bitti dediysen bitirir
Evet deli bu
Kendine saygısı olan bir kadın bunu yapmaz. Muhtemelen seni istediği için bunları yapıyor. Bunları yaptıkça ondan soğuduğunu söyle
Ağır yüzsüz ve gurursuzmuş.
Bence de öyle söyleyince gülüyo kanser eder adamı.
Kanka internette bulup buraya hikâye atmışsın aw 2 saat önce x de gördüm
Yaymış nete ya git güncellemeyi oku
Aynen knk
Kızın da kendisine saygısı yok bu Türko erkeklerinin bir yerlerini kaldırıyorlar
Baban türk mü?
Hayır yabancı
2. Nesile kalmadan ilk nesilde bozulmuş aileniz , umarım Türk kızıyım falan demiyorsundur kendine
Yuru beee bu zenci sevdalisina sende burada saplaaaa
Hakaret etme sen bu siteleri bırak ya da bırakma çok önemli değil , 2. Nesilinizde yani senin çocuklarınla beraber Türklükle bir alakanız olmayacak. Yani bunlar son konuşmalarınız. Ailelerinizle beraber silinip gideceksiniz. Zavallılar.
Evet evet ırkçı herif
Berhudarolyavrum annen kız kardeşin yok mu senin saygısız herif daha bir kadınla nasıl konuşacağını bilmiyorsun
@hynjinnnn bakın umurumda değilsiniz asimile olmuş sizin gibi zavallılarla konuşmayacağım çünkü dediğim gibi sadece 50 yıl sonra Türklükle alakanız kalmayacak belki çocuklarınız başka ülkeler için savaşacak. Zerre değeriniz yok gözümde.
@hynjinnnn hiç bir eğitimin ve hiç bir başarın olmadığına o kadar eminim ki , süzgeçin yok tek kütüphanen sosyal medya. Silinip gittin. Senin çocuklarının bu ülkede bir bağı olmayacak. Neden hala Türk sitelerinde geziyorsun ki , bahsettiğin ülkeler ve erkeklerle sana kucak dolusu mutluluklar. Zavallı asimile kız.
Sen de onun babasıyla danaya gir kurbanda
AHAHAHaHaHsHsJzdJdHZfJdG
Ay çok iyi yorum
Kesin araptir. Tepki gösterme söner ve yeni manit bul
Kendine saygısı olmayana biz de saygı duymayiz
Bu mesajları ya burada ya da instada gördüm tam hatırlamıyorum ama o da paylaşıyor yani
Sende yeni sevgili yap veya varmış gibi göster boş ver gider. Annene yeni bi kizla beraber olduğunu söyle eski sevgilinde duyar mutlaka
Yeni sevgili köşe başında mı bekliyor beni
İstesen yaparsın
belki başka gün arkadaşı bulamamıştır ne var gün güzel şey
Aynen illa annemin günü olcak
Ayrılık konusu nedir? Ve beni aşırı rahatsız etti bu durum ayrılık sonrası kimse kimseyi rahatsız etmemeli.
eğer aldatmamışsa bir daha düşün bence bu kadar uğraşan kız bu zamanda zor bulunur
Bu kızla olmaz
Geçenlerde bu konuşmayı Twitter da görmüştüm abi siz miydiniz kolaylıklar diliyorum…
Aşırı tatlı 😂 seven kız çabası diye gorumladim
Seven kız konuşmak ister bu delirtiyor
Akıllı kız, kaleyi içten fethetmeye çalışıyor 🤭
Etmiş ki ama feth etmek değil amacı yıkmak sadece bana eziyet
Ahahhah annenle konuş
Ağlıyor annem nasıl manipüle ettiysr
Haha tatlı 😂bence seni seviyor ve çabaliyor gibi
Sevse lonuşur bu bana eziyet ediyor
Çok tatlı kabul edelim😂
🤣
Güldüm hiç güleceğim yokken hemde shdjf
🤣