10 senelik eski sevgiliyi nasıl geri döndürürüm?

Eski sevgilim iki üç aydır bir kızla beraber üstelik beni onla aldatmıştı ayrılmaları için bir sürü şey yaptım ama ayrılmadılar bazen sevgilim bana geri döner gibi mesajlar atıyordu, yani nasıl desem ben onu engelleyince bu sefer o engeli geri açıyordu ya da ben 1-2 gün yazmayınca o bana yazıyordu. 2 gün önce hikaye paylaştım kıskandı sanırım çünkü “sen böyle ortamlara girdiğin için biz bittik sen busun işte arabalarda gezersin ortamlarda takılırsın “ falan dedi. Sürekli olarak beni suçluyor ayrılmamızda ben suçluymuşum sebebi de şu ben onun inadına erkeklerle konuşup bunu onun gözüne sokmustum geçen senelerde ve ilkim o olduğu halde ilkim sen değilsin demiştim. Benim ortamcı biri olduğumu düşünüyor ama tamamen inat uğruna öyleymişim imajı çizdim (sürekli kızlarla konuşuyordu) bende hırslanıp öyle davrandım. Sonuç olarak kıza gitti kızla evlenecekmiş yalvarırım yardımcı olun ne yapmam lazım bana dönmesi için? Telefonumu kapattım 24 saattir whatsap da sildim merak eder mi arar mı sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Sevgilimle ilişkim 10 yıl sürmüştü
10 senelik eski sevgiliyi nasıl geri döndürürüm?