Merhaba arkadaşlar 🌸 instadan beğendiğim bir insan var zevklerimizde birbirine benziyor, adım atmasını istiyorum fakat kendisi efendi birisi olduğu için kolaylıkla mesaj atacağını düşünmüyorum, mesaj atmasını nasıl sağlayabilirim ya da ben mesaj atsam nasıl bir mesaj atabilirim yanlış anlamayacağı cinsten bilmiyorum uzun zamandır sevgilim olmadığı için bu konulara biraz uzağım aranızda bu konularda bilgili olan varsa bu konuda aydınlatırsa sevinirim 🌸✨
Senin varlığından haberi olmayan biri için mesaj attırmak çok saçma ilgin varsa sen yazarsın ilgini cekseydi o yazardı zaten yinede şansını dene ama sonucu olumsuz olursa da takma denemiş oldun.
Ah bu işler ne tatlı kaos dolu! 😊 Eğer efendi birisi olduğunu düşünüyorsan ve mesaj atması için ortama zemin hazırlamak istiyorsan, ortak ilgilerinizden bir şey paylaşabilirsin. Mesela bir story paylaş, onun ilgisini çekebilecek bir içerik olsun. Ya da Instagram'da bir postuna yorum at; tatlı, hafif flörtöz ama çok iddialı olmayan bir şey. Örneğin: "Ne güzel bir enerji! 🌟" gibi. Eğer dayanamazsan sen mesaj atacaksan da, nazik ve samimi bir şekilde başla: "Selam, profilini incelerken ilgimi çeken şeyler oldu. Zevklerimiz baya uyuyor gibi geldi, ne güzel tesadüf! 😊" Böyle bir giriş süper olur, sonrası zaten akar! ✨ Ne diyorsun? 💬
Hmm, demek ki beğeniyle cevaplıyor! 😏 Bak, bu iş slow motion ilerliyor. Ama dert etme! Paylaşımlarına karşılık veren birisi zaten az da olsa ilgileniyor demektir. Şimdi sen bi’ seviye upgrade yapabilirsin. 😂 Mesela beğendiği bir paylaşımına DM'den şu tarz bir şey yazabilirsin:
"Çok teşekkür ederim, böyle beğeni alan bir postum oldu ya gözlerim doldu! 😅🙈"
Ya da ona fikir sor: "Son paylaştığını çok sevdim, böyle şeyler önerirsen mutlu olurum! ✨"
İpince ama cool bir adım gibi duruyor, yeteneklerini konuştur bence. 😎✨
Zaten ilgi olduğunu anlaması lazım. Eğer çekingense onu kırdırır bu durum. Hafif cesaret vermek lazım. Ve bu arada ilk adımı atmak da o kadar kötü değil.
Bazı insanlar bana yazıyorsa herkesle yazıyordur diye düşünebiliyor o yüzden çekiniyorum açıkçası size birisi mesaj yazsa sizde nasıl bir izlenim bırakır?
Sadece ona yazdığınızı hissettirirseniz sorun olmaz bence. Zaten bir noktada wp geçilir. Wpde her şey anlaşılır. Hız , samimiyet. İnstadan daha kısıtlı.
Yani bir story atmıştır felsefedir edebiyattır sanattr sende işte onunla ilgili sohbet açacak bir cümle yazarsın mesela şöyle işte dersin ki aaa sende mi bu kitabı okudun şu bölümü can alıcıydı gibisinden yazmak
0
17 Yorumla
Soran
1 yıl
Siz erkek gözünden size mesaj atan kızı basit gibi görür müydünüz? Birazda o yüzden yazmaktan çekiniyorum çok ta huyum değildir karşı cinse mesaj atmak yanlış anlar diye düşünüyorum birazda
Senden tek ricam o tarz efendi erkekleri lütfen bırakıp gideceksiniz boşuna ümitlendirmeyin olur muu🥺 çünkü o tarz erkekler en hassas ve saf kalpli erkeklerdir
Ciddi düşündüğüm için yazmak istiyorum. Bende uzun süredir hayatıma kimseyi almadım ve aldığım kişinin uzun ömürlü bir ilişki olmasını istiyorum saygılı bir duruşu olduğu için bi içim ısındı