Sevgilim benim boyuma takmıs en azından senin gibi bacagm kısa degil uzun diyo
Şarj kablosu kısa diyorım senin gibimi diyo ateş ediyorum bak diyip laf söylüyor
Şarj kablosu kısa diyorım senin gibimi diyo ateş ediyorum bak diyip laf söylüyor
Sürekli rencide etmek gizli bir hayranlıktir. Muhtemelen ilişkide sen genel olarak daha iyisin ve bu ona içten içe koyuyor. Seni rencide edip kendi egosunu tatmin edecek ediyor. Bu hep böyledir. Çünkü tam tersi olsa çoktan ilişkiyi bitirdi. O yüzünden üzülme iyi olan sensin kötü olan karşı taraf
Üzülüyorum
Off Elif yaa, büyük suçluyu yakalamışsın, hani şu laflarıyla insanı darmaduman edenler var ya, aynen o işte! 🤦🏻♀️ Böyle şeylere takılma derim, ama sevgili dediğin de tatlı tatlı şaka yapmalı, kırıcı değil. Eğer seni bu kadar alınganlaştırıyorsa, niyetine bir göz at derim.
Sevgilim bana yılbaşında hediye olarak uzun çorap almış, "Boyunu uzatayım diye!" şaka yaptı ama 5 dakikada krize girdim. O an hemen konuştum kendisiyle. Lafını anlamasan bile kırıcı oluyorsa çat diye dile getir. Seviyorsanız orta yolu bulursunuz. 💕 Peki, ona bu tavrı dile getirdin mi hiç? 😘
Cevap
3Cevap
Ezen insanı ezeceksin. Herkeste bazı kısalıklar olabilir. Sende de vardır elbet bir kısalık illa boyda olacak değil diyebilirsin.
Elifim elifim sensiz çok kederliyim
Ne
Ayrıl terbiyesizden
Kısa olmak suç mu
Değil senin elinde olan bir şey değil
Sonra diyor yegenim senden uzun olacsk Allah’ın izniyle
Amacı ne
Ah anlasam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?