Arkadaşlar çok mu kafama takıyorum?

32 yaşımda bunu kafaya takmış olmam ve bunu sormam benim zaten ne kadar hasta olduğumu belli ediyor diye düşünüyorum. Ama sormak istiyorum. Bayramda hiç bir arkadaşla görüşmedik konuşmadık. Bir birinci günü bayram mesajı attım geri döndüler. Bir ikinci günü başka bir arkadaşa yazdım çağırdı ama ben gidemedim çünkü baya uzakta yaşıyor aynı şehirdeyiz ama uzak. Birde dün dün çok kötüydü ya tam bir felaketi. Dün bir arkadaşa yazdım. Misafirler var falan dedi. Sonra 40 dakika sonra sevgilisiyle resim atmış. Sadece en yakın arkadaşlara gör yapmış paylaşımı ama bana yalan mi söyledi acaba yoksa eski resim miydi. Birde o bana kızdı. Bayramdan sonra pizza alıp size geleyim dedi. Tamam canım yazdı. Ben ama pizzaları ben alacağım falan diye konuşmayı uzattım. Damla bende para mı yok şöyle konuşmana uyuz oluyoruz ne gereksiz laflar diye kızdı buna çok ama çok üzüldüm. Sonra belma diye bir arkadaş var ona yazdım çok Misafirler olduğunu söyledi. Tuba diye bir arkadaşa hem bayramın birinci günü hem dün akşam yazdım geri dönmedi. Yapayalnız geçirdim bayramı sizce gereksiz mi kafaya takıyorum. Yoksa hayatımın çok boş olması 32 yaşına kadar hep yanlış ilişkiler kurmuş olmamdan dolayı mı arkadaşlar bana uzak.
Arkadaşlar çok mu kafama takıyorum?