Hiç bir sosyal medyası yok Instagram falan hak getire bir tek wpsi vardı kavga ederken seni polise veririm dedim biliyoduö anlatmayacaktım hayatından çıkıcam mutlu olabilirsin dedi ve gitti çocuk resmen yok oldu
Numarasını değiştirmiş , evine gittim korka korka birisi vardı burada taşındı dediler 2 hafta önce tartıştığımız gün telefonu değiştirip nasıl taşınabilir bu insan?
Kayıp ihbarı yapsam polise bir şekilde bulabilirler mi?
Karnıma ağrılar girdi ya eğer bu çocuk hayatımdan böyle çıkarsa ve sonsuza dek ona ulaşamazsam ölürüm ben 🥺
Güncellemeler
1 yıl
Balzede vicdansız bir o. Dur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, içim yandı okurken vallahi! 😟 Bu kadar kısa sürede hem numara değiştirip hem de taşınmak... Cidden çok ilginç bir durum. Ama önce sakin ol. Derin bir nefes al çünkü bu durumu panikle çözemezsin. Evet, endişeleniyorsun, ama önce kendine bir "dur" demelisin.🛑
Polise kayıp ihbarında bulunabilirsin ama bence önce iyi düşün. Bu kişi gerçekten kaçmak mı istemiş yoksa ciddi bir şey mi olmuş? İyice tart ve kararını öyle ver. Senden uzaklaşmaya niyetliyse onu zorlamak uzun vadede daha kötü olabilir.
Kalbine biraz merhamet... Zaman her şeyi yoluna koyar güzelim! 💕 Ama unutma ki kendi mutluluğun, hiç kimsenin omuzlarında yük değil. Günün sonunda, sen her halinle *tamamsın*.🤍