• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sorum erkeklere değer verdiğiniz birine neden bir buçuk saat sonra cevap veriyorsunuz?

Hisssezgi
Hisssezgi Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Sorum erkeklere değer verdiğiniz birine neden bir buçuk saat sonra cevap veriyorsunuz?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bundan 30 sene evvel kadar cep telefonu diye bir şey yoktu.

Sevdiğini, kıymet verdiğini ancak akşamdan akşama kapının önünden geçerken görürdün. Bir tebessümü bir ömre bedeldi.

Eskiden beklemek güzeldi, özlem duymak güzeldi, onun için endişe etmek güzeldi, kaybetme duygusu güzeldi. Her şey çok güzeldi ve sahici idi.

Şimdi. İse ilişkiler vıcık vıcık. Bunun adı ilişki değil oynaşma olsa gerek.

İnsan her önüne gelene yazmazdı. Bir kişi çıkar ve bir ömür boyu vefa ederdi. Seni seviyorum kelimesi az da olsa yürekler samimi idi. Şimdilerde ne kalp görünüyor giysilerden ne de yüzler boyadan görünüyor.

Gözler bile sahici değil, saçlar hiç değil dahi yüzler de öyle. Hepsine bir aksesuar monte edilmiş. İnsan kendi güzelliği başkası görmesin diye sakınırdı. Ama şimdi herkes görsün vitrindeki mankenlere dönmüş.

Kadınlar dürüst ve güvenilir insan bulmak istiyor ama bulunca da diyor ki: bu ilişki çok sıkıcı. Neden sıkıcı. Sen güvenilir adam gibi adam istemiyor muydun. Al sana adam gibi adam. Hayır beni eğlendiriyor, sıkılıyorum, gezmek istiyorum, sabahları günaydın mesajı atmıyor. Atmasa ne değişir.

Artık psikologlara bu dediklerimi söylüyor. Bazı kadınlar hayatım aktif olsun diye nerede iti kopuk var onu seçiyorsunuz. Siz düzgün ve güvenilir insan aramıyorsunuz. Beklemeye bile tahammülünüz yok.

İlla mesaj mı atmak gerekir. Sen ara bir sor, sesini duy çok mu zor. Mesajla hangi duyu organlarını tatmin oluyor.

Bu mesaj olayı o kadar basit bir konu ki buna mana yüklemek abest geliyor.

Adam işte mi, çalışıyor mu, yorgun argın mı kimse soran yok. Bu şekilde evlilik bile yürümez. Otuz sene önce olsaydı sana kim mesaj atacaktı. İnsanlar Mektup yazar, ulaşınca mutlu olurdu ve hatırasını saklardı. şimdi bakıyorum da böyle yürekler kalmamış.

YORUMUM genelleme bir YAZIDIR. Bazı müstesna hanımefendiler hariç...

1
    7 Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

Çok güzel yorum yapmışsınız çok haklısınız sizden bir şey isteyecem hani erkekleri göz önüne bulundurmuşsunuz ya bazı konularda bunu bir de kadınlar üzerinden bakın sizce kadınlar için de aynı şey geçerli mi?
      30 yıl önce çok güzeldi bizde mektup zamanını gördük çok güzeldi her şey çok güzeldi değişti ama insanlar değişti zaman değişti en basiti siz eski siz misiniz? bunları size tam tersini savunduğum için sormuyorum aslında ama zaman böyle ve bizde zamana ayak uyduruyoruz ve insanların elinde telefon mesela şu an yaptığım size yazdığım gibi herkesin herşeye ayıracak vakti var
      Düzgün insan diyorsunuz ya erkekler de düzgün kadını beğenmiyor düzgün sıkıcı geldiği için ya da makyaj yapmadığı diğer kadınlar makyaj yaptığı için onlara bakıyorlar yanındakini unutuyorlar... Bu sadece kadına ya da erkeğe özel değil her ikisi için de geçerli yani her iki tarafında gözü dışarıda çünkü bunu tek tarafa yıkamamak gerek
      Bu örneği hep kullanırım bardak durduğu yerde kırılmaz illa etki eden bir şey vardır etki etmese kırılmaz

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

Ben burada kendi hemcinslerimi çok eleştirdim. Bu siteye girenlerin bir çoğu da çok afedersin abazanlık peşindeler.

Erkek için her zaman şu derim. Karşınızdaki insanı kendi kanınızdan olan Annenizin şefkati gibi, bacınıza olan sevginiz gibi, onlara kıymet verdiğiniz gibi, üzerlerine titrediğiniz gibi, başlarına bir şey gelmesinden korktuğunuz gibi Eşinizi, Sevdiceğinize sahip çıkın. Onlar Allah'ın bir emaneti derim her zaman.

Merhametli Bir Baba'nın kızının üzerine nasıl titreyip ve bir tek saçının teline kıyamadığına Elin adamı gelip o biricik evladını tarumar ediyor. Bir Erkeğin gücü Kadına yetiyorsa o Adam değildir, Karaktersizdir, Şerefsizdir, Haysiyetsizdir. Etrafta böyle itler Adam diye dolaşıyor.

Ben bu tarz yazılarımı, yorumlarımı hep yazdım ve hâlen de yazarım.

Şimdi böyle boş insanları bir kenara bırakalım ve Düzgün Erkeklerden bir tık daha bahsedeyim.

Bir Evin Yetimi de Öksüzü de her zaman Baba'lardır. Yemez, yedirir... Giymez, giydirir... İçmez, içerir... İşine gücüne bakar Ailesinin nafakasını kazanmak için çok afedersin Eşek gibi çalışır. Ama asla ve asla şikayet etmez, yüksünmez, gocunmaz, Kıçından ter akar ama ben neden sabah akşam çalışıyorum demez.

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

Erkek hep düz düşünür. Evlenip yuva kurayım ve Aileme bakayım. Tek ve gerçek hayali budur. Ama günümüzde bir çok kadın maalesef feminist düşüncelerden zehirlenerek şunu diyor. " Çalışıp, kazanıp Eşime muhtaç olmayayım" ve hatta bir çok kişi de bu yönde aynı aklı verir. Sende çalış Kocana muhtaç olma derler.

Bir Erkeğin Hayalindeki evrensel düşünceye bak. Bir de böyle düşünen Kadına bak. Bu nasıl adalet. Nerede kaldı Vefa duygusu. Nerede kaldı sevgi, nerede kaldı verilen sözler.. Bu nankörlük değil mi?

Düzgün Erkek profilden kastım bu benim. Bunun dışında bir Erkek Süslü püslü Kadınlara bakıyorsa bu sevdiği için değil sadece İLGİ çektiği için bakıyor ve ilgileniyor.

Bir Erkek sevdiği insana süslen, boyan demez. Bunun altında samimi bir duygu yok. Sadece Nefsane duygular bunlar. Buradan gerçek bir sevgi çıkaramazsınız. Seven Erkek bir kere kıskanır. Sevdiği insanın başkaları tarafından dikkat çekilmesinden rahatsız olur.

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

Bir Kadının her zaman bir duruşu olmalıdır. Kırmızı çizgileri olmalıdır dahi tutucu da olmalıdır. Bu hem kendine saygı kazandırır ve hem de kendini gereksiz insanlardan kendini uzaklaştırmış olur.

İnsan Arı gibi olmalı. Saf ve temiz duygularını kirletmemeli. Arı nasıl her çiçekten bal almıyorsa, her çiçeğe konmuyorsa insan da öyle özel olmalı. Başka sinekler gibi her yere konmamak gerekir dahi o sinek gibi olmamak için çizgiyi, mesafeyi korumak gerekir.

Dikkat çekmek için tarzının dışına çıkarsan ilk fırsatta da hataya düşersin.

İnsanın iç güzelliği, karakteri Hakikat gibidir. Hakikat Bazarda bağıra çağıra satılmaz değil mi? Sen Sarrafın bağıra çağıra mücevher sattığını gördün mü? İşte Hakikat te satılmaz. Hakikat gerçektir, arı-duru'dur. İşte insan da öyle Hakikat gibidir. O yüzden değişmeye gerek yok. Farkındalık yapmaya gerek yok. İllaki o mücevheri fark eden görecektir ve bulacaktır.

Sana kıymet veren seni olduğu gibi kabullenen insandır. İnsan kendini karşısındakine zorla kabullendirmesine gerek yok. Bu işler Gönül hoşnutluğu ile olur.

Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

Erkekler düz düşünür dediğiniz yerden başlıyorum maalesef sizin de dediğiniz gibi her her erkek düz değildir her erkek evlenip yuva kurayım demez ve eşini ezmek için çokça çalışmasını istemez
      Düzgün erkekler için öyle düşünen kadına diyecek bir şey yok zaten
      Düzgün erkekler kadar düzgün kadınlar
      Düzgün olmayan erkekler kadar düzgün olmayan kadınlar da var
      Ama niyet önemli biliyor musun boyamak süslenmek açık giyinmek ya da kapalı giyinmek dikkat çekmek ya da çekmemek değil mesele aslında
      Size kısaca şöyle açıklayacam çok iyi anlayacaksınız beni eminim
      Şimdi bir erkek düşünün zihniyeti bozuk kapalı bir kadına baksa da zihniyeti bozuk olduğu için görmek istediğini görür kadın açık olsa da dikkat çekici giyinse de giyinmese de
      Bir de zihniyeti bozuk olmayan bir adam düşünün karşıdaki kişinin ne giydiği süslenip süslenmediği dikkat çekip çekmediği açık ya da kapalı olmasının bir önemi yokturdur çünkü zihniyeti temizdir aslında bu kadınlara erkeklerin yüklediği bir yük Allah erkeğin gözüne perde vermiş ve o perdeyi güzel kullanmak için vermiş şu anda kimse kullanmıyor ama Allah vermiş
      Bu gibi şeyleri kadınlara yüklemek yerine biraz bence erkekler kendi zihniyetlerine bakmalılar sorun kadınlarda değil çünkü erkeklerin bakışında düşüncesinde zihniyetinde...
      Bu düşüncem eminim sizin de hoşunuza gitmeyecek ama gerçek bu
      Çünkü erkekler kendi hatalarını kadınlara yüklemeyi çok seviyorlar
      Valla arı fırsat bulursa her çiçekten bal alıyor 😉 ne demek istediğimi anladınız diye ümit ediyorum
      Feminizm hoşunuza gitmiyor belli ki çünkü doğrular her zaman acıdır kabul edilmesi zordur ve birşeyi kabul ederse insanın kendisinin değişmesi gerekir değişmek sancılıdır...

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

İnsanın zihniyeti, ahlakı bozuk olduktan sonra Erkek ya da Kadın fark etmez üstündeki giysi onu doğru bir insan yapmaz. Günümüzde artık iyi tabir edeceğimiz insan çok az kaldı. Denk gelmek bile imkansız gibi.

Kadın istediğini giyer buna kimse karışamaz. Hayat onun. Ama yanlış olanı da eleştirmek gerekir. Maalesef Çağ atladıkça ahlaken de bozuluyoruz. Eski tarihte ki insanlar daha tutucu idi. Ama şimdiki zamana bakıyorsunuz Moda adı altında Çıplaklık Çağdaşlık oldu. Ve bunu Özgürlük diye sanat diye satıyorlar. İnsanlar artık ev halleriyle dışarı çıkıyor. Neymiş bunlar modaymış, kombinmiş... Sanatçılar bile çok afedersiniz sütyenleri ile çıkıp bunun adına Sahne Kostümü diyorlar. İşte bunun adı aşırılıktır. Özgürlük bir yere kadardır. Bunun fazlasına çıktığınızda artık dişilik yani cinsellik devreye girer. Sonra da neden bakıyorsunuz diye saçma sapan sorular sorarlar. Beş yaşındaki çocuklar bile onlara bakıyor.

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

Artık bu dişilik kavramı küçük yaşlara kadar indi farkında mısınız? Genç kızlar çocukluklarını, ergenliklerini yaşamaları gerekirken Kadın olmaya özeniyorlar. Bunların hangisi doğru.. Gençlik yaşında yaşanması gerekenler bunlar değil. İşte Feminizm işte sizi burada harcıyor. Sizi düşündükleri için değil, Erkeklerin sizi kıskandığı için hiç değil. Onların tek isteği Kadınları ön plana çıkartmak. Ve başardılar da. Kadınlar artık her alandalar. Reklamdalar, dizilerde, magazinde, podyumda, televizyonda, sanal alemde... Sizler bunun farkına hiç varmadan Dişiliğinizi ön plana çıkarıp sizleri Tüketim Toplumu haline getirdiler. Sizler onlar için Modern Kapitalist Kölelerisiniz. Sizler harcadıkça harcanıyor ve harcadıkça da onlar para olarak, sermaye olarak kazanıyorlar.

Feminizm benim hoşuma gidip gitmemesi önemli değil. Ama sizler farkında olmadan onların Piyadelerisiniz. Bunun üzerinden öyle milyar dolarlar dönüyor ki umurlarında bile değilsiniz. Sistem tıkır tıkır işliyor.

Sen kabul etsen de etmesen de durum bu. Acı gerçek bu maalesef.

Çok uzattım kusura bakmayın. Hayırlı geceler

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hisssezgi kız seni çok iyi anlıyorum! 😅 O mesajı atıyorsun, sonra "tik mi mavi olacak, olmayacak mı" diye telefona yapışıyorsun… Erkekler bazen cidden uzayda yaşıyor gibi. Ama belki de gerçekten meşguller ya da ne söyleyeceklerini düşünüyordur, değil mi? 😉

Sen kendini üzme, değerin mesaj hızıyla ölçülmez ki! Zamana bırak, içten davranıyorlarsa zaten farkını hissettireceklerdir. Hem belki de stratejik "hard-to-get" oyunlarına girmiş olabilirler, kim bilir? 🙄 Peki sen de cevap ara mı bekleyince tereddüde düşer misin? 🫣

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

12

Cevap

• eleguneferidun
    eleguneferidun Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.

her değer verdiğimize hemen yazsak yaşamaya vakit kalmaz. azıcık düşünelim. azıcık ölçüp biçelim. ona göre karar verelim diye.

1
    5 Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

Yazmak dediğimiz şey saatlerinizi günlerinizi aylarınızı alan bir şey mi?

Yorumla
    • eleguneferidun
      eleguneferidun
      1 yıl

ona değer vermediği çok belli yazmayarak.

Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

Yazdığınız şeyle bu yazdığınız aynı şey mi peki

Yorumla
    • eleguneferidun
      eleguneferidun
      1 yıl

orada bi niyet okuması vardı. farklı anlamışım konuyu.

Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

Oluyor öyle şeyler 😇

Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Erkekler iletişimi kesmek istediğinde geç cevap verir. Soğutmak için ise cevap vermeyi komple keser.

1
    0 Yorumla
  • Siouxe
    Siouxe Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Ciddi bir sebebi yok ise, değer veren insan böyle davranmaz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Ben anında cevap veririm.
    Karşı taraf okunmuş gibi yapıp cevap vermez , bazen de hımmm der.
    Neden acaba?

1
    0 Yorumla
  • Avcı4444
    Avcı4444 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

İşimiz olamazmı 24 saat telefon eldemı gezcez

1
    6 Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

Teknoloji çağındayız kim derse telefon elimde değil inanmıyorum 🤷‍♀️

Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

Hadi 1 saat bakmadınız 2 saat bakmadınız üçüncü saatte bakıyorsunuz

Yorumla
    • Avcı4444
      Avcı4444
      1 yıl

Ee soruda 1 bucuk saat demıssın önce ne sordguna karar ver

Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

24 saat dediğiniz için dedim zaten 😂

Yorumla
    • Avcı4444
      Avcı4444
      1 yıl

24 saat telefon başında olamayız diyorum 24 saat içerisinde 2 saat 3 saat işimiz olabılir bilmem bu sefer anlatabıldımmı

Yorumla
    • Hisssezgi
      Hisssezgi
      1 yıl

İşte bende size diyorum ki 24 saat dediğiniz için 1 saat bakmazsınız 2 saat bakmazsınız dedim diyorum siz anlamadınız sanırım ben sizi anladım da

Yorumla
  • Es0044
    Es0044 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Ben öyle yapmıyorum karşı taraf bana bunu yapıyor bende canım gibi anında cevap veriyorum.

2
    0 Yorumla
  • yetermkisimmibulacam
    yetermkisimmibulacam Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

değer verdiğine işi yoksa o kadar sonra bakmaz

2
    0 Yorumla
  • SandaLL34
    SandaLL34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    1 yıl

deger verdıgım bırı Şu an yok olsa 2dk ıcınde cevap veririm

1
    0 Yorumla
  • Enkötühalim18
    Enkötühalim18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Değer vermiyor ya da işi vat

2
    0 Yorumla
  • brn19
    brn19 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Gördüğüm an yazıyprum

1
    0 Yorumla
  • BarbaroSs00
    BarbaroSs00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Değer veriyorsam o kadar geç cevap yazmam

1
    0 Yorumla
  • matrix41
    matrix41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

İnsanlar yogun galiba

1
    0 Yorumla
  • ax2akrep
    ax2akrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Öyle bir şey yapmıyoruz

1
    0 Yorumla
  • Shiira
    Shiira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

bir buçuk saat düşünüyorlar

1
    0 Yorumla
  • koltukaltıfetişisti
    koltukaltıfetişisti Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Ben öyle değilim genelde omlar geç yazıyo sşqşşw

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sorum erkeklere değer verdiğiniz birine neden bir buçuk saat sonra cevap veriyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Mesaja 2 dk içinde cevap vermeyen erkekler şey mi? 42 cevap verildi
Geç cevap veren erkek neden böyle yapar? 2 cevap verildi
Bir erkek neden önce arayıp sorup onlarca iltifat edip aradan zaman geçtikten sonra umursamaz... 172 cevap verildi
Bir erkek ciddi düşündüğü kişiye neden geç cevap verir? 8 cevap verildi
Sizin mesajlarınıza dönmeyen size 2-3 saatte bir cevap veren kendi istediği zaman buluşan... 16 cevap verildi
Geç cevap veren erkek neden böyle yapıyordur? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birinin en mutlu anını mahvedecek olsanız, kimin o mutlu anını mahvederdiniz?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Günaydın beyler bayanlar, nasıl uyandınız?
  • Harika bir pazar rutini:)) Manzara, çiçekler ve huzur. 🌸👟 Siz bugün pazarın keyfini nerede çıkarıyorsunuz?
  • Günaydın mutlu pazarlar 🥰 babanızın babalar gününü kutladınız mı?
  • Hayalinizde onu çok istiyorum dediğiniz bir şey var mı?
  • Seni kim hizaya getirir?
  • Pazar sabahı kahveleri, içildi mi?
  • Spor rutinlerinize sadık kalıyor musunuz?
  • Bu aralar size iyi gelecek o oyun hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨