Kendimden büyük biriyle konuştum?

Instagram'dan adamın bir tanesi beni eklemiş işte ben de yaşıtlarımla pek konuşamam yani yaşım 23 adamın konuşması falan bayağı hoşuma gitti hani ben onun fotoğraflarını falan da görmedim ondan sonra adam bana yaşını falan sordu böyle ben hani dedim ki ben söylemek istemiyorum önce söyleyin diye ben dedi benim yaşım 45 yani Şok oldum tabii önce adam evlenmiş boşalmış iki tane de kızı var Allah bağışlasın benim de yaşım 23 yani adam bana şunu söyledi ancak ben senin abin olurum daha da hani abi diyebilirsin bana ben de durdum böyle bir kötü hissettim kendimi yani adam arkadaşlıktan falan da çıkartmıştı tabii Şok oldum ama şimdi bir şey söyleyeceğim bu adam canımsın mı görmedim ben profildeki mi fotoğrafımı yani gencecik kızım Bir de kendi de saçını başını boyamış hani hiç yaşlı gözükmüyor arkadan fotoğraf çekilmiş yani sadece konuşma şekli falan hoşuma gitmiş işte tabii yaşını öğrenince ben de bir durakladım hani konuşmak istemedim o an bilmiyorum ama çok kötü oldum şu an hiç şu an var ya çok büyük boşluktayım Allah kimseyi boşluğa düşürmesin boşluk çok tehlikeli bir boşluk.
Kendimden büyük biriyle konuştum?