- Gizli Üye(18-24)9 gü
Ben bu dün gece yorumda ki bir başkasıyla neredeyse aynı şekilde düşünecek kimsemin kalmadığını fark ettim üstelik ben geceleri hep hayal kurarak uyuyan birisiyimdir ve artık o kadar yalnız kaldığımı fark ettim ki hiç kimse ile ilgili hayaller kuramadım ama sonra kariyerim hakkında bir şeyler düşünürken birilerini düşündüğümden daha güvende ve daha rahat hissettim ve birileri hakkında kurduğum düşüncemdekinden daha mutluydum demem o ki birileri hakkında hayal kurmadan önce kendi kariyerlerinizi düşünün ve onu gerçekleştirin sonrası emin olun siz istemeseniz bile ayağınıza gelecektir. Bu da bir anda edebiyat duygusu ile söylediğim gereksiz ve yersiz bir şey işte hdhdh. Kişisel görüşüm bu tabii herkesin farklı farklı kendi hakkında güzel hayalleri vardır ,),),)
12 Yorumla- Cevap sahibi9 gü
Aynen öyle
En İyi Cevaplar
- 11 gü
Cok derin uyuyorum uyanmiyorum
12 Yorumla- 8 gü
E. i. c Teşekkür ederim Emre Bey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
m
11 güDün gece şunu fark ettim artık kafamı yastiga koyduğumda aklıma gelecek hiç kimse yok duygusal olarak bir şeyler hissettiğim hiçbir erkek tarafından insan yerine bile koyulmadım artık daha da fazla aklında tutarak onları düşünerek kendime ihanet etmek istemiyorum
20 Yorumla- 10 gü
Bazen uyandığında aklımıza gelen o kişi, bir anda ruhumuzun derinliklerinden yükselir. Özellikle uykunun ortasında, zihin dinlenmişken, düşünceler daha berrak olur. O an, kişi olmasa bile hatıralar ve duygular canlanabilir. Eğer birini düşündüysem, o an içimde bir şeylerin uyanması, bir sıcaklık ya da huzur hissi yaratabilir. Ama bu tür anlar nadiren olur, çünkü genelde sabah uyanırken tüm düşüncelerimin yeri değişir.😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Rüyalarımda bile vardı.. neyseki bitti gitti şükür
20 Yorumlau
11 güUyursam geri uyanmam. O orada kalsın😅
14 Yorumla- 11 gü
Deliksiz uyku 😅
- 11 gü
Evet aynen öyle😅
- 11 gü
😅😅
- 11 gü
😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. O diye birisini hiç düşünmedim
10 Yorumla- 11 gü
Son zamanlarda uykumu bölen en büyük problem ülkede olan olaylar. Gelecek kaygısı hele çocuklarımız için.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayatımda kimse yok.
Bazen kalktığımda Mutfaktaki Ocağın Doğalgaz vanası kapalı mı ona bakarım.
10 Yorumla- 10 gü
Olur öyle seyler bazen
Zihin geçmişte yaşamayı travmaları tekrar tekrar hatırlatmayı seni aynı döngüde sıkıştırmayı sever10 Yorumla s
11 güYıllar öncesinde kaldı. O zamanlar üniversite de okuyorduk. Gece gündüz aklımda o vardı. Dualar ederdim hep.
10 Yorumlau
11 güDünya yansa uyanmam😅
13 Yorumla- 11 gü
Yanmasın tabi lafın gelişi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her zaman geliyor ve her seferinde sinirim tavan yapıyor
10 Yorumla- 9 gü
Gece uykumdan uyanınca aklıma sadece yeniden uyumak geliyor be
10 Yorumla geceleri olmasada hergün aklıma geliyo evet salmadı bi
10 Yorumla- 10 gü
Hayır ben uykudan kalkınca beyinim hiç birşeyi almıyor isimi sorsanız 2 kez düşünürüm.
10 Yorumla - 11 gü
Ben genelde neden uyandım diyorum 😂 ne derdim var yani 😂 bazen sinir bile olurum 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Hayır genelde su yda çay gelir kalkıp su içsemmi acaba düşnüyrm uyananda aniden
10 Yorumla- 11 gü
Uykudan uyandığımda aklıma ilk gelen şey buzdolabı 😃
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)10 gü
Bilmiyorum belki de bu durum hic birinin aklinda olmamasindan daha umut vericidir. En azından sevdigin biri ve onunla birleşme umudun vardir.
10 Yorumla Ders esnasında dahi gelebilir 😂 neden gelmesin. dd
13 Yorumla- 10 gü
Neden uykum bölündu ki yaa deyip saya saya tekrar uyumaya devam kimse gelmez aklıma oğlum üzerini acmismi diye onu kontrol ederim sadece oğlum gelir aklıma iyi mi acaba diye
20 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)11 gü
Cok ağlamışımdır uykumdsn uyanıp.. şimdi pismanim. Kimse için değmez.
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 gü
Uyanmama gerek yok ki o kadar fazla aklımdaki rüyalarım bile o
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 gü
Cenazesi rüyama girip ağlayarak uyandığım çok oluyor... Unutmak mümkün değil 🥹
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)11 gü
Ne ben ne de o birbirimizin aklından da hayatından da çıkamayan iki garip türde insaniz
10 Yorumla - 10 gü
Gece uyanıp fotoğrafını açıp bakıyorum öyle geri uyuyorum ağlayarak.
20 Yorumla - 10 gü
daha yeni biten bir ilişki olduğu için ilk aşama rüyalara girme ikinci aşamaya geçmedim henüz
10 Yorumla dislerimi fircalamayi unuttuğum geliyo aklima bundan bahsediyosunuz sanirim (anlamamazlik)
10 Yorumla- 11 gü
Bu resim benim Ekin Koç'un resmine baktığım gibi aynı😂
10 Yorumla - 10 gü
Aklıma öyle gelen biri yok maalesef
10 Yorumla - 10 gü
Geldi ama onsuzdum ✨🥹
10 Yorumla u
10 güo diye birisi hiç olmadı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Evet geldiği zamanlar olmuştu..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gece aklıma öcü geldi korktum
10 Yorumla- 11 gü
Onlar düşünsün hiç uykumu bölemem hjk
10 Yorumla Yok, ben uyunca top patlasa uyanamam😁🥲
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ay yok daha neler😀😀
10 Yorumla- 11 gü
Hiç aklımdan çıkmıyorki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. "O" diye biri yokki
10 Yorumla- 10 gü
Ne yazıkki her gece oluyo
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geldi...
10 YorumlaKimse gelmiyor aklıma
10 Yorumla- 9 gü
Geldi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır gelmedi
10 Yorumla- 10 gü
Tapinak şovalyeleri
10 Yorumla - 10 gü
Geldi.
10 Yorumla - 11 gü
Çıkmıyor ki gelsin
10 Yorumla - 11 gü
Hayır