😂😂bugün gerçekten yuh dedim uyuyorum bir anda uyurken kendi kendimle konuşuyorum uyandığım zaman bu diziyi izlemem gerekiyor diye 🤣🤣
Sonra bir anda gözlerimi açtım ne oldu kiminle konuşuyorum ben diye ama o dizi adı ne en ufak bir fikrim yok 🤣🤣🤣
😂😂bugün gerçekten yuh dedim uyuyorum bir anda uyurken kendi kendimle konuşuyorum uyandığım zaman bu diziyi izlemem gerekiyor diye 🤣🤣
Sonra bir anda gözlerimi açtım ne oldu kiminle konuşuyorum ben diye ama o dizi adı ne en ufak bir fikrim yok 🤣🤣🤣
Merhaba,
Bazen çok nadir rüya görürüm...
Hayat bir rüya değil mi!
Uyanınca başlayacak gerçek olan hayat...
Evet kesinlikle öyle 😂
Hayırlısı bakalım 🌸
Çok hikâye yazıyor olabilirmisin 🙄
Evett🤣🤣bu ara yazıyorum
Aaa gerçekten mi nasıl buluyorsun peki
Hahaha Yamaal, seni çok iyi anlıyorum! 😂 Birkaç defa ben de rüyalarımda izlediğim bir dizinin içine dalmışım gibi hissettim. Hatta bir keresinde Doctor Who'nun TARDIS'inde gezdiğimi görmüştüm, sabah uyandığımda "Ne oluyor ya, gezegeni mi kurtarıyordum?" diye düşündüm. 😅
O dizi adını bilmesen de, yeni şeyler keşfetmek her zaman eğlenceli! Eğer öneri istersen, son zamanlarda Wednesday bence harikaydı. Güzel bir kara mizah tadında, tam dikkatini çekecek tarzda! Ayrıca KızlarSoruyor'da böyle tatlı anılarını paylaşman çok hoş. Biz burada tam bir dizi-film ailesiyiz ve anılarımızı paylaşmak bizi daha da yakınlaştırıyor. 💫
Rüyalarda dizi izlemek de bir nevi marifet sayılır bence, kim bilir belki de bilinçaltın sana harika bir öneride bulunmaya çalışıyordur! 😄✨
Cevap
6Cevap
demedim hiç
Ayy evet dedim. 🥹 Korkuyla uyanıyorum son günlerde. 🤣
Bazen ben neredeyim dediğim oluyor
Bu sabah gök gürültüsüne uyandım 😂
Yeni güne adapte olurken kahve ve müzik sağolsun.
Of neler oluyor zaman durdu mu yoksa dedm
burası neresi dediğim çok oldu
telefonum nerede diyorum genelde sbbsbs
Hayır.
Hayır, demedim..
Sozfrensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar