Bu çocuk tam unutum derken yazıyor bana sizce?

Ya eskiden ona çok aşıktım söyledim reddeti beni aramız kaçkere mesafe girdi ama tam unutmak hep yazar nasılsın merak etim seni görünce selam vereyim diyor bugün gribim diye hastane gidelim yok telefonda bekleyim diyor böyle yaptıkça bağlanıyorum ama neden böyle yapıyor nerdeyse konuşmamalı 1 sene oldu unutum onu sanirim ama bana ilgi gösterince duygularım gedi gelir gibi oldu neden böyle sevgili olmayalım arkadaş olalım diyor ama ben kendim çektikçe ilgi gösteriyor beni bunu engelledim kızla oturuyor diye kaldırdım hemen yazdı neden böyle?

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada sevgilim var sanıyor o yüzden mi böyle yakın duruyor boyna özür diliyor beni kötü birimişim gibi hissetiyor rahatsız etim felan diyor ne yapayım buna senelerdir tanıyoruz birbirimiz genelde ben küserim
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar erkek olanlar özelik diyorum bir erkeği nasıl üzerim çünkü o beni çok üzdü hep ben suçlumuşum da o sanki saf melek gibi davrandı kendisi kizlar konuşur ben konuşmuşum gibi davranın lütfen akıl verin zor durumlar da yardim etim ona o hep bıraktı beni
Bu çocuk tam unutum derken yazıyor bana sizce?