Sizce bu çocuk beni üzer mi acil okur musunuz :( ?

Sevdiğim çocukla fake hesabımdan yazışıyorduk ve benim kim olduğumu merak etmişti. Hatta ona yüzümün fotoğrafını atmam için baya ısrar etti ama ben yine de atmadım. Sohbetimin güzel olduğunu ve zeki, akıllı biri olduğumu söylemişti. Hatta fake olduğum için benimle sohbet edesi gelmiyormuş. 'Ben seninle flörtleşicem yavrum, bebeğim' gibi cümleler yazıyordu. 'Hislerim seni istiyor, bana kendi hesabından yaz' diyordu. 'Bi fotoğrafını at eğer hoşuma gidersen sürekli konuşuruz' falan diyordu. 'Böyle yavşayamıyorum sana yüzünü görmem lazım' diyordu. Sizce bu çocuğun amacı nedir? Yavşamak derken acaba şaka mı yapıyor? 'Belki evleniriz' falan diyordu. Hesabımı söyleyeyim mi sizce? Tam 2 haftadır konuşmuyoruz. Ona yüzümü göstermedim diye sohbet edesi gelmiyormuş. :( Konuşuyor ama mesajlarıma geç cevap veriyor ve hesabına girmiyor. Çünkü hesabına girecek bi sebebi yokmuş öyle dedi. :( Sizce ne yapmalıyım? Bazıları diyor 'Hayır sakın kendi hesabından mesaj atma, çocuğun amacını hala anlamadın mı üzülürsün bak sakın hesabından ekleme bence' diyorlar. Sizce ne yapayım?
Sizce bu çocuk beni üzer mi acil okur musunuz :( ?