Su olayı bir yorumlayabilir misiniz?

Olaydaki kişiler; mustafa , ayşe ve fatma.

Bu mustafa ayseyle 4 yıllık sevgili ve ayseyle birbirlerini çok seviyorlar ama inanılmaz bir toksik ilişkileri var. Ayşe biraz şey bir kız fazla açık giyiniyor bikini giyip sosyal medyada hep hoş olmayan fotoğraflar çekiyor hatta bir kere mustafa aysenin onu aldattığından şüphelenmiş ama yine de ayrılmamışlar. Bu mustafa çocukluğundan beri ailesi ona buyununce sana amcanın kızı fatmayı alacaz diyorlardı. Neyse bu mustafa büyüyüp askere falan gidince ailesi ısrar etmeye başladı sana fatmayı alalım diye ama mustafa ayşe ile sevgili olduğundan ve ayşeyi sevdiğinden hicbir zaman fatmayla evlenmek istemedi. Neyse bir gün ayşe sosyal medyada paylaştığı hoş olmayan fotoğraflar yüzünden mustafayla kusuyorlar ve mustafa ani bir gazla ailesine ben fatmayla evlenmeyi kabul ediyorum diyip gitti fatmayı ailesinden istedi. Sonrasida pişman oldu ama nişanı atması mümkün değil çünkü ailede kıyamet kopacak. Neyse mustafa nişanlı olmasına rağmen ayseyle ilişkisi 2 sene boyunca devam etti. Mustafa evlendi ve ilişkileri hala devam ediyor. Ve bu arada kız baya mustafanin tüm sosyal medya şifrelerini biliyor. 1 tane kız mustafaya takip isteği atsa ayşe kıskançlık krizine girip istek atan kıza küfürler yağdırıyor oysa ki mustafa evli ama evli olmasına bir şey demiyor. Mustafa 1 kızın takip isteğini kabul edince bile ayşe küsuyor trip atıyor oysaki mustafa evli yani ona bir şey demiyor ve hala iletişimleri var. Neden hala iletisimdeler? Birbirleriyle gelecekleri olabilir desek yok , çocuk boşanır desek yok ki zaten çocuk 2 sene nişanlı kaldı ama nişanı atamadı. Neden ben bunu hala anlamıyorum?

Güncellemeler
1 yıl
Mustafa 1 tane kızın takip isteğini onaylıyor diye ayşe sinir krizine girip küsüyor ama mustafa aysenin doğum gununde fatmayla evlenmesine bir şey demedi düşünün
Su olayı bir yorumlayabilir misiniz?