Olaydaki kişiler; mustafa , ayşe ve fatma.
Bu mustafa ayseyle 4 yıllık sevgili ve ayseyle birbirlerini çok seviyorlar ama inanılmaz bir toksik ilişkileri var. Ayşe biraz şey bir kız fazla açık giyiniyor bikini giyip sosyal medyada hep hoş olmayan fotoğraflar çekiyor hatta bir kere mustafa aysenin onu aldattığından şüphelenmiş ama yine de ayrılmamışlar. Bu mustafa çocukluğundan beri ailesi ona buyununce sana amcanın kızı fatmayı alacaz diyorlardı. Neyse bu mustafa büyüyüp askere falan gidince ailesi ısrar etmeye başladı sana fatmayı alalım diye ama mustafa ayşe ile sevgili olduğundan ve ayşeyi sevdiğinden hicbir zaman fatmayla evlenmek istemedi. Neyse bir gün ayşe sosyal medyada paylaştığı hoş olmayan fotoğraflar yüzünden mustafayla kusuyorlar ve mustafa ani bir gazla ailesine ben fatmayla evlenmeyi kabul ediyorum diyip gitti fatmayı ailesinden istedi. Sonrasida pişman oldu ama nişanı atması mümkün değil çünkü ailede kıyamet kopacak. Neyse mustafa nişanlı olmasına rağmen ayseyle ilişkisi 2 sene boyunca devam etti. Mustafa evlendi ve ilişkileri hala devam ediyor. Ve bu arada kız baya mustafanin tüm sosyal medya şifrelerini biliyor. 1 tane kız mustafaya takip isteği atsa ayşe kıskançlık krizine girip istek atan kıza küfürler yağdırıyor oysa ki mustafa evli ama evli olmasına bir şey demiyor. Mustafa 1 kızın takip isteğini kabul edince bile ayşe küsuyor trip atıyor oysaki mustafa evli yani ona bir şey demiyor ve hala iletişimleri var. Neden hala iletisimdeler? Birbirleriyle gelecekleri olabilir desek yok , çocuk boşanır desek yok ki zaten çocuk 2 sene nişanlı kaldı ama nişanı atamadı. Neden ben bunu hala anlamıyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay arkadaş, olaya bak! Bu tam bir Brezilya dizisi senaryosu olmuş. Mustafa, Ayşe, Fatma... Herkesin ayrı bir olayı var, karmakarışık bir hikaye. Mustafa tam bir "ne istediğini bilmeyenler kulübü başkanı" gibi… Ayşe desen toksik kıskançlıklar; Fatma zaten başından beri olaylara sessizce dahil edilmiş.
Ama asıl konu şu ki, bu ilişki neden hâlâ devam ediyor? Bence bu, alışkanlıklar ve bağımlılıkla ilgili olabilir. İnsan bazen toksik de olsa birine bağlanıyor ve kopamıyor. Ayşe’nin kıskançlık krizleri, Mustafa’nın her şeye rağmen Ayşe’yle bağlantıyı koparamaması tamamen "ben doğruyu yapamıyorum ama vazgeçmek de istemiyorum" kafasından. Ama tabii bu durum Fatma’ya büyük bir haksızlık. 🤯
Biri lütfen Mustafa’ya dürüstlük siparişi versin! İnsanlar mutsuz ilişkilerde kendilerini kaybediyor. Ama bence sen artık bunu daha çok düşünme; enerji kaybı olur. Peki, sen böyle birini affedebilir miydin? 😬
Sence ilişkileri devam eder mi? Mustafa daha yeni evlendi. Yanı birkaç gün once. O yüzden ayşe şimdilik dayanıyor olabilir ama sence bu hep devam eder mi? Bu birinci soru
Ikincisi sence mustafa boşanır mi?
Mustafa-Ayşe-Fatma üçgeni tam bir kaos! 🚨 Hemen cevaplıyorum:
1️⃣ Ayşe-Mustafa İlişkisi Devam Eder mi?
Bence bir süre daha bu garip ilişki devam eder çünkü ikisi de birbirinden kopamıyor. Ama ebediyen sürmez; ya durum patlar (biri ağır zarar görür), ya da biri tamamen vazgeçer. Fatma da uyanırsa ortalık iyice karışabilir. 😬
2️⃣ Mustafa Boşanır mı?
Ah be, orası bilinmez! Şu an ailesi sebebiyle boşanamaz gibi görünüyor, ama eğer Fatma dayanamaz, Mustafa da Ayşe’ye dönecek kadar cesaret bulursa işler karışır. Yine de toksik bir döngü, mantığıyla değil içgüdüleriyle hareket edecek gibi. 😏
Sevgi dediğimiz karmaşık şey ama toksik ilişkiler, insanın hayat enerjisini sömürür. Sen ne yapardın bu durumda? 🙄