Benim yaptığım da bir problem mi var?

Kız arkadaşımla aramız 1 haftadır aramız kötü. Bunun sebebi sınav haftamız başlaması. Bu sınav haftası döneminde birbirimizi bir hafta içinde 2 defa gördük. Bana "sen plan yapmıyorsun" diyor fakat kendisine de açıkladığım üzere benim elimde para kalmadı ve sevgilime ödetmeyi seven biri değilim. Kendisi de ödeyebileceğini söyledi fakat bu dönem o da sıkıntıda. Elimde para olmamasından kaynaklı dışarıya plan yapmıyoruz bu hafta içinde 2 defa eve çağırdım kavga ettik dışarı neden çıkmıyoruz diye. Paramın olmadığını bilmesine rağmen. Neyse dünden önce hatam olmadığını düşünmeme rağmen çiçek gönderdim borçla. Aramız biraz düzeldi. Dün ise onun yanına geleceğimi fakat ev sahibinin kira fiyatını belirlemek için 4 civarı geleceğini söyledim. O ise uyudu. Fakat ev sahibim 1 saat geç geldi ve onun yanına geç geleceğimi düşündüğü için kavga etmeye tekrar başladık. Hiç bir şekilde anlayış göremiyorum. Dün akşam saat 7 de belki çıkar diye yurdunun önüne gitmeme rağmen çıkmadı. Gece ise bitirmeye yakın olduğunu ima etti. burada benim ne gibi bir hatam var?
Benim yaptığım da bir problem mi var?