Bana takıntılı olan bir kız var 2 senedir takıntılı benim de 1 yıllık ilişkim var bu takıntılı olan kızun kız arkadaşı ona WhatsApp’tan yazmış kendi ben olarak tanıtmış şaka yapmış işte bu kızda arkadaşıma demiş mami bana yazdı sonra arkadaşım ss i gruba attı işte ben de biraz kötüledim onu dedim o kız bir daha benle muhatap olmasın hem tipsizsin karaktersizsin boş beleş bir insansın tipsizsin dememin sebebi de zaten onu kendinden uzaklaştırmak yoksa başta ben o kızla konuşuyordum sonra aklımda öyle 1-2 şey söyledi yani insan dış görünüşü ile yargılamam Sana o ss i sevgilime attım arkadaşla ona şaka yaptığını bilmiyordum neyse ben mesaj attım ben bir yerlerden falan söylenti çıkarsa duysa hoş olmaz SSS’i attım sevgilim yazdı ona işte dedi bu kaç oldu falan tartıştı onla konuyu hallettiler kız dedi tamam kusura bakma bir daha onun baş harfini bile ağzıma almam sevgilim bu sefer bana yazdı laf attı bana çevreme falan laf attı dedim bütün çevremi silmişim bu olanların hepsini senin çevren yüzünden oldu arkadaşların yüzünden oluyor böyle şeyler kız erkek konuştum hiçbiri yok sevgilim dedim işte başka ne yapmamı istiyorsun güzel bir dille anlattım dedim böyle şeylere gerek yok başkaları yüzünden kavga etmeyelim falan diğer sefer de arkadaşım beni dörtlü dateye çağırdı sinirlenmiştim arkadaşıma hatta bir olay oldu diye ona engel attım o yüzden sevgilim dedi kaldır engeli o zaman da ona hatırlattım sonra arkadaşımın sevgilisine yazdı herneyse arama açtım arkadaşımla bana diyor hepsi senin çevren yüzünden oluyor senden ilişkiden de sıkıldım dedim hadi sinirlidir normaldir benim sinirlisin bak kırıcı konuşuyorsun ne dedim neyse bir şey olmaz dün gece ona işte olayı anlattım kıza laf attım diye bu sefer bana diyor demekki kız güzel olsaydı sen onunla çıkardın dedim işte zaten baştan onunla konuşuyordum karakteri bozuk diye konuşmayı kestim sonra gece boyunca işte olayı anlattım uzun uzun mesajlar yazdım hiçbirine cevap bile verme sadece günaydın
yazdı dün dedim birlikte halledelim napsam bunun önüne geçebiliriz hala laf atıyordu sadece bu lar değil dahasını da yazdım yani ekranı kaydırsanız 4 ekran uzunluğunda mesaj yazmışım görsel ekleyemiyorum yoksa gösterirdim
yazdı dün dedim birlikte halledelim napsam bunun önüne geçebiliriz hala laf atıyordu sadece bu lar değil dahasını da yazdım yani ekranı kaydırsanız 4 ekran uzunluğunda mesaj yazmışım görsel ekleyemiyorum yoksa gösterirdim