Sevgilimin oyun oynamasını çok mu abartıyorum?

zaten tanıştığımızda da çok oyun oynayan biriydi ve acil bi durum olmadıkça oyunu kapatmasını istemezdim şu an tam 1,5 yıldır sevgiliyiz ve geçtiğimiz hafta pek sevmesem de beraber vakit geçirelim diye oynadığı oyunu yükledim. biraz alıştırma yaptım ve oyunun mantığını çözdüğümde 1 veya 2 kere beraber oynadık. oyun oynamadan önce hep bana haber verirdi ama geçen gün hiçbir şey demeden arkadaşıyla oyuna dalmış. doğal olarak aramalarıma dönmeyince endişelendim ve oyunun ana sayfasına girdiğimde onun da oyun oynadığını gördüm. biraz kızdım ve kendisi bana 'seninle oynamak istemediğimi düşünecektin' diye saçma sapan savunmalarda bulundu. sonrasında gönlümü almak için de 1 el benimle oynadı ama sanki hiç oynayamıyorum gibi en ufak başarımda alaycı kutlamalar yaptı. dün de bana haber verip arkadaşıyla oyun oynadı bende sonrasında beraber oynayıp oynayamayacağımızı sordum. arkadaşımla çok az oynayım sonra seninle de oynarız dedi bende kabul ettim ve beklemeye başladım. sonrasında arayıp başka bir oyuna geçtiklerini çok az oynayıp benimle ilgileneceğini söyledi. beklemeye devam ettim ama saat gecenin yarısı oldu. dayanamayıp ne kadar kırıldığımı söyledim. kuru özürlerle geçiştirip bu sefer kendisi trip atmaya başladı. acaba ben mi abartıyorum. sırf onunla vakit geçirebilmek için kendime yepyeni bir bilgisayar bile aldım.

Sevgilimin oyun oynamasını çok mu abartıyorum?