AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
Zamanla anlaşılır hareketlerinden ve sözlerinden zaten
Her erkek biraz sapıktır. O yüzden sen az sapık olanını bulmaya çalış :)
Senin omuzlarına falan dokunup okşuyorsa. Çaktırmadan "göğüslerime de dokunabilirsin" de. Ya hemen kabul edip elini daldıracak ya da emin misin deyip kızaracak. Tabi aranızdaki samimiyetin ne kadar olduğunu bilmiyorum.
Aynaya bakın hala ellenmemiş bir tarafınız varsa Erkeğin niyetini anlamak Hiçte zor değil (:
Gerçek niyetini o istemezse anlayamazsın rol yapabilir dikkatli ol
Çoğunun niyeti sizin cinsel organ ondan tahmin etmek çokta zor değil adam gibi sevenler g. t oluyo yalnız
eğer beraber olduğun insan belli bir yaştaysa yanı olgun yaştaysa ve sana sarıldığında kalbinin atışları değişiyorsa korkma erkeklerin kızlar tarafından istemediği hareketleri yap
hareketlerden duruştan bakışlardan bunu net bir şekilde anlarsın
Bir erkeğin niyeti evlilik aşamasına gelinceye kadar belli olur bence.(:
asla anlıyamazsın aslında bunu.. ama senin için deli divane oluyorsa her zaman kıymetini bil derim ;)
Sana karşı davranış ve düşüncelerinden anlayabilirsin.
sana karşı davranışlarına bakmalısın senin yanındayken sana ne hişetiriyor?
Seninle sürekli evlilik hayalleri kuruyor ve bu konuda yapmacık değilse niyeti ciddidir zaten kişiliğini almış olgun bir erkek gönül eğlendirme peşinde koşmaz burdanda anlayabilirsin.
bir erkek istemedigi sürece anlayamazsin zor yani. isini gorur ve oyle güzel bir sebeple ayrilirki senden ya ben bunu nasil yaptim der kafayi yersin ayrıldım diye.
cinsel konulara hızlı girmeye çalışıyorsa kesinlikle ciddi değildir
ciddi nasıl anlarsın bende bilmiyorum :)
sağol içimi rahatllattın :(
üzülmene gerek yok bence.
Eger karşındaki benim gibi bir yalancıysa anlayamassın.
Çok rahat belli eder canım 3 gün konuş anlarsın. Çok tutamayız içimizdekini :)
Kızların çoğu olumsuz şeyler yazmış. Böyle düşündükleri için üzüldüm doğrusu. Öyle düşünmelerine ve erkeklere güvenmemelerine sebep olan hemcinslerimi de kınıyorum.
oncelikle yaninda salak sacma hareket yaparsa kesin bir isik vardir ama oyle takmayan sanada surekli ters seyler soyleyen hoslandigin kisiyide herhalde cok seviyo diye nitelemezsin o kadarida sana kalmis yani mantik konusmasi lazim :D
İşin zor Allah kolaylık versin keşke gözlerden falan anlaşılsa..
Çok samimi cinsellikten uzak dur, gözlemle beklentileri ne, sana neler veriyor, insani duyguları neler vs. vs.
aile fertleriyle ya da arkadaşlarıyla tanıştırmaktan kaçınıyorsa senin aile veya arkadaşlarınla tanışmak istemiyorsa ciddi değildir
Biri sana biri zamana kalmis senin becerin bu sureyi kisaltir ve azaltir birazda karsitarafin oyunculuguna ama ilk goruste kimse kendini ele vermek istemez bide zatwn gormezden gelirsin ohh şapbey
Whatsapp tan falan konuşurken cinsel konulardan bahsediyorsa senden seksi fotoğraflar atmanı istiyorsa geçmiş olsun
:((((((((( evet yaptı
ozaman geçmiş olsun seninde niyetin yoksa uzak dur çünkü sonunda başarılı olur bu yöntem :D
atmam dersin bir acıtasyon ve üste çıkar sende kırmamak için atarsın böyledir yani bu iş (hiç yapmadım ama biliyorum :D) büyük ihtimallede istediğini alınca sıkılır.
acıtasyon olayı da doğru:(
Ozaman kendini Youtube da bulmadan koşarak uzaklaş bence bide dua et şimdiye kadar attığın fotoğrafları arkadaşlarına göstermiş olmasın bu da yüksek ihtimal
neden göstersinki:((
%80 göstermiştir hele sürekli takıldığı bir arkadaşı varsa büyük ihtimalle göstermiştir erkekler diğer hemcinslerine kendilerini kanıtlamak isterler sevgisiyle mesajlar fotoğraflar bunun yolları (ecem hotoğlu hikayesi) oda öyle başlamış
Duygusal konularda konusma daha cok cinsellik konusunda onu cesaretlendir. Tutkulu sekilde op ve kucagina otur. burada seni durdurmaya calisiyor mu
hayırrrrr:(((
O halde baska yollar bul. Ama genel olarak niyeti yataktir
erkeklerin doğaları gereği bir tek niyetleri vardır; üremek ve soyunu devam ettirmek.
Tipine bak. Tip ne b*k olduğunu ya da ne b*k olmadığını gösterir.
Kadınlar kasmasın Erkeğin niyetini kendi bile bilmez
Bu biraz zor :) ilk başlarda anlayamazsınız bütün erkekler demiyelimde yani birçoğu size istediğiniz gibi görünmeye çalışır. Hal ve hareketlerine dikkat et zamanla anlarsın tabi bu zamanda iş işten geçmediyse iyi :))
Aceleci mi degil mi bunu coz..
Herseyi aceleyle yapiyosa, gonul eglendiriyodur..
Bir erkek hemen cinsel konu açıyorsa kız olsaydım arkama bakmadan kaçardım ben.
bunu cogu erkek kendisi bile anlayamaz sana o kadar deyim.
Bir erkek doğal davranmıyorsa çıkarı vardır demektir. Davranışlarına dikkat etmelisiniz.
Gozlerine bak okumaya calis.. Ama o bile seni kurtaramiyabilir... Karsindaki insanin hangi donemde bulundugunu bilemezsin...
ben sana birşey diyimmi sen bu soruyu sorduğuna göre o erkekten senin şüphen var ki senin şüphen varsa biz ne desek boş
alkollü iken başbaşa kaldığında anlarsın..
ha iş işten geçmiş olur mu bilmem ama
iş işten geçmezse iyi niyetlidir o garanti
:),,,
Marie Kroyel az once izledigim danimarka yapımı bir film gercekdende ilgi cekici gercekci bir yapım izle soruna cevap olur dusuncesindeyim.
Eger seni kaybetme korkusu varsa gerçekten seviyordur. Rahat davraniyorsa hiyrat kullaniyorsa bir cacik olmaz
bir erkegin yapmak istemedigi seyleri yapmaya zorla tum kadınlar gibi. yaparsa seviyordur. sevmiorsa amaaan der gecer bence :D
Direk kendilerin belli ediyolar saolsunlar hc bsekilde anlamiyosan biz ne zman evleniriz de en iyi taktik hahahhahahahahah
bu biraz karşı tarafın zeka düzeyine baglı degişir.
Olabilir
ya kızlar bu bir gerçek eğer cinsellik olmasa sizin yüzünüze bakmayız gerçek bu. verme yoksa biz de yokuz
kendini çabuk kaptırma.. baktı bişey elde edemiyor peşini bırakır ama gerçekten seviyorsa... anladın sen
Seks istiyorsa, seks için çıldırıyorsa çok iyi niyetli çok haysiyetli çok şerefli helal sütü emmiş bir delikanlıdır.
Açık açık sor eğer aklında varsa öyle bir şey önce bir delikanlı pozlar keser ardından da bir süre sonra ayrılmaya çalışır
Sürekli aklı uçkurundaysa büyük bir ihtimal anlarsın, ama senin yanında kendini kaybedip, sana bakınca aklı duruyorsa o zaman iş başka.
bir erkeğe istediklerini vermeden yani cinsel anlamda ve her yanına geldiginde o işe odaklanıyosa sevmiyodur sadece zaman geçirmek çünkü seven bazen dokunmaya bile kıyamaz
Senin icin herseyi goze alip tum hattalarini altan aliyosa ve pesinden kosuyosa iste o kisi sana asiktir ama en ufak bisiyde birakip gdiyods gonul eglendtmistr
Gözlerinin içine bak ve gözlerini kaçırmadan seni seviyorum derse senindir... ve gerçektir ya da bir kaç gün mesaj falan atma bakam napcak gerçekten seviyorsa arar sorar...
Bu soruyu soruyorsan emin değilsin ve anlayamamissin niyeti demekki ciddi değil
Senin yanında bide sen yanında yokken ki tavırlarından anlarsın
Altina vurucan tok tok diye ses geliyosa olmustur o , bir de manav baska yere bakarken dibini kokla ordan da anlasilir
Anlayamazsın.
Ama bu şüpheyle yaklaşmaya devam edersen zaten niyeti git gide ciddiyetten kayacaktır.
Gözler kalbin aynasıdır ona mantıklı sorular sor veya yem at cinsellikle ilgili yeme zıplarsa niyeti bellidir
Gozle ask anlasilmaz cocukca yorum yazmayin. kalp desen oda birgun unutur. bence ask beyinde sonlandiramadigimiz mutluluk
senin için herşeyi yapmaya göze alıyorsa senin yanında bşka kızlara gözü kaymıyorsa gözünü gözünden ayıramıyorsa gerçekten seviyordur
Erkek senin yaninda sadece sana bakip dediğin herşeye gülümsüyor ve senden seks istemiyorsa seviyordur
Bunu sana Söylemek doğru olmaz ki 😁 hadi yakınımızdaysan❓
bir erkeğin karakutusunu açmaya çalıştığının da farkındasın belli🔞
öpmeye çalışıyosa niyet sağlam değil ailesiyle tanıstırır gelecek planları kurar ama bunlar bile kandırmak içim olabilir
daha ilk buluşmada tam dudaktan öpücekmiş gibi yap eğer meğillenirse eglenmelik istiyor demektir kendi fikrim :D
bir erkeğin amacı gönül eğlendirmekse fazla samimi şeyler söylemez. Ve sana daha dakikasında sevdiğini aşık olduğunu söylüyorsa sakın inanma. çünkü ilk görüşte aşk diye birşey yoktur. :)
hep yanlış düşünülüyor
gönül eglendiren birini kendinize aşık edemeyecek kadar korkaksanız ilişkiye baslamayın bile