- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBeğeni doğal bir histir insanlar fiziksel beğeni duyma yetilerini yitirecek kadar yoğun aşık değillerse görülür ve normaldir benn de marka çantaları çok beğeniyorum diyelim ama alamıyorum ya da param olsa da o denli para vermek istemiyorum demem o ki beğeni geçici bir duygudur önemli olan zihnen ruhen uyuşacağımız insanla ömür birleştirmek
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKüçükhanım bir çok kişi sanki sevgilinizi aldatmışsınız gibi, sanki kendileri ikili ilişkilerinde melek gibi saçma sapan şeyler yazmış. Bir defa birini beğenmek veya beğenmemek kontrol edilebilir, istenebilir, önlenebilir bir şey değil bir his bu. Bu ne ayıp ne günah nede suç eyleme dökmedikten sonra zararsız bir his bunun içn kendinizi suçlamayın.
Diğer meseleye gelince; bence sizin kriter ve duygularınıza göre ideal bir sevgiliniz olsaydı bu his hiç oluşmazdı. Ben sizde komşunuzu beğenmenizi değil erkek arkadaşınızı sorun olarak görüyorum. Kesinlikle huzur ve mutluluk bulacağınız biri değil ve ilişkiniz resmileşirse onda isteyip de bulamadığınız her şeyi başkasında görünce beğeneceğinizi düşünüyorum. Fikrimce bir an önce konuşup ayrılmalısınız.
13 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Güncelleme bilgisi üzerine şunu yazmasam olmaz. İlişkinizin bu döneminde ilgi göstermeyen, kısıtlayan; nikah kıyıldığında sizi tapulu malı olarak görüp daha çok kısıtlayıp, ilgi göstermez. İlişkinizi ailelerin bilmesi önemli değil, ilerde iki ailede üzüleceğine şimdi üzülsünler.
Size doğru karar verecek basiret, yaşamınızda huzur ve mutluluklar dilerim. Eic için ayrıca teşekkür ederim.
Soran1 yılGerçekten çok doğru yazmışsınız aynı şeyleri düşünüyordum burada beni anlayan tek erkek oldunuz ben teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. O zaman karşindakinin duygularıyla oynama ve ayrıl madem gözün başkasında niye günahına giriyorsun demekki ona olan duyguların zarar görmüş azalmış ben sadıksam kimseye bakmıyorsam aynı şeyi karşımdakinden de beklerim ve evet yanlış bir durum bu
05 Yorumla
Soran1 yılSadığım sadece beğendiğimi söyledim
Soran1 yılKimsenin duygularıyla oynamıyorum
Soran1 yılDoğru diyorsunuz yolumu ayırmam daha iyi olur
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılBaşkalarını beğenmeye başladıysan ilişkini bitirmelisin.
Seni yeterince heyecanlandırmıyor, sadık olman gerektiğini hissettirmiyor, gözün dışarıda.
Şimdiden böyleyse ilerde daha büyük sorunlara yol açar.110 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum gerçekten istediğim ilişki bu değil
- 1 yıl
İstemediğin hiç bir şeyi karşımdaki üzülür diye yapmak zorunda değilsin, evlenmeyi düşünüyor diyorsun, ömrünü yaptığın hataları düşünerek mi geçirmek istiyorsun?
Bitir ilişkini ve mutlu olacağın yerde ol.
Soran1 yılBeni kısıtlayan biri ilişkinin başlarında direk ailesini karıştırdı ailemi arayıp arasını iyi tutmaya çalışıyor kaç defa yolu ayırmayı düşündüm ama oralı olmadı tamam diyorum devam ediyim bana söz hakkı hiç vermiyor dış görünüş olarak iyi bir tip ama fikir versem tamam diyor yapmıyor
Soran1 yılBende sadece karşı komşunun çocuğunu beğendim gidip ihanet edemem ya
- 1 yıl
Sorun karşı komşunun oğlu değil, sorun senin kendini ilişkinde değersiz hissetmen.
İstediğin beklediğin ilgiyi görememen.
Soran1 yılTeşekkür ederim anlayışınız için 😅
Soran1 yıl❤️
- 1 yıl
@Skyquaker doğrumu yapıyorum aceba diye düşündüğü her şeyden vazgeçmeli insan.
Doğru olsaydı zaten düşünmezdi.
Ben arkadaşı çok iyi anladım, o hoşlantıyı bahane olarak sunmuş aslında kendi vicdan muhasebesini yapmış bu soru ile.
İlgisizlik, kararsızlık, değersiz hissedilme, fikirlerin düşüncelerin gmz ardı edinilmesi aslında burada söz konusu olan.
Kendini anlayacak birini arıyor fakat vicdani duyguları yaşanmışlıkları çöpe atamıyor.
Sevgililik döneminde bu duygular yaşanıyorsa evlilikte depresyona tükenmişlik sendromuna hiçliğe boşluğa atar insanı. Evlilikten dönmek daha zor, by sefer hesabı kendine değil onlarca yüzlerce kişiye vermek zorunda kalırsın.
Kendi kedini unutup millete laf anlatmaya kendini aklamaya çalışırsın bir de.
Mutsuz olduğun hiç bir oluşum içinde olma kardeşim, bu hayatın tekrarı yok, kendine neyi layık görürsen onu yaşarsın unutma. 🙏 - 1 yıl
"İlgisizlik, kararsızlık, değersiz hissedilme, fikirlerin düşüncelerin gmz ardı edinilmesi aslında burada söz konusu olan."Söz konusu olan bunların ihanetin gerekçesi olup olmayacağı ve bana göre bahane budur. Aldatma eylemi bir zorunluluk değil TERCİH edilen bir olgudur. Bende o yüzden diyorum ki Sevmiyorsan devam ettirmenin anlamı yok bıraksın yoluna baksın İlerde gönlü kayıpda ilgsizdin felan gibi gerekçeler aldatmayı meşrulaştıramaz zaten mesele kırmamaksa bu şekilde kırmanında ötesi olmuş olur sonuçta o yüzden İnsan hislerini değiştiremez doğru mu diye sormak başka bir şey eylemde bulunmak başka Sonuç olarak ne olursa olsun bitmemiş bir ilişki varken bu eylem YANLIŞ olacaktır.
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah canım, aşk karmaşaları baş göstermiş gibi görünüyor! 🍿 Öncelikle duygularını yargılamıyorum, insanlar olarak bazen kontrol edemediğimiz şeyler hissedebiliriz. Ama önemli olan, şu an birlikte olduğun kişiye olan bağlılığın ve ona karşı sorumlulukların. Eğer gerçekten ilişkinden emin değilsen ve duygularının karıştığını hissediyorsan, dürüst bir şekilde kendinle yüzleşmen gerekiyor.
Komşunun oğluna duyduğun bu his sanki hayatındaki adrenalin eksikliğinin bir yansıması gibi. Belki sevgilinle daha fazla heyecan katmayı deneyebilirsin? Yoksa evlilikle ilgili korkular mı devreye giriyor? Bir sakin düşün derim, kendi mutluluğun önemli ama başkasını üzmeden karar alman da o kadar önemli. 💔
Sende işler karışık mı, anlatsana biraz ya? 🙈00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, beğeni olabilir ama bu sadece beğeni olarak kalmıyorsa ya da aklınız sürekli kalıyorsa o zaman sıkıntı olur yani bunun adı sadakatsizlik olur artık.
40 Yorumla
1 yılDoğru değil. Empati yap. O başka kızları beğense hoşuna gider mi? Şahsen benim sevdiğim adamdan başkasını gözüm görmez. Başkasına kör olurum. Aynı hassasiyeti ben de beklerim.
10 Yorumla
1 yılYapma guzum yapma sevgilin varsa diğer erkekler dünyanın en yakışıklısı olsa melekler kadar güzel olsa yakışıklı olsa yine de böcek gibi gelmeli sana belkide gerçekten sevmiyosundur sevgilini. sadakatle alakalı değil gerçekten birini sevince kusurları gözünde silinir tüm alemin en mükemmel en yakışıklısı olur gözünde diğerlerine bakmak istemezsin bile. Bence bi düşün kanka belkide sevgilini gerçekten sevmiyosundur sadece alışkanlığın olmuştur🤔
11 Yorumla
Soran1 yılAşık olmadığımı düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılSadece beğeni olarak kalıyorsa bi problem yok ama komşu olunca her an her şey olabilir gibime geliyor
113 Yorumla
Soran1 yılSadece beğeni
- 1 yıl
Sosyal medya dan ekleme vs yok
Soran1 yılYok tabi eklemem de zaten
Soran1 yılHer yerde erkek arkadaşım belli wpde bile gidip ihanet edemem o kadar beraberiz
- 1 yıl
Onun sana karşı bir beğenisi ilgisi var mı
Soran1 yılKimin
- 1 yıl
Karşı komşunun oğlu
Soran1 yılVar sanırım uzun uzun bakıyor 2 defa bana çarparak gitti
Soran1 yılNormal gelmiyor uzak duruyorum
- 1 yıl
Hehh hadi hayırlı olsun
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bişey varsa ayrıl. gözün dışarı kaymaya başlamış senin
15 Yorumla
Soran1 yılKaymak değil beğendim sadece
- 1 yıl
İlgi oluşur zamanla. aklında yer edinir
Soran1 yılTers bunlar farkındayım
- 1 yıl
Dikkat et ozmaan mesafe koy. yoksa bi bakmışsın tutulursın adama
- 1 yıl
Senle ilgilenmiyorsa ayrıl bence
1 yılBegeniyorsan sorun değil ama mishal bu suanki sevgilin degilde beğendin cocuk dıştan iyi ama bı iliskin olduğu zaman beğendiğin gibi biri olmazsa ne olcak o da var her ihtimal düşünmen gerekir bence suanki ilişkin iyi ise sorun ise sakın bozma derim
03 Yorumla
Soran1 yılYa önceden aradığım istediğim tipi görünce afalladım
Soran1 yılErkek arkadaşım istediğim gibi biri olmuyor hiç bir zaman
- 1 yıl
O zmaan bence yol yakınken vazgeç
1 yılAdamın niyetide ciddi. Ya kendine çeki düzen ver ya da ileride onu üzecek davranışları terket.
47 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür w
Soran1 yılEderim
- 1 yıl
Adam ilgili olsun ilgisiz olsun önemli değil sen onunla bir birliktelik yaşıyorsun hani madem ilgiside yok ayrıl öyle beğen başkalarını umarım yolun açık olur 🙌 seni sevmediğini düşünüyorsan ayrılman daha makbul
Soran1 yılEvet birlikteyim ilgisi yok ama evlilik düşünüyor anlamadım gitti
Soran1 yılHaklısınız
- 1 yıl
Sen kalbinin sesini dinle o sana doğru yolu gösterecektir
Soran1 yılYanıltmaz değil mi beni
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
1 yılAnlatış şekline istinaden söylüyorm zaten o sana talip gibi sen ona pek ilgi duymuyomussun sadece seninle ilgilendiği sevdiği mutlu ettiği için berabermissin gibi anlattın.
00 Yorumla
1 yılNormal bir şey insan kalbine söz geçiremez ama komşu oğlu da bir başka olur hani söylerken bile kulağa hoş gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılNormal
Çünkü seni kadını olarak görüp güvenmiş
İhanet etmesen olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Ayrılın, doğru olmayan şey sevmediğiniz biriyle ilerlemek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. evlenmek isteyen kişiye neden umut verdin o zaman ;? beğenmiuor musun
00 YorumlaSenin adın ayşe dimi🤣🤣🤣karşı komşun benim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Değildirr. Benim gözüm görmezdi başkasını garip geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBirini sevdiğine tam olarak emin ol sanırım tam olarak emin değilsin sevdiğine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemekki başkasına gönlünüz kapıldı yapcak bisi yok
01 Yorumla
Soran1 yılHayır kapıldı demiyorum beğendim dedim
Gizli Üye(30-35)1 yılOnu beğeniyorsan ne diye evlenme yolunda ilerliyorsun a i.. b.. ine derler insana
011 Yorumla
Soran1 yılYa bir şey derdim neys kendimce haklı sebeplerim
Soran1 yılVar
Cevap sahibi1 yılHaklı ne sebebin olabilir
Bu resmen yabşaklık
Cevap sahibi1 yılSebebi şahanenize sağlayayım sizin hanımefendi.
Cevap sahibi1 yılSebebi varmış
Soran1 yılNe bu gerginlik çok mu yaran var gocunuyorsun
Cevap sahibi1 yılYaram olduğundan değil
İnsanların karakter yoksunluğu bende alerji yapıyor.
Sende olmayan bir şey çok takılma sen hadi devam et.
Cevap bile veremiyorsun daha boş boş konuşuyorsun.
Git ayna karşısına geç önce kendine anlat olayı
Soran1 yılAbi sakin ol bir tek sen cevap verebiliyorsun zaten böyle yazarak yaralarını kapatmazsın
Cevap sahibi1 yılBenim yaram yok anlamlandıramadığım
Miden bulanmıyor mu?
Düşüncesini bile kurmak doğru değilken
Böyle saçma birşeyi
Sorabilecek düzeye nasıl geliyorsunuz?
Cevap sahibi1 yılHerhangi bir sorunum yok sen ve senin gibi düşünenlerin kirli düşüncelerine tahammülüm yok
Cevap hâlâ veremiyorsun ki.
Ne anlatıyorsun kendi kendine birşeyler
Soran1 yıl👍
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO zaman onun ile ilişkine devam et ve karşı komşun ile evlen.
En kolay yol.00 Yorumla
1 yılİlgini çekebilir ama kendine ciddi anlamda dur diyip görmek istemeyip bakmıyorsan arzulamıyorsan sıkıntı yok bence
02 Yorumla
Soran1 yılEvet arzulama bakmama olayı yok
Soran1 yılYani takılmıyorum da
Uzun ilişki tabiki eski heyecanı veremez. Ama burada ilgi eksikliği bariz belli. Birbirinize olan öfke ve kırgınlıkları konuşma vakti gelmiş olabilir.
00 Yorumla
1 yılKaşar peynir var mı sizin evde. Kahvaltıda iyi gider
05 Yorumla
Soran1 yılSana da lazım olur güzel kardeşim
Soran1 yılGav*at
- 1 yıl
Babanı mı anlatıyorsun
Soran1 yılValla abi sen çok boş yapıyorsun beğendiğimi söyledim sadece
Soran1 yılKullanıcı adından da belli nasıl bir kafada olduğun
1 yılDoğru mudur yanlış mıdır bilemem ama ben sürekli başka başka kişileri beğeniyorum
00 YorumlaBence ayrıl sonra üzüleceğine hemen bitirmen daha mantıklı
00 Yorumla
1 yılSeninle evlenilmez vallahi yine birini beğendim dersin sıkıntı
01 Yorumla
Soran1 yılYav bir git ya ne boş yazmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBeğeni ister istemez olur ilerletme yeter
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılBiriyle evlen biriyle yat ne olacak 😂
01 Yorumla
Soran1 yılBoş yapma
1 yılDoğru değildir desek karaktersizliğin degisecek mi
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersizlik ama bu
13 Yorumla- 1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK bu ne biliyon mu
Hayaller paris yaşantı Somali
Senin adını buldum senn adın karoki
Soran1 yılOnunla olayım mı diyorum beğendiğimi
Söyledim sadece
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Doğru değil sevgini ve neyi istediğini sorgula
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılDoğru begenti bu sonuçta
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam olarak sevsen başkasını düşünemezdin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Gönül bu, tabi dur durak dinlemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıldeğil tabiki
evlenme sen00 Yorumla
1 yılSevmiyorsan normal
00 Yorumla
1 yılMükemmel bir davranış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılDoğru... Azgınsın ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO zaman o ilişki patlak
Eksiklikler var010 Yorumla
Soran1 yılBiri sonunda doğru bir şey demiş
Cevap sahibi1 yılHer şey tam ise başkası aklına gelmez. O başkasında ne buldun ise sende o eksik. Bunu sevgilinle görüş. Ama bizde erkek kabul etmez. Ayrıl gerekirse. Toparlamak gelişmek istemez erkek. Kendinle ilgili daha detaylı derin düşün ona göre birini bul
Soran1 yılTeşekkür ederim gerçekten
Cevap sahibi1 yılKafana takılan her şeyi yazabilirsin
Soran1 yılKarakterlerimiz çok ters ama karşı komşunun oğlu beğeni sadece dedim fazla büyüttüler
Cevap sahibi1 yılAbim doğru düşün
Soran1 yılErkek arkadaşımla karakterimiz dediğim dedik kısıtlayan biri uzak mesafe de olunca bir yere kadar
Cevap sahibi1 yılBak bunu ayrı konuşalım
Soran1 yılGerek yok teşekkürler
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin ufaklık henüz pedofili değilim
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen normal. İkisini de al nikahına hatta.
01 Yorumla
Soran1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)1 yılgit onunla evlen ozaman?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdım atsa okey der misin?:)
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO soru özelde sorulur
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi beceremiyor o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar kapatılsın
00 Yorumla
1 yılBazen sadece komşu olmak istersin 😂
00 Yorumla
1 yılAldatmada eğer başkasından hoşlanıyorsun ayrıl
00 Yorumla
1 yılkimsenin duygularıyla oynama (peynir)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYedekte kalsın nn
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Ozaman uzatma
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evlenme sen takıl
016 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılUzak mesafe beni sürekli kısıtlayan biri direk ailesini karıştırdı bir şey demeye fırsat vermeden ciddileştirdi ne dememi bekliyorsun
Soran1 yılAyrılmıyor
Soran1 yılElimden geleni yaptım bildiğin yalvarıyor
Soran1 yılKarşı komşumun oğlu istediğim model ama ben ihanet etmeyi düşünmüyorum sadece beğendiğimi söyledim
Soran1 yılNe yaptım ben ya istemediğim bir ilişki içindeyim zaten
Soran1 yılTamam ayrılamıyorum diyorum bende ailesini karıştırdı ailem de çocuğu çok beğendi
Soran1 yılBen ise ayrılmaya getirince ayrılmamak için elinden geleni yapıyor
Soran1 yılTamam abi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKomşunun oğlunu yola getirmen gerek 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yanlış arkadaş lar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılTabi doğru tabi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Onuda yaşa
00 Yorumla
1 yılKolay gelsin
01 Yorumla
Soran1 yılEyvw sana da
1 yılDoğru
00 Yorumla
1 yılSaçmalıkk
00 Yorumlakader her şey
00 Yorumla
1 yılAyrıl