- 23 gü
Ay hayır tabii ki asla asla asla. Zaten kariyer istediğim için aşkta istemiyorum, benim önceliğim hedeflerim, hayalim yani kariyer hayatımın olması. Sevgilim yok lakin olsaydı bile bana işimde saygı duyması gerekir ve benim çok büyük hedeflerim var, bu yüzden yoluma hiç kimsenin çıkmasını istemiyorum. Kim engel olmaya kalkarsa o kişiyi hayatımdan hiç düşünmeden direkt çıkarırım. Bu yüzden şu an yalnız başıma mutluyum çok şükür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
u
25 güBu aşk evliliğe yol aldıysa ve eşimin maddi durumu oldukça iyiyse, bize yeteceğine inanıyorsam kariyeri zirvede bırakırım. Bir zamandan sonra o kariyeri de yap yap nereye kadar diye sorguya düşüyor insan.
10 Yorumla- 24 gü
Sevmek sevilmek birisine karşı güzel duygular beslemek hata evlilik yapıp aile korumak bunlar çok Güzel duygulardır Ama insan bazen duygularını yerine mantığını veya kendi iradesine kullanacak şekilde de hareket etmelidir. Kariyerden vazgeçmek etkilerinden vazgeçmek bunlar doğru değildir evet ömrümüz boyunca para kazanmayız kefenin cebi yok, ama yine de mantıklı düşünerek ve geleceğimizi garanti altına alacak güzel helalinden para kazanacak bir iş sahibi olmak önemlidir çünkü gelir olmadıktan sonra evlilikte yapamazsınız.
10 Yorumla - 25 gü
Bana eski kafalı dicekler ama ben hiçbir zaman kariyer yapmak peşinde olmadım ki🤷♀️ Beni ne bulursa önce o şekilde devam ederim kafasındayım. Önce kariyer sonra aşk filan bu şekilde plan yapilmamali. Beni sevecek olan adam eve para getirsin ben de yemek pişirip onu bekleyeyim herkes kendi görevini yapsın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. şu an öyle ciddi bir kariyerim olmadığındam ettim gitti
10 Yorumla- 25 gü
Eden halt yemiş olur pişmanlık eğtim hayatımı öyle heba ettim değmez öyle bir şey düşnen varsa büyük sözü dinleyin aşk heves sevgi hepsi geçer önemli olan kendine yaptığın yatırım.
00 Yorumla Kocamsa bir süreliğineyse evet bunların haricinde hayır
10 Yorumla- 25 gü
Evladım için sadece aşk uğruna yapmam çünkü gelip geçici bir his ama evlat candır👍🏻
10 Yorumla sevdiğim kisiyle evlenmek için olabilir diger türlü hayır.
00 Yorumla- 25 gü
Okulumu fede etmiştim dolayısıyla kariyerim yok😩
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. No, Nein, Nayır 💅🏻
10 Yorumla- 25 gü
Kariyerimden vazgeçmem. Aşkımdan da vazgeçmem.
10 Yorumla niye böyle bi ikilemde kalmak zorundayım ki
10 Yorumla- 25 gü
Etmem çünkü aşk bitiyor bir süre sonra
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Etmemm o yüzden ayrıldım
10 Yorumla- 25 gü
Cok ikilemde kaldim
13 Yorumla- 25 gü
Erkeklerin yorumlarına bakınca ikilemde kalmana gerek yok cunku her sey karsılıklı, hak etmiyorlar kxnxkxmx
- 25 gü
Cidden oyle
Secimim kariyerden yana oluyor:d - 25 gü
O her zaman bizimle 🐥
Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. Aşk uğruna yapmamak lazim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Ederdim kariyer de neymiş.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)25 gü
Sizin için değil kariyer, bir ömür feda edilir stella hanım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. HAyır feda etmem
10 Yorumla- 23 gü
ben kariyerim uğruna aşkımı feda ederdim
00 Yorumla Etmem
10 Yorumla- 25 gü
Edemem.
10 Yorumla - 25 gü
Ettik feda birşeyler
10 Yorumla u
25 güHayır etmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayır
10 YorumlaEtmem