Bu hayatta ne kadar çok severseniz sevin , hiç bir şeyinizi tamamen ona adamayın.. İnsan oğlu zamanla değişir bir gün bitti bu iş dediğinizde onun için herşeyinizi verdiğinize pişman olursunuz.. Yani kısacası siz varsanız o var... O yüzden başta sen sonra o..
ne kariyeri hayatımdan vazgeçerim misal sevgilime böbrek lazım benim 2 böbrekten 1i sağlam o yaşasın diye ben böbreğimi ona veririm biz sevdik mi ölümüne severiz
Bak buraya büyük harflerle yazayım SİZİN O ÇOK DEĞER VERDİĞİNİZ VE SİZE DEĞER VERDİĞİNE ŞAHİT OLDUĞUNUZ İNSANLAR BİLE BIR GÜN ŞARTLAR DEĞİŞTİĞİNDE SİZİ DIMDIZLAK BIRAKABİLİRLER. O YĞZDEN DEMEM O Kİ ASLA BU HATAYA DÜŞMEYİN
O istediğim mesleği olmamı istemedi bana hemşire ol diordu ki onun için hemşire olucaktım , ama terkedince ben ve kariyerim bas basa kaldık oyuzden vazgeçmek yok aynen devam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evlilik düşünüyorsam, eşimin maddi duruma iyiyse ve bize bu anlamda yetebileceğine inanıyorsam, ona çok aşıksam olabilir.
HAyır kariyer olmadan para da kazanılmaz
Bu hayatta ne kadar çok severseniz sevin , hiç bir şeyinizi tamamen ona adamayın.. İnsan oğlu zamanla değişir bir gün bitti bu iş dediğinizde onun için herşeyinizi verdiğinize pişman olursunuz.. Yani kısacası siz varsanız o var... O yüzden başta sen sonra o..
ne kariyeri hayatımdan vazgeçerim misal sevgilime böbrek lazım benim 2 böbrekten 1i sağlam o yaşasın diye ben böbreğimi ona veririm biz sevdik mi ölümüne severiz
Daha iyi koşullarda yaşayabilelim bunun yükünü yalnız çekmesin diye çalışmak istiyoruz sonuçta kolay vazgeçeceğimi sanmıyorum
Belki işimi değiştirebilirim ama bir herhangi bir konuda yine de kariyer yapardım
Sevdigim kisiyi daha rahat yasatabilmek icin kariyerime dikkat ederim
Hayır zaten bu saatten sonra giydiğim etek olsun fark etmez hiç bir şeyden vazgeçmicem değmez çünkü.
Yok geçmem kariyerim için okadar çaba vermişim boşa mı yani emek o yüzden asla vazgeçmem büyük konuşmayım ama!
Ben yaptim bsy degismedi ayrildik simdi geri dönmek istiyorum.
Hayır vazgeçmem. Ama Zenginse ve parasını istediğim gibi yiyebileceksem istediği gibi bir eş olabilirim. Her şeyin bir bedeli var.
Bak buraya büyük harflerle yazayım
SİZİN O ÇOK DEĞER VERDİĞİNİZ VE SİZE DEĞER VERDİĞİNE ŞAHİT OLDUĞUNUZ İNSANLAR BİLE BIR GÜN ŞARTLAR DEĞİŞTİĞİNDE SİZİ DIMDIZLAK BIRAKABİLİRLER. O YĞZDEN DEMEM O Kİ ASLA BU HATAYA DÜŞMEYİN
O istediğim mesleği olmamı istemedi bana hemşire ol diordu ki onun için hemşire olucaktım , ama terkedince ben ve kariyerim bas basa kaldık oyuzden vazgeçmek yok aynen devam
Dünyandan vazgeçerdim
Geçerdim. Ama gereksiz bir hareket
Hayır
Ne kadar sevdiğime bağlı
İnsan geri gelirde fırsat gelmez yani hayır
Hayır vazgeçmezdim
Sevdiğim kişi milyarder değilse hayır vazgeçmem
Net hayır, kabul etmiyorsa gidebilir 😅
Sevdiğim kimse yok kariyerim daha önemli
Güzel bir kariyerim varsa niye vaz geçeyim
Bu yaşımla hayır derim bu soruya
Şimdiki aklım olsa vazgeçmem.