Kariyerini seçti bana yol görüldü
doğru mu yapmışım? çünkü yaptığı iş hiç normal değil
acı çekiyorum😞
doğru mu yapmışım? çünkü yaptığı iş hiç normal değil
acı çekiyorum😞
Ekonomi her şeydir. Bence doğru bir karar yapmış ben olsam ben de kariyeri seçerdim. Mesela diyelim ki iyi bir mühendisim ya da okuldan yeni mezun bir mühendisim diyelim fark etmez bana yurtdışından iş teklifi geldi. Anında tası tarağı toplar giderdim.
Doğru olanı yapmıştır, kariyer önemli. İlerde sizi ayakta tutacak ve gelir kapısı olacaktır. Bu işler hep böyle, sevdiğiniz ile kendiniz aranızda kalınca, herkes önceliği kendine verir. Çok normal bir tercih.
Cevap
3Cevap
Vazgeçtim ve o kariyer sahibi oldu ben işsiz ve o evlendi ve ben evlenemeden. Hayatta her şey kısmet.
Acı çekme lütfen benim de başıma geldi ve değmezdi acı çekmeye ve çekmedim
O kariyerini seçti ve beni seçmedi ben de vazgeçtim demek istedim.
zor oluyor ya insan öyle hiçe sayılınca
birde bana gitme kal diyor kalpsiz
Hem de nasıl kendisi evlendi şimdi ve ben ise evlenemedim. Şimdi Finlandiyalı sevgilimiz var ama Schengen yok keşke yengen vizesi olsa da gitsek😂😂😂
Erkekler ilk sevgilisini unutamaz ama kadınların umrunda olmaz işte ben kaç tane kızla flört edecektim edemeden ayrılıyordum Türk kızlarıyla yıldızım hiç barışmadı
en iyisi
Helal olsun mantıklı herifsin der alnından öperim 😂 doğrusunu yapmış. Kimse için kariyerinden işinden gücünden vazgeçişlmez.
Hayır çünkü o yapamadığı kariyeri ilerde hep başınıza kakılacak bir sorun haline gelecek.
İşini seçiyor benden vazgeçiyorsa artık sevdiğim insan değildir.
Oncelig olmadgm kimseyi istemem hayatmda sebep ne olursa olsun
yaptigi iş hiç normal değil derken anlamadım
Önce kariyer. Vaz geçerim ama doğru karar.
Hayır vazgeçmezdim
Vazgeçerim
Ne iş yapıyor ki jigolo mu
Vazgeçerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?