AşkoKuşko Sence hoşlandığım kıza " Rica ederim, ne demek? " diye cevap vermemde bir sakınca var mı?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız vardı, ama sanırım kızın kankası da dönem başından beri benden hoşlanıyor. Şimdiye kadar kızın kankasına hiç yüz vermiyordum, ama hoşlandığım kızın sevgilisinin olduğunu öğrendim ve o yüzden kankasına 1 şans vermeye karar verdim. Geçenlerde bir tane final sınavına gelmediler ve o günün akşamında hoşlandığım kızın kankasına " Nasılsın? Biyoteknoloji final sınavına gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim. " yazdım. O da " Akşamdan kalmaydık, Yağmur'la uyuyup kalmışız " dedi. Sonra dersler, sınavlar hakkında birkaç soru sordu, 10 dakika boyunca dersler, sınavlar hakkında yazıştık. Bugün ise alt sınıfımın WhatsApp grubundan bir kız " Bütünleme sınavı tarihleri ne zaman belli olacak? " diye sordu. O grupta hocalarımız yok, ama bizim, 2. sınıfların WhatsApp grubunda tüm bölüm hocalarımız var. Ben de hemen o gruba sordum ve bir hocamız cevap verdi. Sonra 1. sınıfların WhatsApp grubuna, o kızın mesajına cevap olarak sınav tarihlerinin ne zaman açıklanacağını yazdım. Sonra hoşlandığım kız mesajıma " Teşekkürler " yazdı. Ben de ona " Rica ederim, ne demek? " diye cevap verdim. Aslında sadece " Rica ederim " de yazabilirdim, ama ondan hâlâ hoşlandığım için daha kibar olmak istedim. Sence bunda bir sakınca var mı?
AşkoKuşko Sence hoşlandığım kıza " Rica ederim, ne demek? " diye cevap vermemde bir sakınca var mı?