AşkoKuşko Sence hoşlandığım kızın kankası bana yol mu yapıyor?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Şimdiye kadar onun için çok sayıda iyilik yaptım. Ayrıca dönem başında kızın kankası da bana okulun genel WhatsApp grubunda durduk yerde üst üste övgüler yağdırıp yine durduk yerde hal hatır sorup " İyiyim, sen nasılsın? " deyince de " İyiyim. Hep iyi ol, hiçbir şeye üzülme " diyordu. Sonra iyilik olsun diye gelmedikleri bir ders için hoşlandığım kızın, bahsettiğim kankasının ve 2 tane daha arkadaşının yerine imza attım ve sonra hep birlikte disiplinlik olduk. Haliyle aramız biraz açıldı. O arada hoşlandığım kıza İnstagram'da birkaç kez ondan hoşlandığımı ima eden göndermeler yaptım, ayrıca birkaç kez de kankasına biraz yürüdüm. Sonra hoşlandığım kızın kankası beni engelledi. Daha sonra kısa bir süreliğine sınıfından bir erkekle çıktı. Geçenlerde ise okulun genel WhatsApp grubuna yazdığım ve beni biraz kibirli biri gibi gösteren birkaç mesajdan dolayı birçok öğrenciyle tartıştık. Birkaç gün sonra okula gittim ve kantinde otururken hoşlandığım kızla kankası da benim biraz ilerimde oturuyordu. Yanlarına gitmek istedim, ama ne tepki vereceklerini bilmediğim için direk yanlarına gitmek yerine biraz çevrelerinde dolaşıp dikkat çekmeye çalıştım. Sonra yanıma geldiler ve kızın kankası " Oturabilir miyim? " diyerek karşımdaki sandalyeye oturdu, sonra " Gruptakilere sinir oldum ya, çok boş yaptılar. Benim annem ve babam da vefat etti, ama mesajına hiç alınmadım. Çünkü biz seni biliyoruz " dedi. Ben de " Ben öyle biri değilim, ama canımı çok sıktılar " diyerek aslında hiç de kibirli biri olmadığımı söyledim. O arada hoşlandığım kız da ayakta, yanımızda durup bize baktı. Dün ise hoşlandığım kızın kankasının sınıf WhatsApp grubunda sorduğu bir soruya cevap verdim, ama konuyu biraz uzattım.
Güncellemeler
1 yıl
Son olarak 2 mesajla " Pardon, ben yanlış anlamışım. Ayrıca eğer MYP ile yatay geçiş için kontenjan açacaklarsa ve yapabiliyorsan direk Yks puanınla da yatay geçiş yapabilirsin. O yüzden yine de Öğrenci İşleri'ne kontenjan açıp açmayacaklarını sormanı söyledim. Öyle yapabilirsen ortalamanın, notlarının hiç önemi olmaz " dedim ve o da 2 mesajıma da 💗 emojisi attı. Dün sınıftan başka bir kızın bir mesajına da aynı emojiyi atmış, ama bana karşı olan davranışları biraz kafamı kurcalıyor.
AşkoKuşko Sence hoşlandığım kızın kankası bana yol mu yapıyor?