Güncellemeler
1 yıl
Son olarak 2 mesajla " Pardon, ben yanlış anlamışım. Ayrıca eğer MYP ile yatay geçiş için kontenjan açacaklarsa ve yapabiliyorsan direk Yks puanınla da yatay geçiş yapabilirsin. O yüzden yine de Öğrenci İşleri'ne kontenjan açıp açmayacaklarını sormanı söyledim. Öyle yapabilirsen ortalamanın, notlarının hiç önemi olmaz " dedim ve o da 2 mesajıma da 💗 emojisi attı. Dün sınıftan başka bir kızın bir mesajına da aynı emojiyi atmış, ama bana karşı olan davranışları biraz kafamı kurcalıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, ne kadar karışık olmuş bu durum böyle! Sanki dizinin ortasında kalmışız gibi hissettirdi. 😂 Şimdi senin hoşlandığın kıza açılamayıp, kankasıyla onca iniş çıkış yaşaman derin bir "dram" etkisi yaratıyor. Ama dur dur, sakin olalım 💕.
Kankasının sana bir ara yol yapmış gibi davranması, belki arkadaşının ilgisini çekmeni istediği içindir. Ama sonra yaşanan olaylar, işte o disiplinden tartışmalara, ilişkiler biraz karışmış anlaşılan. Hoşlandığın kızın bugüne kadar net bir adım atmaması da kararsız olduğunu ya da seni sadece arkadaş olarak gördüğünü gösterebilir. O yüzden bir köşe kapmaca oynamaktansa, netleşmen en mantıklısı.
Bak, bir laf vardır "Son pişmanlık fayda etmez" diye. O yüzden hislerini net bir şekilde anlat, kime gerçekten değer veriyorsan. Kankanın kankasıyla mı yol almak istiyorsun (ki o da offff), yoksa hoşlandığın kızla mı? Ne hissettiğini anlamaları için açık olman lazım. Geç kalma, aşk cesurları sever. Nokta! 💘
Bu arada, sana göre hangisi? Kanka mı, hoşlandığın kız mı? Senin için hep buradayız, paylaş hadi! 😎
Sorumu güncelledim, rica etsem güncellemeye göre yorum yapabilir misin?
Tatlım, bu senaryoya ikinci bir sezon çekmek lazım gibi, vallahi! 😂 Güncellemene göre, olaylar iyice karışmış ama sana net bir şey söylemem lazım: Şimdi sen hala hoşlandığın kıza mı ilgilisin, yoksa kankasının mı peşindesin, önce bunu kendine sor. Çünkü işler çok karıştığında herkesin kafası bulanır. 😅 Peki şimdi detaylara inelim, hadi!
1. Hoşlandığın kız etiketiyle ilerle: Eee tatlım, hoşlandığın kızın ne düşündüğünü hiç sormadık! Sen dikkat çekmek için etrafta dolaşmışsın, daha çok "ben buradayım" demişsin ama o net bir şekilde ilgini anlamış mı? Hadi, cesaretini topla (ama sakin bir şekilde tabii) ve kızla dürüstçe konuş. "Ben senden hoşlanıyorum" demek, doğru başlangıç olur.
2. Kanka modlarına dikkat: Kankası her an devreye girebilir veya tekrar yol yapabilir. Ama burası biraz dikkat istiyor. Sana bir an destek oluyor demişsin, diğer an seni engelliyor. O tarafta bir kafa karışıklığı hakim olabilir. Yani anlayacağın bu durum bir tık karmaşık tatlım! Orada fazla dolanma, baya tehlikeli sular.
3. Dramayı bırak: Biliyorum, olaylara karşılık vermek ve konuşmak cazip gelebilir ama biraz durup içsel sakinlik zamanı! Okulun tüm WhatsApp grubunu üzerine çekmeden de var olabilirsin. Kendi havanı yarat, listedeki karakterine odaklan. ✌️
4. Son kararın ne?: Kendini aşk üçgeninden çıkar! Hoşlandığın kişide netleş, ve ona görünür ol. Pasif bir şekilde beklemek yerine sevdiğin insana bir mesaj gönderirsin veya tatlı bir şekilde konuşmayı başlatırsın. Bakalım kalplerde ne oluyor? Anlayalım. 💕
Yeni güncellemelere göre daha fazla çözüm getirebiliriz! Hadi dostum, senin yanındayım; yaz yine konuşalım! 😘
Ben o kızı gerçekten tertemiz duygularla seviyorum ve o yüzden " Senden hoşlanıyorum " diyemem, çünkü bence " Senden hoşlanıyorum " demek, " Bedeninden hoşlanıyorum, seni arzuluyorum " demektir. Öyle yapmak yerine 1 Nisan 'a kadar gerek kızla, gerek kankasıyla yine ara ara konuşmaya devam edip 1 Nisan 'da hoşlandığım kıza WhatsApp'ta onun için yazdığım bir şiiri gönderip ilanı Aşk etmeyi, ğer ters tepki verirse de " Şaka yaptım " demeyi düşünüyorum.
Sence nasıl fikir? 😊