AşkoKuşko Sence kızlar bana yol mu yapmış?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan dönem başında bana sürekli iltifat eden bir kız vardı, ama ben kızın yakın arkadaşından hoşlandığım için ona yüz vermiyordum. Sonra o 2 kızla bir ara aramız bozuldu ve o arada o yüz vermediğim kız, sınıfından başka bir çocukla çıkmaya başladı; ama çok kısa bir süre çıktılar. Sanırım şu anda ayrılmışlar ve bugün okulda tüm sınıf arkadaşları bir arada otururken onlar ayrı bir yerde, tek başlarına oturuyordu. Biraz çevrelerinde dolaşıp dikkat çekmeye çalıştım ve bir süre sonra yanıma geldiler. Ayrıca birkaç gün önce okulun genel WhatsApp grubunda okuldan bir kızdan hoşlandığımı söylemiştim, ama kim olduğunu söylememiştim. WhatsApp profilimde ise hoşlandığım kız için " Ben O'ndan kalbime rahmet olsun istedim Ama sanırım O bunu pek istemedi Her neyse sonuca gelecek olursak Nazilli'nin Yağmur'u küle döndürdü beni... " diye yazdığım bir şiir var. Birkaç gün sonra ise gruba yazdığım, beni kibirli biri gibi gösteren birkaç mesajdan dolayı birçok öğrenciyle tartışmıştık. Bugün okulda benden hoşlandığını düşündüğüm kız yanıma gelip bana " Oturabilir miyim? " dedi, ben de samimi bir yüz ifadesiyle " Otur " dedim, sonra oturdu ve bana " O gruptakilere çok sinir oldum " diyerek beni savunduğunu belirten şeyler söyledi. Hoşlandığım kız ise bizim yanımızda, oturduğumuz masanın tam yanında durup bize bakıyordu.
AşkoKuşko Sence kızlar bana yol mu yapmış?