Size aşık olmayan birisiyle evlenir misiniz?

Erkek arkadaşım psikoloğa gidiyor kardeşi vefat ettikten sonra ben iyi olur diye yönlendirdim ve gittiği kişi benim arkadaşım tabiki (sevgilim bilmiyor) ve kız bana anlatıyor 😓etiğini filan sorgulayacak olanlar gelmesin lütfen.

Benim hakkımda demiş ki onu seviyorum ama öyle büyük coşkulu veya aşık gibi değil aileme olan sevgim gibi aramızda büyük bir çekim yok ( bence var😥 ) bunca sene kıza umut verdim onu yarı yolda bırakamam o yüzden evlenicem demiş arkadaşım neden kendine göre yaşamıyorsun falan diyince de hayatın veya kendisinin önemi yokmuş bari ben mutlu olaymışım falan.

Şimdi bunları duyunca çıldırdım ben tabi normal de ondan ayrılmam da lazım biliyorum kızlar ama ama 😥 ben ona aşığım 😓 onsuz yaşayamam bir ara ayrılacak gibi olmuştuk 2 hafta hiç bir şey yiyemedim bana azıcık kızsın baygınlık geçiriyorum ve hiç şakam yok 😑 bana o kadar iyi davranıyor ve prensesler gibi hissettiriyor ki onun yanındayken bulutların üzerindeyim sanki 🥺

Bu sene evlenicez evleneyim dimi?

Güncellemeler
1 yıl
ha bide benimleyken bunalıyormuş anlaşılmadığını hissediyormuş bide çok konuşuyo muşum :/
Size aşık olmayan birisiyle evlenir misiniz?