10 SENELİK EVLİLİGİMDE ESİM HALA ESKİ SEVGİLİSİNE BAKİYORMUS?

merhaba arkadaşlar on senelik evliyim 2 tane çocuğum var biri 8 biri 6 yaşında ilk evlendigimizde eşim Facebook'tan eski sevgilisine bakmıştı eski dediğimde iki ay çıkmışlar kadın dul kızı vardı o zaman 8 yaşlarında ozurler diledi Facebook'u kapattık bir sene sonra yine Allah karşıma çıkaracak ya bı baktım fake hesap açık kızı takip ediyor alahm delirdim kriz geçirdim yine ozurler affet beniler barıştık on sene oldu evleneli kendimi çok mutlu eşim işinde gucnde sadece geçim derdimiz var diye düşünürken yine birgün telefonunu elime aldım ki normalde en son fake hesaptan snra hc kurcalamadim telefonunu çünkü bişey daha yakalarsam canım ck yanardı gidemezdim bilmemek daha iyi gibiydi neyse iki gün önce bı baktm Google geçmişine yine kıza Facebook'tan bakms ! Hesabı YK sadece Google'dan aratıyor ismini hc mesaj konuşma vs bisy yk alahm delirdim delirdim on sene snra iki çocuktan snra haketmedim ya hayır baktgnzda o kdrda iyi bir eş iyi bir baba ki üstümüze titrer niye bakiyosun diyorum herhangi bir duyguyla degl sadece merak ediyor kadın ztn esimdende büyük 5 yaş 43 yaşında ben daha 30 yaşındayım eşim 37 yaşında şok oldum ya bu sefer affedemiyorum ne var bu kadında anlamıyorum birsuru kıza baksa valahi neyse dicem ama neden hep bu kadın ne var bunda napicam bilmiyorm cocuklar niye konusmuyosnz anne affet babamı diyolar aciklayamiyorum ne kadar zormuş anne olmak gozyasini içine akıtmak...
10 SENELİK EVLİLİGİMDE ESİM HALA ESKİ SEVGİLİSİNE BAKİYORMUS?