Eski erkek arkadaş sorunsalı?

Eki erkek arkadaşımla iki hafta önce bitirdik konuşmayı kendisi kararsız olduğunu ve şimdi olmasa bile zamanla bir şeylerin olabileceğini falan zirvaladi. Açık kapı bırakarak iletişimimiz koptu ve ben merakımdan ınstagramina bakıyorum sürekli bir sirkülasyon var kızları takip ediyo sonra onları cikariyo yeni kızları takip ediyo falan muhtemelen yaziyodur konuşuyorlardı olmayınca da çıkarıp yenilerini ekliyo işte. Hani normalde olur ya benim üzülmem kiskanmam lazım falan ama inanın içimde hiç bir şekilde bir şey yok kıskanmak vs. Bu normal mi? Ancak şu da var ben elimden geleni yaptım bu ilişki için maddi sorunları vardı beklentim olmadığıni söyledim, hatta destekci oldum, ona gayet sabirli ve anlayışlı oldum. Onun için üzüldüm yani. Ve elimden geleni gerçekten yaptım ve kendisi galiba nede olsa bu benim elimde diye triplere girip simardi ve uzaklaştı. Arkadaşlar bu normal mi kızlarla takiplestigin de benim hatta içim rahatliyo içimden oh oh bu kızda sana ağzının payını versin bundanda red ye bununla da kavga et bununla da anlasama diye kıskanmak ne kelime aksine rahatlıyorum. Kendisi asabi biri zaten kolayca birileriyle uyum sağlayabilecek anlasabilecek biri değil. İyi oldu her kız benim gibi değil aramızdaki fark belli olsun diye arkadaşlar çok ciddi bir rahatlık var bende. Bu normal mi? İyi miyim ben? Bu arada arada geri dönüşler yapiyo eli boş donuyo

Eski erkek arkadaş sorunsalı?