2 ay önce kendi ayrıldı şimdi inceden kıvranıyor mu yoksa her katil gibi cinayet yerine bakmaya mi geldi bide sevgilim var dedi ama hiç inanmadim nedense biraz manupilatuf tutusim diye demiştir ama belli de olmaz
Bu malliko bana dedi sevgilim var sonra meraklı Melahat gibi benimki var mı diye sordu ben yok dedim o var dedi içime korku düşürmek için demiştir dimi
Aramızda kültür eğitim farkida vardi dedim yeterki sevsin parası pulu umrumda değil çok ekstrem bir yakisikligi yok Habeş maymunlu herifi sevgimle nirvanaya ulastirdim sonrada terkedildim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
giden dönmesin
Gidenlere söyleyin dönerseniz evire çevire😂
:D bence de
Bazen dönmez ama dönerse de senin gibi birini bulamamıştır ondan
Bulmuş abide bulduğu yapışmış kalmış kurtulamamış akıl istemek için aramış bende gunyuzune çıkmamış küfürleri söyledim kapattım
At gibi gittiysem arpamida yanimda gotururum geri donmem
Sende dünden razıymışsın :ddd
Yok be askom ya 2 aydır piyasada yok napim Allah aşkına ne yumurtlucak diye merak ettim
Çok ayrıl barış öldü bu işin tadı kaçtı muhsin
Aman seni deniyor işte tepkini ölçüyor, canım saçma bir şeydir max erkek beyni 🤓
Bu malliko bana dedi sevgilim var sonra meraklı Melahat gibi benimki var mı diye sordu ben yok dedim o var dedi içime korku düşürmek için demiştir dimi
Aynen öyledir takma üzme kendini
Sen de dünden razıymışsın hemen insan biraz süründürür
At gibi giden gideceği yere çabuk varır
Cabuk vardı da inleye inleye geliyor kuyruk acisiyla
🤷🏻 demek ki
Sadece "vatsapa" ben mi takıldım
Niye😂😂
Hahaha komik geldi de ondan. Eskiler kullanmaz mı "vastap" kelimesini
Eski zaten doğru tespit😂
Yaşı kaç
35 moruk herifiminki😂
Oha ebesinin gözü
Seninki kaç
O 35 ben 27 yaşındayim
Kusura bakma ama adam çocuk gibi sanki
Neyine tam olarak aşık oldun.
Büyüturum sandım o beni küçülttu🙃
Kötü olmuş. Siz kızlar nasıl erkek seçiyorsunuz hahsha
Aramızda kültür eğitim farkida vardi dedim yeterki sevsin parası pulu umrumda değil çok ekstrem bir yakisikligi yok Habeş maymunlu herifi sevgimle nirvanaya ulastirdim sonrada terkedildim 😂
Sence secebiliyor muyuz Allah aşkına bu seçilmiş haliyse seçilmemiş halini düşünemiyorum😂
Senin suçun ama adamı sen yüceltin sonucuna sen katlandın.
Bişey dicem şimdi bu bana sevgilim var dedi seninde bar mı dedi bende yok dedim ama içimdeki ses var desene dedi bu arayınca var diyim mi
Sevgilisi olan gider sevgilisinden akıl alır eskisinden değil
Abla salla gitsin be, Konuşmaya değmez engele gitsin.
Geliyorlar, tecrübeyle sabit
E bu at hırsızı sevgilisi olduğunda soylemisti yalan dimi madem sevgilisi var gitsin ondan akıl alsın blöf mu yaptiki
Ne bileyim, orayı okumadım, o kısımla ilgilenmiyorum
Peki😑😑
İstemiyorsan kimseyi üzme boş ver
Adı ne bunun merak ettim
Sohbeti sanki tanıdık
Hayda işin tadı kaçtı şimdi😂😂
Sen basharfuni de bakım😂
Sadece adını söyle dürüstçe ben gördükten sonra yorumumu silersin kimse görmez olur mu merak ettim cidden
Sen ilk öncede yoksa yaptığı sevgili sen misin yarabandi yapmamıştır inşallah senj
Sevgilim yok rahat ol baş harfi M
Benimki basharfi U aşkım
Hadi rahatladık şükür olsun
😅😅😅 rahatladık kısa bi gerilimden sonra
Ama klasik erkek acitasyonu ondan tanıdık gelmiştir😂
Olabilir tekme falan yediyse
Yalnız sen m diyince benim eski ex vardı Mehmet gerçi o yazan değil de seninki Mehmet mi😂
Mehmet de mehmetler üzer askom uzak dur
Mehmet de değil boş ver ifşa etme bizi millete😅
Mehmet de sorun yok askom devam et kalbinin sesini dinle😂
Olay yerine gelmiş
Bakalım arasın gorucez olay yerine mı gelmiş yoksa kuyruk acısı mi bar