Düzü de yokuş yapardık, kendini uğraşa değer sanma.💁🏼♀️

Düzü de yokuş yapardık, kendini uğraşa değer sanma.💁🏼♀️

Geçmişini bilmedeğim kişiyle asla birlikte olmam geçmişi beni ilgilendirmez kafasında değilim. Ne olduğunu kim olduğunu bilmem gerek aile olucam ben buninsanla sonuçta hiç bir şey saklamicak herşeyi söylicek dürüst olucak ben onu hayatıma alıcaksam o da beni hayatına alıcak sonuçta sonradan öğrenilen ve yapılan yanlışlar ayrılık sebebidir zaten ben kinciyim kimse kusura bakmasın bana yalanla yaklaşanıda ne affederim ne de mutlu hatayı yapıyorsan dürüst bir şekilde şöyliceksin yaptığının arkasında durucaksın korkak olmayacaksın gerisi hikaye. Kabul edip etmemek karşındaki kişiye kalmıştır ben kendim gibi biriyle olmak isterim sır saklayan geçmişini söylemeyen ve ya saklayan kişilere zerre değer vermem anandan babandan saklarsın ama gelecekteki eşinden de saklarsan bu seni değersiz biri yapar ve değersiz insanla işim maz cehennemin dibine kadar yolu var.
Hayır bilmek istemem çünkü o geçmişini silip benim yanıma gelmiştir bende kendi geçmişimi silip onun yanına gitmişimdir bu yüzden eski defterleri açmanın bir manası yok sadece huzursuzluk verir
Şahane bir noktaya dokunmuşsun. Valla ben, geçmiş takıntılı değilim. Eskilere dalmak? Neden? Geçmişte kalanı geçmişte bırakmak lazım. Şimdi ben, sevgilimle yeni bir hikaye yazmaya çalışırken eski bölümleri izlemek istemem, sen de isteme bence. 💃🏻 Ama tabii, sağlıklı bir iletişimde herkes bir şeyler paylaşmalı. Ama ne kadarını paylaşmalı? İşte o ince çizgi! 🤔🙏 Senin fikrin ne?
Cevap
19Cevap
İstemem Ağzımızın tadı Bozulmasın Ali Rıza bey
fark etmez bana
Sorduğum kadarını bilmek isterim. Sormadağım şeyleri gevşek gevşek anlatması hoşuma gitmez.
Bilmek istemem ayrıntılı olarak. Kaç ilişkisi olduğunu bilmek isteyebilirim ama kim olduğunu bilmek istemem
Nedense hiç merak etmedim.
Gerçi sorduğum sorulara aldığım cevaplar yaşanılan şeylere ışık tuttuğu için belki de.
Bizim ülkemizde bu konuya kafa yormak gereksiz geliyor bana.
Cidden bugünü ve şimdiyi yaşamak varken öncesine kafa yormak neden?
Bilmek istemem bilsem dahi bile detayını öğrenmek istemem.
Laf olsun diye sorup, soğılkanlılıkla bi kaç dk dinlediğim olmuştur
Sevdiğim erkeğin sadece benimle olan geleceğine odaklanırım.
Merak etmem. Geçmiş geçmişte kalmalı. Soran olursa anlatıyoruz ama Şeffaflık önemli.
Kimin anlatacagina bağlı sevgilim anlayacaksın istemem ama partneri anlatacaksa dinlerim.
karışık bi konu, Allah uzun ömür versin travmalarım tetiklendi sorcagun soruyu si...
evet kurcalarim biraz ogrenmek isterim ozellikle cinsel bişeyler yasamissa benlik olmaz ayrilirim
Gereksiz bilgiler o yüzden sormam. Ama erkekler egosunu tatmin etmek için kendileri söyler
Konu geçerse söylemesi sorun olmaz ama eskiyi yeniye taşımayı sevmem
Açıkçası üstü kapalı konuşulur sonra açılmamak üzere kapanır.
Anlatmasın, anlatırsa bitiririm
Bilmek isterim varsa benimle ilişkisi olamaz
Her detayını bilmek isterim
İstemem ne yaşandıysa benden öncede kalmış
Hayır benden önceymiş
İstemem keşke de bilmeseydim
İstemem. Bi yerine soksun mümkünse hiç çıkarmasın)
İstemem gereksiz kıskançlık sebebi
Kaç ilişkiden bahsediyoruz? 😂
Kesinlikle bilmek isterim
Karektere göre değişir
Çok unursamam kendi işime bakarim.
Evet yoksa yoksa tam anlamıyla tanıyamazsın.
İstemem
İstemem
hayırrrrrrr
İsterim
Isterim
İstemem
Geçmiş bir çöplük, çöplüğüde köpekler karıştırır
Yüzeysel sadece
İstemem gerek yok
Kafa bulandirmaya hiç gerek yok. :):
Gereği var mı?
Ben isterdim neden bitti diye